نوشته اصلی توسط SHaDLiN چجوریم؟خیلی غر میزنم؟ خبر ندارم، ولی نه، بهتون نمیاد تا حالا مشروط شدی؟
تو رشته قبلی اره ولی تو این رشته هنوز نه خدا قسمت نکنه در روز چند ساعت مطالعه می کنی؟
نوشته اصلی توسط demah تو رشته قبلی اره ولی تو این رشته هنوز نه خدا قسمت نکنه در روز چند ساعت مطالعه می کنی؟ من با اینکه درسم تموم شده، ولی همش در حال مطالعم، همچین فرد فرهنگی هستم. از کارتون های قدیمی کدومو بیشتر دوست داشتید؟
نوشته اصلی توسط demah تو رشته قبلی اره ولی تو این رشته هنوز نه خدا قسمت نکنه در روز چند ساعت مطالعه می کنی؟ هیچی اصلا وقت نمیکنم رشته هات چی بوده مگه؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط shima_glk من با اینکه درسم تموم شده، ولی همش در حال مطالعم، همچین فرد فرهنگی هستم. از کارتون های قدیمی کدومو بیشتر دوست داشتید؟ وای سرنتی پیتی و البته فیلم سینمایی شنل قرمزی چند وقته درست تموم شده ؟
قبلا کارشناسی حسابداری تموم کردم الانم مدیریت دولتی میخونم کارشناسیش. زندگی امروز در یک کلمه؟
نوشته اصلی توسط shima_glk من با اینکه درسم تموم شده، ولی همش در حال مطالعم، همچین فرد فرهنگی هستم. از کارتون های قدیمی کدومو بیشتر دوست داشتید؟ خوبه موفق باشی فوتبالیست ها ، دوقلوها چه جور فیلم رو دوس داری؟
نوشته اصلی توسط demah خوبه موفق باشی فوتبالیست ها ، دوقلوها چه جور فیلم رو دوس داری؟ اکشن و خفن ارشد چرا نخوندی؟
نوشته اصلی توسط javad jan اکشن و خفن ارشد چرا نخوندی؟ فرصت نمی کنم داداش.ایشالله امسال تو مدیریت دولتی میخونم . تا حالا کردستان اومدی؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط demah فرصت نمی کنم داداش.ایشالله امسال تو مدیریت دولتی میخونم . تا حالا کردستان اومدی؟؟؟؟ من زیاد جغرافیم خوب نیست و استانهای غرب کشور رو نمیتونم از هم تفکیک کنم اما یه بار بانه اومدم حالا نمیدونم جزو کدوم استانتونه تو چی ؟؟ تا حالا این طرفای ما اومدی؟؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن