بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 28 از 151 اولیناولین ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي سپاهان، ناكامي‌هاي اخير تيمش را مرتبط با تيم ملي دانست. محمدرضا ساكت شامگاه پنج شنبه در پنجمين جشنواره مطبوعات و خبرگزاريهاي داخلي در استان اصفهان با حضور در غرفه ايرنا افزود : ما هميشه نيروهاي آماده به تيم ملي تحويل مي‌دهيم ، اما نيروهاي خسته تحويل مي‌گيريم.
    وي با اشاره به شايعات مطرح شده درباره امير قلعه نوعي گفت: سرمربي تيم سپاهان مورد اعتماد و حمايت هيات مديره اين باشگاه است و با درايت مسير موفقيت اين تيم را تنظيم مي‌كند.
    ساكت تاكيد كرد : سپاهان صلابت هميشگي خود را دارد و هيچ برنامه‌اي براي تغيير و تحول در كادر فني اين تيم وجود ندارد.
    وي ابراز اميدواري كرد كه تيم فوتبال سپاهان به زودي به صدر جدول ليگ برتر باز گردد.
    وي همچنين به عملكرد ايرنا در پوشش تحولات داخلي و خارجي كشور اشاره كرد و افزود: خبرنگاران خبرگزاري جمهوري اسلامي در تمام حوزه‌ها صداقت خبري را رعايت مي‌كنند و اين موضوع در ورزش قابل لمس است.
    ساكت با بيان اينكه ايرنا، زبان گوياي نظام، انقلاب و مردم است، يادآور شد : اين رسانه هم اكنون در خط مقدم مقابله با جنگ رواني دشمن قرار دارد.
    وي تصريح كرد: در نظام امپرياليسم خبري در حالي كه ناجوانمردانه بر ايراني مي‌كوبند، هر خبر ايرنا تيري بر دشمن در اين جنگ تمام عيار محسوب مي شود.
    ساكت همچنين از حضور به هنگام ايرنا و خبر رساني جامع، كامل و فراگير آن در صحنه‌هاي مختلف به ويژه ورزش تقدير كرد.
    پنجمين جشنواره مطبوعات و نمايندگي خبرگزاريهاي داخلي در استان اصفهان تا ‪ ۱۶‬مهرماه براي بازديد علاقه مندان در نمايشگاه بين‌المللي اصفهان داير است.

pnugirl
    • n/a

درنشست اضطراري هيات مديره باشگاه استيل آذين كه در غياب مالك باشگاه برگزار شد تمامي بازيكنان و كادرفني جريمه شدند. . به گزارش دوشنبه شب ايرنا و به نقل از سايت رسمي باشگاه استيل آذين تهران ، جلسه اضطراري هيات مديره باشگاه استيل آذين از ساعت ‪ ۱۶‬روز دوشنبه ‪۱۹‬ شهريورماه در غياب حسين هدايتي، مالك و رئيس مجمع باشگاه تشكيل و در پايان اين جلسه نتايج زير حاصل شد:
    ‪ - ۱‬به دليل نمايش ضعيف و دور از انتظار بازيكنان در چند بازي از ليگ دهم و به ويژه مقابل سپاهان اصفهان، با تصميم كميته انضباطي باشگاه و تصويب هيات مديره، تمامي بازيكنان و كادرفني جريمه شدند.
    مبلغ جريمه در نظر گرفته شده از سوي اعضاي هيات مديره ‪ ۱۰‬درصد مبلغ كل قرارداد بازيكنان و كادر فني خواهد بود. تمامي اعضا متفق القول با اين جريمه موافق بوده و شرط بخشودگي اين جريمه را كسب نتايج خوب و در خور نام و اعتبار باشگاه استيل آذين تا پايان ليگ و جواز حضور در رقابت‌هاي آسيايي سال آينده تعيين كردند.
    ‪ - ۲‬هيات مديره به آقاي امير مهريزي، سرپرست باشگاه اختيار تام داد تا در اسرع وقت (فردا) با لوبيسا تومباكوويچ سرمربي استيل آذين جلسه‌اي را برگزار كرده و توضيحات وي را در خصوص ناكامي‌هاي تيم فوتبال اين باشگاه جويا شده و تذكرات جدي به ايشان بدهد.
    همچنين كليه اعضا به سرپرست باشگاه اختيار تام داد كه پس از نشست فني روز سه شنبه بيستم شهريورماه با تومباكوويچ، در خصوص ادامه يا قطع همكاري با سرمربي استيل آذين شخصا تصميم‌گيري نمايد.
    ‪ - ۳‬هيات مديره به امير مهريزي سرپرست باشگاه اختيار تام دادند كه با بازيكناني كه عملكردشان در حد نام و اعتبار باشگاه استيل آذين نبوده و كم كاري كرده يا بدون تعصب به پيراهن باشگاه و هواداران پرشور اين تيم بازي مي‌كنند برخورد جدي داشته و در صورت ادامه اين روند در نيم فصل ليگ دهم، آنها را آزاد اعلام كرده يا اين بازيكنان كه ارزش و اعتبار پيراهن باشگاه را خدشه دار و با احساسات هواداران بازي مي‌كنند را اخراج كند.

