آهان گیرتون اوردم
آهان گیرتون اوردم
از این درسهای عمومی تا میتونی نمره بگیر معدل رو میبره بالا بعدا این نمره های دروس عمومی خیلی کمک میکنه هم معدل کلت میره بالا هم معدل ترم بعدت
اره انشاالله جوری تموم میکنند که خودتم متوجه نمیشی تموم هم نشد میگن پیام نوره خب دانشگاه هست دیگه مدرسه نیست که خودمون دیگه باید بخونیم
نه بابا این چه حرفیه میومدی خب خوشحال میشدم
کم کم دستت میاد خیلیراستی تو این تربیت معلم چقدر تبعیض دانشجویی برقراره!
اره نمیدونم چرا اینجوری شده قبلا اینجوری نبودا ، قبلا حتی اتوبوس هاش هم صلواتی بود اما یه دفعه سوار شدیم گفت باید کرایه بدید همه صداشون در اومده بود تازه یه دفعه بچه ها داشتن سوار میشدن اقاهه گفت پیام نوری ها سوار نشن یکی از بچه ها یه حرفی زد که هر کسی اون دور و بر بود فقط میخندید یادش بخیرامروز صبح که سوار اتوبوس بودم شنیدم راننده گفت: حراست گفته پیام نوریارو سوار نکن،منم یواشکی اون گوشه خودم و پوشوندم تا یه وقت بیرونم نکنه
قبلنا که خوب نبود برای همین ما نمیرفتیم اما شنیدم که میگن خوب شدهتازه 4 تا ژتونم واسه ناهار خریدم،به نظرت ناهار چی میدن؟ خوشمزس؟
اره هر هفته فیلم میزارن میگم که بریم دانشکده خودمون دیگه این مزایا رو نداریما نه بلیطی نیست این یکی هنوز پولی نشده ولی خب فقط یه دفعه من رفتم ولی خیلی خوش گذشت با بچه ها فیلم دیدن توصیه میکنم که حتما هر جوری شده یه بار برو خیلی خوبه ، نه متاسفانه منم وقتم محدوده وقت نمیکنم برم کلاسام هم تداخلی هستنتازه دانشکده علوم تو سالن 1 فیلم پوپک و مش ماشاا... رو گذاشته بود.به دلیل کلاسا نتونستم برم
تو رفتی؟ چطور بود؟
راستی بلیطیه؟
الان میخوای بزنی ؟؟؟ ripek جان این قسمتشو KIAN~~~~ با تو کار داره پس خودت جوابشو بده
امشب رفتم تو گلستان اندیشه اسلامی گروهشو عوض کردم.پرینت نگرفتم؛به نظرت لازمه؟پرینت ازش بگیرم؟