بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 21 از 117 اولیناولین ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رافائل بنيتس:اينتر روي دور بدشانسي افتاده است

رافائل بنيتس مي گويد تيمش دوران بدشانسي را پشت سر مي گذارد و اين تيم پس از بازگشت اين دوره بار ديگر طعم روزهاي خوش را خواهد چشيد.

تيم فوتبال اينتر در هفته‌ي دهم رقابت‌هاي سري A در ورزشگاه جوزپه مه‌آتسا ميزبان برشا بود و در پايان با تساوي يک بر يک متوقف شد.
    بنيتس در پايان اين ديدار گفت: اين که عده‌اي مي گويند تيم ما بعد از دريافت گل خوب واکنش نشان نداد و براي جبران گل خورده تلاش نکرد، را به هيچ وجه قبول ندارم. بعد از اين که گل خورديم و حتي قبل از آن بازي را در اختيار داشتيم، اما روي ضدحمله گل خورديم و اين مساله کار ما را دشوار کرد. اينتر روي دور بدشانسي افتاده و نمي تواند نتيجه بگيرد.
    بنيتس در ادامه مصدوميت بازيکنانش را يکي از عوامل ناکامي تيمش در هفته‌هاي گذشته و از دست دادن صدر جدول عنوان کرد و گفت: بايد صبر کنيم تا پزشکان پاي اتوئو را معاينه و نظرشان را اعلام کنند. اسنايدر پس از بازي در رختکن غش کرد. مايکن هم که مدت‌هاست با آسيب ديدگي دست و پنجه نرم و با درد بازي مي کند.
    سرمربي پيشين ليورپول با ابراز رضايت از عملکرد تيمش گفت: چندين بار تا آستانه گلزني پيش رفتيم. تيم داشت خوب بازي مي کرد که گل خورديم. با اين وجود از تلاش تمام بازيکنان راضي هستم. فکر مي کنم اگر اين دوره را پشت سر بگذاريم بار ديگر به روزهاي اوج باز خواهيم گشت.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لوييس فان خال: آن 10 دقيقه كار را خراب كرد

لوئيس فان خال پس از توفق بايرن مونيخ مقابل تيم ته جدولي مونشن گلادباخ 10 دقيقه‌ي آغازين نيمه‌ي دوم را عامل شکست تيمش عنوان کرد.

تيم فوتبال بايرن مونيخ در هفته‌ي يازدهم بوندسليگا مقابل مونشن گلادباخ به ميدان رفت و در پايان با تساوي 3 بر 3 متوقف شد.
    لوييس فان خال در پايان بازي گفت: بازي را خودمان از دست داديم. مي توانستيم در نيمه‌ي اول با اختلاف 3، چهار يا پنج گل بازي را ببريم، اما در ده دقيقه‌ي اول نيمه‌ي دوم دو امتياز بازي را از دست داديم.
    فان خال ادامه داد: بعد از دريافت گل، تلاش و کار تيمي ما فوق العاده بود و نمايش خيره کننده‌اي داشتيم. اما آن ده دقيقه کار ما را خراب کرد و به بازيکنان هم اين مساله را گفتم.
    سرمربي بايرن مونيخ در پايان اظهار کرد: بازيکنان نااميد شده‌اند و من به اين مساله کاملا واقفم، اما اين اتفاق نبايد رخ مي داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شمارش معكوس براي دربي مادريد

در دربي بزرگ اسپانيا، امشب رئال مادريد و اتلتيکومادريد در برنابئو برابر يکديگر صف‌آرايي مي‌کنند.