pnugirl
    • n/a

مربي تيم فولاد خوزستان نامناسب بودن زمين چمن اكباتان را يكي از دلايل اصلي شكست تيم خود دانست و گفت: بازيكنان مابه دليل لغزنده بودن زمين نتوانستند انتظارات را برآورده كنند.

نعيم سعداوي در خوزستان، پس از شكست تيمش برابر راه آهن شهرري در هفته دهم رقابت‌هاي ليگ برتر اظهار كرد: ما از هر جهت خود را براي اين ديدار آماده كرده بوديم اما زماني كه به قصد گرم كردن وارد زمين شديم، با شرايط نامناسب زمين مواجه شديم.

وي افزود: بازيكنان ما به دليل خيس‌بودن زمين چمن نتوانستند بازي قابل قبولي را ارايه دهند و انتظارات فني و تاكتيكي ‌ما را در ميدان برآورده كنند.

سعداوي ادامه ‌داد: در فوتبال حرفه‌اي امروز ديگر جايي براي چنين اقداماتي نيست و ديگر خيس‌كردن زمين چمن پيش از يك ديدار، منسوخ شده است.

سعداوي لغزنده بودن چمن ورزشگاه اكباتان تهران را تداعي‌گر زمين‌هاي چند سال پيش انزلي دانست و گفت: اين بازي ما را ياد مسابقاتي انداخت كه 20سال پيش در نوشهر و انزلي برگزار مي‌شد.

مربي تيم فولاد خوزستان در اعتراض به برنامه‌هاي فدراسيون فوتبال، گفت: برنامه‌ريزي فدراسيون نيز در نتيجه نگرفتن ما بي‌تاثير نيست. ما اكنون پنج‌ماه است كه كاوه رضايي را به دليل حضور در تيم ملي در اختيار نداريم؛ اين بازيكن از زماني كه با تيم ما قرارداد بسته در اختيار ما نبوده است. كجاي دنيا چنين اتفاقي مي‌افتد؟

وي اضافه كرد: همچنين آرش افشين، زماني در اختيار تيم‌ملي اميد است كه ما در رقابت‌هاي ليگ به وجود آن نياز داريم. ما افتخار مي‌كنيم كه بازيكنان ملي پوش داريم اما حق و حقوق باشگاه بايد در نظر گرفته شود.

سعداوي عنوان ‌كرد: مسوولان فدراسيون بايد در برنامه‌ريزي خود دقت بيشتري داشته باشند تا مسابقات تيم‌هاي ملي با مسابقات ليگ تداخل پيدا نكند.

سعداوي درخصوص مصدومان فولاد نيز خاطرنشان‌كرد: تيم ما اكنون هشت بازيكن مصدوم دارد كه شرايط سختي را براي ما به وجود آورده است. اگر قرار باشد چند مهره اصلي خود را نيز به دليل تداخل مسابقات ملي و باشگاهي در اختيار نداشته باشيم روزهاي سختي را پيش رو خواهيم داشت.

