روز گذشته ورزشگاه آزادي شاهد اتفاقاتي بود كه هر چند در فوتبال ايران چندان غريبه نيست اما در نوع خود تاسف برانگيز و قابل تامل بود.
تحركات ايجاد شده در ورزشگاه آزادي به قبل از شروع بازي پرسپوليس و تراكتورسازي تبريز بازمي گشت. هواداران تراكتورسازي كه همواره برخي از آنها به عنوان پرشورترين و بهترين تماشاگران دنيا ياد مي كردند بدون دليل منطقي بارها عليه پرسپوليس شعار سر دادند. آنها در اقدامي عجيب تر كريم باقري بازيكن تبريزي پرسپوليس كه بارها توسط خودشان مورد تشويق قرار گرفته بود را مورد بي مهري شديد قرار دادند به طوري كه كاپيتان پرسپوليس براي اولين بار در تاريخ فوتبالي خود در ورزشگاه آزادي هو شد.
هواداران پرسپوليس كه تا قبل از به ثمر رسيدن گل سكوت اختيار كرده بودند، با گلزني غلامرضا رضايي يك باره سكوت را شكستند و جواب حرف هاي زشت تبريزي ها را با الفاظ بدتري دادند.
شدت فحاشي به حدي شد كه دست اندكاران برنامه فوتبال برتر مجبور به قطع صدا شدند و پيمان يوسفي مجري اين برنامه نيز به صراحت اعلام كرد كه به دليل فحاشي در ورزشگاه آزادي صدا را قطع كرده اند.
اتفاق بدتر در ورزشگاه آزادي شكستن صندلي ها و آتش زدن آنها از سوي هواداران تراكتورسازي بود. ديروز ورزشگاه آزادي به جاي اينكه آوردگاه هيجاني جذاب و قابل دفاع باشد به آوردگاهي براي مسلخ شدن فرهنگ تبديل شد.
محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه تراكتورسازي درباره اتفاقات روز گذشته به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: ديروز ورزشگاه آزادي مثل هميشه بود. ورزشگاه هاي ما معمولا به همين صورت است. من حركت هواداران تراكتورسازي را تاييد نمي كنم اما هواداران پرسپوليس هم كم فحاشي نكردند و حركت آنها هم زشت بود.
جعفري ادامه داد: متاسفانه ديروز فوتبال به حاشيه رفت و تماشاگران عليه هم شعارهايي دادند. من توهين به كريم باقري كه از بازيكنان خوب فوتبال ما است را تاييد نمي كنم. هيچ كس حق ندارد به بازيكن توهين كند. با هواداران خود بايد تعامل داشته باشيم و از آنها بخواهيم كه منافع تيم و باشگاه را در نظر بگيرند.
مديرعامل تراكتورسازي با بيان اينكه باشگاه به تنهايي نمي تواند هيجانات هواداران را سازماندهي كند، تاكيد كرد:
تنها باشگاه نمي تواند اين موضوع را جمع كند و ارگان هاي ديگر هم بايد به كمك باشگاه بيايند تا عده اي كه ناراحتي هايي دارند سايرين را براي دادن شعارهاي زشت و غير ورزشي تحريك نكنند.
جعفري در مورد اظهار نظر رسول خطيبي كه معتقد است رفتارهاي هواداران تبريزي بدتر از اين هم مي شود، گفت: من اين حرف را قبول ندارم و بازيكنان نبايد با حرف هاي خود هواداران را تحريك كنند. انتظارم از بازيكنان اين است كه هواداران را آرام كنند. فوتبال ظرافت هاي خاص خود را دارد. هواداران تراكتورسازي هم دليل خاصي براي فحاشي نداشتند و داوري اين بازي هم مشكلي نداشت.
وي افزود: من شاهد چنين مسائلي در ورزشگاه ها بوده ام اما اين بار حرارت اين تنش ها بيشتر بود. البته اين را هم بگويم كه هواداران پرسپوليس از همان ابتدا مقابله به مثل مي كردند و توهين هاي زشتي به هواداران ما كردند.
جعفري در اين خصوص كه شايد كميته انضباطي به دليل حركت هواداران تراكتورسازي آنها را با محروميت روبرو كند، به فارس گفت: قضيه اين قدر حاد نبود كه كميته انضباطي بخواهد هواداران را محروم كند. ديروز هواداران بيشتر توهين كردند تا فحاشي.
مديرعامل تراكتورسازي در مورد مسائل فني بازي اظهار داشت: از مجموع بازي رضايت داشتيم. بازيكنان ما بعد از دريافت گل غافلگير شدند. به نظرم پرسپوليس يك موقعيت داشت اما ما 5 فرصت را از دست داديم.