11 سال شکست ناپذيري سپيدها برابر کولچونه‌روس بدون ترديد در کاهش هوادار و منابع مالي در جبهه اتلتيکومادريد بي تاثير نبوده و مردان کيکه سانچس فلورس تلاش مي‌کنند اين طلسم را امشب در برنابئو بشکنند.
    شاگردان خوزه مورينيو در بازي امشب با سيستم 4-2-1-3 وارد ميدان مي شوند. ايکر کاسياس درون دروازه است، مارسلو، راموس، کارواليو و په‌په در خط دفاعي انجام وظيفه مي‌کنند.
    خديرا و آلونسو در حکم دو هافبک تدافعي وظيفه تغذيه اوزيل را بر عهده دارند.
    اوزيل پشت سر رونالدو، ايگواين و دي‌ماريا بازي خواهد کرد. اين در حالي است که مورينيو روي نيمکت خود بازيکناني نظير پدرو لئون، بن‌زما و کانالس را هم در اختيار دارد.
    در ترکيب اتلتيکومادريد که آرايش 4-3-3 را انتخاب کرده ده‌گئا درون دروازه ايستاده و لوئيس، دومينگئس، والرا و اوفالوسي در خط دفاعي حضور دارند.
    تياگو و خوانيتو دو هافبک تدافعي هستند که نبايد چندان به مهاجمين تيم نزديک شوند اما سيمائو هافبک تهاجمي جناح چپ تيم حق دارد در همين بخش تا قلب خط حمله رئال مادريد هم نفوذ داشته باشد.
    فورلان، آخرو و ريس سه مهاجم اصلي تيم هستند که در صورت شکست در نيمه اول جاي خود را به مهاجمين جوان‌تر و با انگيزه تيم خواهند داد.
    رئال مادريد با 23 امتياز، در صدر جدول ايستاده و اتلتيکومادريد با 14 امتياز در رتبه ششم جدول جا خوش کرده است.
    تيم دوم مادريد گودين و آسنخو را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد و ريس يا خورخه پوليدو مي‌توانند جاي خالي اين دو را پر کنند.
    ديه‌گو فورلان که در 11 بازي آخر اتلتيکومادريد در لاليگا و بازي هاي اروپايي گل نزده براي درخشش در بازي بزرگ امشب بمبي از انگيزه خواهد بود.
    اين دو تيم تا کنون 146 بار (به نقل از سايت رسمي رئال مادريد) با يکديگر جنگيده‌اند و 79 پيروزي براي رئال مادريد و 35 پيروزي براي اتلتيکومادريد رقم خورده است.
    هر دو تيم 32 بار تساوي را در دربي مادريد تجربه کرده‌اند.
    79 شکست براي اتلتيکو و 35 شکست براي رئال ثبت شده است.
    261 گل زده براي رئال مادريد برابر 198 گل زده اتلتيکومادريد حکايت از برتري تاريخي و قاطعانه سپيدها برابر خرس‌هاي جنوب کاستيانا دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

الكس فرگوسن:آسيب ديدگي هارگريوز فاجعه بود

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي نزديک شاگردانش مقابل ولورهمپتون، آسيب ديدگي اوون هارگريوز را فاجعه خواند.

تيم فوتبال منچستريونايتد در هفته‌ي يازدهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال انگليس مقابل ولورهمپتون به ميدان رفت و در پايان با درخشش جي سونگ پارک به برتري دست پيدا کرد، هرچند آسيب ديدگي هارگريوز شادماني اين پيروزي را به کام الکس فرگوسن تلخ کرد.
    الکس فرگوسن در پايان بازي گفت: براي اين که به پيروزي دست پيدا کنيم، ‌واقعا تلاش کرديم و زحمت کشيديم. بايد سماجت و اصرار تيم براي رسيدن به پيروزي را تحسين کنم. اين کار را پيش از اين هم چندبار انجام داده بوديم.
    نمانيا ويديچ، اسکولز و پاتريس اورا، دچار سرماخوردگي شديد شده بودند و الکس فرگوسن تصميم گرفت از ابتدا از هارگريوز استفاده کند اما اين هافبک کانادايي الاصل نتوانست بيش از 5 دقيقه تيم را همراهي کند و به دليل آسيب ديدگي عضله‌ي همسترينگ تعويض شد.
    فرگوسن درباره‌ي آسيب ديدگي هافبک تيمش عنوان کرد: بازي دادن هارگريوز مانند قمار بود. فکر کردم با اين کار از يک هافبک دفاعي محکم و با تجربه سود خواهيم برد، اما او تنها توانست 5 دقيقه بازي کند و اين فاجعه بود. عضله‌ي همسترينگ او دچار مشکل شده و اين اصلا باورکردني نيست.
    سرمربي شياطين سرخ ادامه داد: با توجه به مشکل ويديچ، اسکولز و اورا مجبور شدم از ببه استفاده کنم، البته او بازيکن بسيار خوب و مستعدي است، اما هنوز بايد چيزهاي زيادي بگيرد.
    فرگوسن درباره‌ي عملکرد شاگردانش گفت: با توجه به اين که تعدادي از بازيکنان اصلي‌مان را در اختيار نداشتيم، بايد براي رسيدن به گل اول صبر وحوصله‌ي زيادي به خرج مي داديم که اين کار را هم کرديم.
    سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد که بايد هفته‌ي آينده تيمش را در داربي حساس شهر منچستر هدايت کند، اظهار کرد: فاصله‌ي بازي‌ها بسيار کم است، فکر نمي کنم ناني بتواند براي بازي چهارشنبه خودش را آماده کند. اما فکر مي کنم برباتف دوشنبه شرايط بازي را پيدا و در تمرين شرکت کند.
    منچستريونايتد با پيروزي مقابل ولور همپتون 23 امتيازي شد و يک شنبه شب انتظار لغزش چلسي مقابل ليورپول را مي کشد تا بتواند فاصله‌اش را با صدر جدول کم کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازار سياه بليت اينتر - ميلان در خيابان‌هاي اطراف مئاتزا

از امروز تا يکي از بزرگترين روزهاي سال در شهر ميلان 7 روز باقي است اما بازار سياه بليت براي تماشاي يورو دربي مقامات دو باشگاه ميلاني را نگران کرده است.