به گزارش ايسنا، تيم فولادخوزستان در اين ديدار بيرون از خانه، با حساب يك بر صفر تن به شكست داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

Icon8 کسر 5 درصد قرارداد بازيکنان و کادرفني پرسپوليس

کسر 5 درصد قرارداد بازيکنان و کادرفني پرسپوليس

کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس، بازيکنان و اعضاي کادرفني اين تيم را به کسر پنج درصد از مبلغ قراردادشان محکوم کرد.
    کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس عصر دیروز (دوشنبه) برای رسیدگی به تخلف های منسوب به برخی بازیکنان تیم‌های فوتبال و فوتسال و همچنین بررسی باخت تیم فوتبال این باشگاه برابر ملوان بندر انزلی تشکیل جلسه داد.
    منصور بیک محمدلو، دبیر کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس، درباره جزییات این جلسه گفت: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از نتیجه دیدار ملوان،‌ با اعلام سهل انگاری تیم به عنوان عامل اصلی شکست در این دیدار، موضوع را به کمیته انضباطی ارجاع داد.
    وی افزود: بر این اساس کمیته انضباطی باشگاه پس از بررسی‌های همه جانبه، موضوع سهل انگاری تیم در جریان دیدار مذکور را تایید و کلیه بازیکنان و کادر فنی را به استناد بند 9 از ماده 8 آیین نامه انضباطی باشگاه، متخلف تشخیص داده و به استناد بند «و» ماده 9 آیین نامه مذکور، بازیکنان و کادر فنی را به کسر پنج درصد از مبلغ قرارداد محکوم کرد.
    با این وجود کمیته انضباطی مجازات مذکور را به مدت دو ماه معلق اعلام کرد.
    بیک محمدلو، درباره دیگر مصوبات این جلسه، گفت: درباره تخلف‌های منتسب به محمد پروین و دو تن از بازیکنان فوتسال پرسپولیس نیز تصمیم گیری شد که پس از ابلاغ رای کمیته انضباطی به آنها، احکام مذکور منتشر خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

Icon8 استیل اذین برای دومین بار در 10روز اخیر گلباران شد

استیل اذین برای دومین بار در 10روز اخیر گلباران شد. دقایقی پیش سایپا با روز هت ریک محمد رضایی و 2گل انصاری فرد در مقابل تک گل اکبرپور برابر تیم پرستاره استیل اذین به یک پیروزی قاطعانه 5بر1 دست یافت .استیل در بازی قبل نیز 5بر0 مغلوب سپاهان شده بود.

pnugirl
    • n/a

حسن اشجاري درباره ناكامي استيل آذين و اخراجش پس از بي احترامي به يك از هواداران در جريان بازي با سايپا در گفت و گويي شركت كرد و به سئوالات پاسخ داد.

بازي مقابل سايپا را چگونه ديدي؟
    براي ما بازي بدي بود. خيلي زود گل خورديم و ذهنيت باخت مقابل سپاهان برايمان تداعي شد و نتوانستيم از زير فشار روحي شكستي دوباره خارج شويم. نتيجه اش هم هماني شد كه ديديد چون در ادامه گل هاي بدي خورديم. ما بازيكنان بزرگي داريم و اين مسئله فشار را روي تيم استيل آذين بيشتر مي كند. در فاصله 3 روز پس از باخت سنگين 5 بر صفر برابر سپاهان مقابل سايپا قرار گرفتيم اما نتوانستيم از زير فشار سنگين آن باخت خارج شويم و نتيجه اش هم شكست سنگين ديگري بود.

علت شكست هاي اخير استيل آذين چيست؟
    واقعا نمي دانم چرا استيل آذين دچار اينگونه مشكلات شده است. باورش براي خود ما هم سخت و دشوار است. جايگاه فعلي ما در جدول بسيار بد است و اميدوارم با لطف خدا و تلاش بيشتر بچه ها از اين شرايط بحراني خارج شويم.

چرا ستاره هاي استيل آذين نمي توانند به اين تيم كمك كنند؟
    بازيكنان مصدوم زيادي داريم كه غيبت شان بسيار تاثيرگذار است. ساير بچه ها تلاش مي كنند تا جاي خالي مهدوي كيا، كريمي و معدنچي را پر كنند اما نمي دانم چرا به در بسته مي خوريم. توپ هاي ما گل نمي شود اما رقبا با هر ضدحمله اي دروازه ما را باز مي كنند. خودمان هم ناراحت و حيرت زده هستيم. در دو بازي 10 گل خورده ايم كه واقعا اين موضوع باور كردني نيست. در 3 بازي ابتدايي ليگ تنها يك گل خورديم كه آنهم روي يك ضربه ناگهاني بود اما در دو بازي 10 بار دروازه مان باز شده است. مصدوميت ها تاثيرگذار بوده اما بدشانسي هم بدجوري گريبان استيل آذين را گرفته است. اين دو شكست سنگين تيم ما را به كما برده و بايد همه تلاش كنيم تا از اين شرايط خارج شويم.

