سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که کماکان به دنبال دریافت حق و حقوقش از فدراسیون فوتبال است، گفت: تا آخر برای گرفتن مطالباتم ایستاده ام و اگر مجبور شوم به فیفا شکایت خواهم کرد.
علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که به دنبال دریافت مطالباتش از فدراسیون فوتبال است، اظهار داشت: در برنامه دو هفته قبل نود مردم دیدند و شنیدند، مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال با جمله ای که به زبان آورد، رای کمیته استیناف را چگونه باطل کرد.
وی ادامه داد: در برنامه ای که در تلویزیون حاضر بودم و درباره قراردادم صحبت می کردم، آقای صالحی یکی از اعضای شورای استیناف اعلام کردند که"مدرکی دال بر توافق بنده با فدراسیون فوتبال برای سال دوم وجود نداشته است" اما بعد از دو هفته آقای تاج روی خط برنامه نود آمد و با بیان این جمله که"برای سال دوم با من همان مبلغ 600 میلیون تومان توافق صورت گرفته"، رای کمیته استیناف را باطل کرد و زیر سوال برد.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: نمی دانم اعضای کمیته استیناف برای این مساله چه پاسخی دارند و آقایان شب ها چگونه خوابشان می برد. خدا خیلی بزرگ است و بعد از دو هفته آقایان دیدند که چگونه رای آنها زیر سوال رفت.
دایی در پایان خاطرنشان کرد: در برنامه نود مردم دیدند چه کسی راست می گوید و چه کسی دروغ. گذشت زمان خیلی از مسائل را ثابت کرد. تا آخر برای گرفتن حق و حقوقم ایستاده ام و از طریق مراجعی که در داخل کشور نیستند، پیگیر کارهایم هستم و اگر مجبور شوم به فیفا هم شکایت خواهم کرد.