14 نوامبر (23 آبان) دو تيم اينتر و آ.ث ميلان ايتاليا يورودربي را کليد مي‌زنند. اين ديدار به ساعت محلي 20:45 در استاديوم جوزپه مئاتزا در از هفته دوازدهم کالچو برگزار مي‌شود.
    بيش از 420 خبرنگار از سراسر جهان براي حضور در بخش خبري و جايگاه خبرنگاران اعلام نياز کرده‌اند که از اين ميان تنها 150 خبرنگار براي حضور در بخش خبري و حداکثر 40 خبرنگار در جايگاه خبرنگاران استاديوم مئاتزا برگزيده خواهند شد. نکته جالب اين که تنها از کشور امارات 40 خبرنگار و عکاس عازم اين بازي مي‌شوند.
    فروش بليت اين بازي بزرگ از دو روز پيش توسط سايت رسمي اينترميلان آغاز شده اما بازار سياهي که مدام توسط مديران دو باشگاه اينتر و ميلان تکذيب مي‌شود به شدت نگراني حاميان مالي و شبکه‌هاي تلويزيوني را برانگيخته است.
    کارت‌هاي تلويزيوني غير معتبر نيز در اطراف ورزشگاه به فروش مي‌رسد که خريداران پس از آگاهي از تقلبي بودن اين کارت‌ها چاره‌اي به جز افسوس ندارند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ماگات:رائول به بوندسليگا عادت کرده است

سرمربي باشگاه شالکه بعد از برد ديروز اين تيم مقابل سنت پائولي در مصاحبه اي از رائول به شدت تعريف کرد.

فيليکس ماگات در اين مصاحبه که بعد از بازی انجام شد،گفت:
    من واقعاً خوشحالم که ما توانستيم اولين برد خانگی خود را در هفته يازدهم به دست آوريم،ما به اولين گل از لحاظ روانی احتياج شديدی داشتيم و بعد از آن تيم بسيار منسجم تر عمل کرد،من از طرف ديگری بسيار خوشحال هستم که رائول به بوندسليگا عادت کرده است و ميتواند برای ما مؤثر باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لام: دقايق اوليه نيمه دوم باعث تساوي با گلادباخ شد

مدافع تيم فوتبال بايرن‌مونيخ گفت: به دليل آنکه در ابتداي نيمه دوم خوب کار نکرديم، به جاي برد به تساوي رسيديم.

فيليپ لام اظهار داشت: در نيمه اول بازي با بروسيا مونشن‌گلادباخ فوتبال بسيار زيبايي را به معرض نمايش گذاشتيم. حتي در 20 دقيقه آخر بازي نيز بسيار عالي بوديم ولي در 15 يا 20 دقيقه ابتدايي نيمه دوم با افت روبرو شديم که همين زمان براي کسب تساوي به جاي برد براي ما کفايت کرد.
    وي که شب گذشته در تساوي 3 بر 3 خارج از خانه برابر بروسيامونشن‌گلادباخ در هفته يازدهم بوندس‌ليگا خود يکي از گل‌هاي‌ تيمش را به ثمر رساند، افزود: در دقايق اوليه 45 دقيقه دوم توپ‌هاي زيادي را از دست داديم. متاسفانه اين وضعيت براي مرتبه نخست نبود. زيرا در بازي با تيم کلوژ در ليگ قهرمانان نيز براي دقايقي با چنين مشکلي روبرو شديم.
    لام ادامه داد: ‌نبايد اجازه تکرار آن تجربه را مي‌داديم ولي موفق نشديم و تاوانش را با تعويض برد با تساوي داديم. خيلي از امتيازات را تا به اينجا از دست داده‌ايم. ديگر نبايد اجازه دهيم امتيازي از دست رود.
    بايرن که فصل قبل به مقام نخست بوندس‌ليگا رسيد، با اين تساوي 16 امتيازي شد و در رده نهم جدول ايستاد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جدايي يووه و بوفون نزديک است !

شايد در آينده نزديک شاهد جدايي ناخواسته جان لوئيجي بوفون از يوونتوس باشيم.