سايت باشگاه استيل آذين اعلام كرده كه به طور موقت از تيم اخراج شدي!
    ابتدا از جامعه فوتبال، هواداران استيل آذين، بينندگان تلويزيوني و همه مسئولان باشگاه بابت اين اتفاق عذرخواهي مي كنم. اصلا كار خوبي نكردم و پشيمان هستم اما اعتراف مي كنم كه شرايط روحي و رواني مناسبي نداشتم و به هيچ وجه روي رفتارم و حتي بازي ام كنترل نداشتم. صبح روز بازي خبر بسيار بدي شنيدم كه باعث شد كاملا عصبي و به هم ريخته وارد زمين شوم و يكي از بدترين بازي هايم را هم به نمايش گذاشتم.

در حين بازي چه اتفاقي افتاد؟
    متاسفانه در طول بازي يكي از تماشاچيان مدام و بدون وقفه به من فحاشي مي كرد و به خودم و خانواده ام حرف هاي ركيك مي زد. سعي كردم خودم را به نشنيدن بزنم و اين الفاظ ناشايست را تحمل كردم. با خودم گفتم در نيمه دوم جايمان عوض مي شود و از اين فحاشي ها خلاص مي شوم. آن تماشاچي 45 دقيقه به من و خانواده ام بي حرمتي كرد. در نيمه دوم متاسفانه با تعويض زمين آن شخص هم جايش را عوض كرد و هر بار كه براي پرتاب اوت يا نفوذ كمي جلو مي آمدم كار زشت خود را تكرار مي كرد. متاسفانه من هم تحت فشار بد روحي رواني بودم و جوابي دادم كه نه شايسته خودم بود و نه باشگاه، هواداران و جامعه فوتبال. از اتفاقي كه افتاده بسيار پشيمانم و كميته انضباطي باشگاه هر حكمي كه بدهد با جان و دل مي پذيرم، چراكه به خوبي مي دانم اين كار شايسته يك ورزشكار نيست و من بايد بتوانم تحت هر شرايطي خودم را كنترل كنم.

بازيكن كوچك و كم سابقه اي نيستي و خوب مي داني كه نمي شود جلوي تماشاگران را گرفت و اين بازيكنان هستند كه بايد خود را كنترل كنند.
    حرف شما را قبول دارم و به هيچ وجه نمي خواهم خودم را توجيه كنم. خودم مي دانم كه كارم بسيار اشتباه بوده ولي مطمئن باشيد كه اين اتفاق ديگر در طول دوران بازيگري ام تكرار نخواهدشد. آن شب تا صبح به زشتي كارم فكر كردم و واقعا پشيمانم اما همانطور كه گفتم مشكل ديگري هم داشتم كه باعث شد از كوره در بروم.

چه مشكلي؟
    صبح روز بازي به من خبر دادند كه مادرم دچار حمله قلبي شده و سكته كرده و در بيمارستان بستري است. قبل از بازي مي خواستم با روانشناس تيم صحبت كنم و مشكلم را بگويم و مقابل سايپا به ميدان نروم اما بعدا فكر كردم چون استيل آذين مصدوم زياد دارد مهره اي ندارد تا جايگزين من كند. سپس تصميم گرفتم اول به خاطر مادرم و بعد به خاطر هدايتي و مهريزي كه دلسوزانه براي تيم زحمت مي كشند به ميدان بروم و به وظيفه ام عمل كنم. واقعا شرايطم حاد بود. آن تماشاگر هم مدام به من و خانواده ام فحاشي مي كرد. وقتي كه در بين فحاشي هايش اسم مادرم را برد ديگر كنترلم را از دست دادم و از خود بي خود شدم و كار اشتباه آن شخص را با اشتباه ديگري پاسخ دادم. همين جا جا دارد كه دوباره از همه عذرخواهي كنم و قول مي دهم كه در طول دوران ورزشي ام اين اتفاق تكرار نشود.

و صحبت پاياني؟
    مي دانم كه اشتباه بزرگي مرتكب شدم. هر حكمي هم كه كميته انضباطي باشگاه صادر كند مي پذيرم اما از مديران باشگاه خواهش مي كنم من را ببخشند و اجازه بدهند بر سر تمرينات تيم حاضر شوم. من هيچوقت بازيكن بداخلاقي نبودم و از مسئولان باشگاه مي خواهم كه با رافت و گذشت با اين اشتباه من برخورد كنند. قول مي دهم كه به يكي از بااخلاق ترين بازيكنان فوتبال ايران تبديل شوم و ديگر مسائل بيرون زمين را به داخل زمين نكشانم.

pnugirl
    • n/a

سرپرست تيم فوتبال مس كرمان گفت: سپاهان را آناليز كرده‌‌ايم و براي پيروزي به اصفهان مي‌رويم.ساسان موسويدر مورد ديدار روز يكشنبه با سپاهان گفت: اين مسابقه براي هر دو تيم مهم است. مس در رده پنجم قرار دارد و نمي‌خواهد از اين رده پايين‌تر بيايد. در هر مسابقه براي برد به ميدان مي‌رويم؛ چه اين ديدار در كرمان باشد و چه در خانه حريف برگزار شود. سپاهان را به دقت آناليز كرده‌ايم و براي برد به اصفهان مي‌رويم.

سرپرست تيم مس در مورد شايعه خداحافظي صمد مرفاوي در رختكن از بازيكنان، اظهار داشت: برخي رسانه‌ها در كرمان براي پر كردن صفحات خود هر مطلبي را منتشر مي‌كنند. به نظر شما سرمربي تيمي كه به رده پنجم صعود كرده چنين كاري انجام مي‌دهد؟
    موسوي در مورد شايعه حضور صمد مرفاوي در كادر فني تيم ملي گفت: مرفاوي يكي از مربيان با اخلاق فوتبال است و همواره به مسايل اخلاقي پايبند بوده است. بنابراين، به قراردادش با مس كرمان از نظر اخلاقي متعهد خواهد بود.
    سرپرست تيم مس در مورد اينكه با حذف اين تيم از جام حذفي از سوي باشگاه جريمه‌اي براي بازيكنان در نظر گرفته شد يا نه گفت: تمركز تيم مس بر روي ليگ برتر است و با توجه به اينكه بازيكنان مصدوم و محروم داريم در جام حذفي با بازيكنان جوان بازي كرديم.متاسفانه اين مسابقه از تلويزيون پخش نشد وگرنه همه مي‌ديدند كه نفت مسجد سليمان يازده نفره در منطقه دفاعي خود دفاع مي‌كرد.

pnugirl
    • n/a

سرگروه تيم فوتبال تراكتورسازي تبريزگفت: استقلال روز سختي برابر هواداران تبريزي و تيم تراكتورسازي خواهد داشت.

محمد نصرتي شنبه شب با اشاره به اينكه بازيكنان تيم تراكتورسازي در بهترين شرايط خود قرار دارند، افزود: خوشبختانه شرايط تيم خوب است و از هر نظرآماده بازي مقابل استقلال هستيم.

وي ادامه داد : البته آنها با ‪ ۲‬پيروزي ارزشمند مقابل پرسپوليس در شهرآورد شصت ونهم و پاس همدان در جام حذفي بسيار آماده‌اند اما بازي در ورزشگاه يادگارامام(ره) تبريز به دليل جو اين ورزشگاه و هزاران هوادار تبريزي براي آنها دشوار خواهد بود.

مدافع تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز كه در اين ديدار به علت ‪ ۳‬اخطاره بودن بازي نخواهد كرد، افزود: خوشبختانه نبود من درتيم احساس نخواهد شد چرا كه بازيكنان شايسته‌اي در تيم وجود دارند كه به راحتي مي‌توانند جاي خالي مرا در زمين پر كنند.

نصرتي در خصوص آندرانيك تيموريان هافبك اين تيم نيز گفت: آندرانيك نيز مانند ساير بازيكنان شرايط خوبي دارد و از هر نظر آماده است تا مقابل يكي ازقدرت‌هاي فوتبال ايران خودنمايي كند.

به اعتقاد وي تيموريان درطول اين مدت به خوبي خود را با ساير بازيكنان هماهنگ كرده و به يكي از نقاط قوت تيم تبديل شده است از اين رو مي‌تواند كمك موثري به تيم كند.

تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز درهفته دوازدهم رقابت‌هاي ليگ برتر فردا( يكشنبه) ميزبان تيم استقلال تهران در ورزشگاه يادگار امام(ره) تبريز است.