با این وجود یوونتوس خواهان فروش وی نیست و به هیچ وجه تمایلی به از دست دادن این بازیکن ندارد اما عدم حضور جیجی بوفون در عکس رسمی باشگاه یوونتوس که روز گذشته در مراسمی گرفته شد، شایعات را به گونه دیگر بر سر زبان ها انداخت
    به گزارش یوونتوس دات آی آر مدتی ست که با حضور النا سردووا در شهر منچستر شایعات حضور بوفون در لیگ انگلیس با قدرت بیشتری به گوش می رسد و با توجه به شرایط این روزهای سنگربان یووه به نظر می رسد که شاید روزی جیجی را از یووه جدا شده ببینیم .
    با این وجود یوونتوس خواهان فروش وی نیست و به هیچ وجه تمایلی به از دست دادن این بازیکن ندارد اما عدم حضور جیجی بوفون در عکس رسمی باشگاه یوونتوس که روز گذشته در مراسمی گرفته شد، شایعات را به گونه دیگر بر سر زبان ها انداخت و حالا بسیاری بر این باورند که بوفون به همراه امائوری مهره های اتی یووه اند که به زودی درب خروجی باشگاه را در نظر می گیرند.
    هر چند که به علاقه بوفون نسبت به یوونتوس شکی نیست اما اینکه او دوست دارد در یووه بماند را نمی توان با اطمینان کامل بیان کرد، هیچ ابهامی نیست که او در شک و تردید به سر می برد و در سوی دیگر تیمی مانند منچستریونایتد و رویای جیجی برای حضور در لیگ جزیره شک های موجود را کمرنگ تر می کند و نگرانی تیفوسی ها که به جدایی جیجی و یووه می اندیشند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مورينيو: ادبيات او تجاري است اما پول همه چيز نيست

سرمربي رئال مادريد پس از صحبت با مالک باشگاه منچسترسيتي گفت: از لحاظ مالي در حدي هستم که بگويم پول همه چيز نيست.

خوزه مورينيو سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تماس تلفني با مالک عرب باشگاه منچسترسيتي انگليس که به اصرار وکيل اين شخص برقرار شده بود به خبرنگاران گفت: ادبيات شيخ منصور تجاري و غير منطقي بود. او بدون اين که نظر مرا بپرسد بلافاصله پس از احوال‌پرسي اوليه خواست قيمت مرا بداند و اين براي من تا حدود توهين آميز بود.
    آقاي خاص تاکيد کرد: به هر حال اين ادبيات او است و دلخور نيستم اما مسئله اين است که براي من پول همه چيز نيست و دليلي ندارد اعتبار تاريخي خود در رئال مادريد را به بهاي پول‌هاي شيخ منصور در من‌سيتي رها کنم.
    مورينيو در خصوص ال‌کلاسکيو دربي اسپانيا گفت: هيچ استرس يا مشکلي در کار نيست. ما يک بازي بسيار سخت برابر اتلتيکومادريد پيش رو داريم و اين بازي بسيار مهم‌تر از بازي با بارسلونا است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بايرن و احتمال دريافت غرامت از فدراسيون فوتبال هلند

ستاره هلندي بايرن تابستان امسال در بازيهاي جام جهاني دچار آسيب ديدگي شده و تا ژانويه نمي تواند بايرن را همراهي کند.

مسئولین باشگاه بایرن بعد از آنکه فدراسیون فوتبال هلند با وجود اطلاع از مصدومیت روبن در بازی دوستانه با مجارستان اجازه داد تا روبن در 5 بازی جام جهانی تیم را همراهی کند از آنها شکایت کردند.
    قهرمان بوندسلیگا اگر لازم ببیند موضوع را برای بررسی به دادگاه خواهد فرستاد. اما رئیس باشگاه رومینیگه معتقد است بدون حضور مراجع قانونی می توان با نشستی خصوصی مسئله را حل کرد و به توافق رسید.
    پس از اعتراف آشکار مسئولین فدراسیون هلند به اطلاع داشتن از مصدومیت روبن به نظر بایرن به اخذ غرامت از هلندی ها نزدیک تر شده باشد.
    رومینیگه به مطبوعات آلمان گفت: من به اینکه بدون حضور در دادگاه میتوانیم به توافق برسیم امید وارم. و توافق ما در نشست آینده بسیار جدی است.
    روبن تمرینات انفرادی خود را تا چند روز آینده آغاز میکند ولی برای رسیدن به آمادگی کامل باید بایرنی ها تا پایان تعطیلات ژانویه صبر کنند.

برچسب برای این موضوع