اين تيم هم اكنون با كسب ‪ ۱۶‬امتياز در رده ششم جدول رده بندي اين رقابت ها قرار دارد.

pnugirl
    • n/a

سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان به دليل تخلفاتي كه مرتكب شد، از سوي كميته انضباطي جريمه نقدي شد.ديدار دو تيم صنعت نفت آبادان و استيل آذين در حالي برگزار شد كه از سوي آلفردو كاسميرو، سرمربي صنعت نفت، تخلفاتي صورت گرفت. بر همين اساس، به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد. اين تيم به دليل تخلفات تماشاگرانش، 30 ميليون ريال جريمه نقدي شد.

* مس كرمان جريمه شد
    در ديدار دو تيم پيكان قزوين و مس، تيم كرماني به دليل تاخير يك دقيقه اي در هنگام ورود به زمين در شروع نيمه دوم به پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
    در خصوص تخلف تماشاگران تيم پيكان قزوين مبني بر فحاشي به داوران مسابقه، سرمربي و بازيكنان تيم مقابل در مسابقه، كميته انضباطي اين باشگاه را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استقلال مقابل 70 هزار تماشاگر تبريزي به تساوي رسيد

ديدار تيم‌‌هاي تراکتورسازي و استقلال با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

ديدار تيم هاي تراکتورسازي و استقلال از ساعت 15:30 در ورزشگاه يادگارامام در حضور 70 هزار تماشاگر آغاز شد.
    دو تيم در نيمه اول بازي پاياپايي را انجام دادند. در دقايق ابتدايي بازيکنان تراکتورسازي بر بازي سوار بودند اما در اواسط بازي اين شاگردان پرويز مظلومي بودند که حملاتي روي دروازه تراکتورسازي داشتند.
    در دقايق پاياني نيمه اول دو تيم بار ديگر به طور نسبي روي دروازه يکديگر موقعيت خلق کردند.
    ابراهيمي در دقيقه 45 در يک موقعيت تک به تک توپ را به دست طالب لو کوبيد و کمي بعد اين شاگردان مظلومي بودند که در دقيقه 45+2 توسط ميلاد ميداودي به گل رسيدند.
    نيمه دوم شاگردان فراز کمالوند براي جبران نتيجه با حمله بازي را آغاز کردند که حاصل آن خطاي پنالتي دقيقه 51 لوييز روي بازيکن تراکتورسازي بود.
    اين ضربه پنالتي را در دقيقه 52 جاسم کرار به گل تبديل کرد تا بازي به تساوي بکشد.
    تراکتورسازي بعد از اين گل بارها در ادامه بازي صاحب موقعيت شد که يکي پس از ديگري اين فرصت ها را از دست داد، البته سرخپوشان تبريزي يکي از موقعيت هاي خوب خود را به دليل اعلام آفسايد از سوي داور از دست دادند که هواداران تراکتورسازي به دليل اين تصميم داور عليه او شعار دادند.
    در پايان نيز تلاش شاگردان کمالوند براي تغيير نتيجه بي نتيجه باقي ماند. آنها در دقيقه پاياني نيز يک موقعيت خوب را از دست دادند.
    استقلال با اين تساوي 21 امتيازي و تراکتورسازي 16 امتيازي شد.
    داور اين مسابقه محسن ترکي بود، وي از استقلال به اميرحسين صادقي، فرزاد آشوبي و مهدي اميرآبادي و از تراکتورسازي به جاسم کرار، آندرانيک تيموريان و سيد محسن حسيني کارت زرد نشان داد.
    فرزاد آشوبي در دقيقه 90+1 به دليل دريافت کارت زرد دوم از بازي اخراج شد.
    بازيکنان تراکتورسازي:
    مهدي ثابتي، مرتضي اسدي، مجتبي ترشيز(84- داود دانش دوست)، مصطفي اکرامي، سيد محسن حسيني، مهدي کياني، علي عليزاده، محمد ابراهيمي، مسعود ابراهيم زاده(46- پيمنتا)، آندرانيک تيموريان(64- رسول خطيبي) و جاسم کرار
    سرمربي: فراز کمالوند
    بازيکنان استقلال:
    وحيد طالب لو، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، حنيف عمران زاده، لوييز، مجتبي جباري، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي( 78- دسوزا)، ميلاد ميداودي(85- اميد روانخواه)، فرهاد مجيدي(90+2 - بيژن کوشکي)
    سرمربي: پرويز مظلومي

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

برچسب برای این موضوع