بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 20 از 117 اولیناولین ... 1018192021223070 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پيگريني: نمي خواهم مرا با مورينيو مقايسه کنند

مربي شيليايي بار ديگر به اسپانيا بازگشت ولي اين بار قصد او اثبات توانايي هايش ، به ويژه به فلورنتينو پرس است

مانوئل پیگرینی، مربی سابق باشگاه های ویارئال و رئال مادرید اکنون برروی نیمکت مربیگری مالاگا تکیه زده است. این مربی شیلیایی روز گذشته در کنفرانسی خبری در جمع خبرنگاران اسپانیایی، شیلیایی و سایر ملیتها حاضر شد تا از حضورش برروی نیمکت مربیگری مالاگا بگوید
    پیگرینی اکنون ماجراجویی جدیدی را آغاز کرده و این برای او به منزله چالش هیجان انگیزی است؛ چون این مربی شیلیایی که از سختی های راه مطلع است، می خواهد به فلورنتینو پرس توانایی های واقعی اش را ثابت کرده و نشان دهد که در کنار گذاشتن او تصمیم اشتباهی گرفته است.
    پیگرینی با انگیزه های مضاعفی به اسپانیا آمده و در اولین کنفرانس خبری اش به عنوان مربی مالاگا گفت:« خیلی خوشحالم که به اسپانیا بازگشته ام. در حال شناسایی تجهیزات باشگاه و واقعیتهای تیم هستم. خیلی مهم است که پروژه ای را که در حال پیشروی روز به روز است به دست بگیری.این تیم می تواند بهتر شوم. آنچه که در مورد مالاگا، برایم جالب بود، پروژه بلند مدت مسئولان تیم به هدف رشد باشگاه و افزایش پتانسیل ورزشی باشگاهشان است. این پروژه ای آینده دار است و اینکه جزئی از این پروژه باشی، خیلی جذاب خواهد بود.»
    پیگرینی با امضای قراردادی 3 ساله به مالاگا پیوسته و البته قرارداد او می تواند 5ساله باشد. هر چند که مربی شیلیایی ترجیح می دهد تا شانس حضور برروی نیمکت مالاگا در دو سال پایانی را با تلاش و کسب نتایج مطلوب به دست آورد. او کار آسانی برای تغییر شرایط تیمی که در منطقه سقوط قراردارد، پیش رو ندارد. پیگرینی در این رابطه ادامه داد:« با هدف به نمایش گذاشتن توانایی هایم به اینجا آمدم.همیشه با رئال مادرید و ویارئال در بخش بالایی جدول بودم و این یک چالش خوب برای من است. باید از صفر شروع کرد. باید از نظر بعد ورزشی رشد کنیم.»
    پیگرینی در بخش دیگری از صحبتهایش به آخرین سال حضورش در اسپانیا شاره کرد و گفت:« توقعات من همیشه شخصی است.فکر نمی کنم که مسئولیت هدایت تیم هایی مثل رئال یا ویارئال بیشتر و سخت تر باشد. هر چند که شاید هدایت چنین تیمهای بازتاب و جنجالهای بیشتری داشته باشد، ولی مسئولیت هدایت این تیمها با مسئولیت هدایت مالاگا برابر است و توقعات موجود یکی است. اصلا خودم را با مربی رئال مقایسه نمی کنم؛ دوست داشتم با این تیم به یک عنوان قهرمانی می رسیدم ولی اصلا حس انتقام نسبت به کسی ندارم. با رضایت زیادی رئال را ترک کردم که اگر با این تیم به یک جام قهرمانی می رسیدم، این رضایت بیشتر هم می شد. نیازی به اثبات چیزی ندارم و نمی خواهم مقایسه ای هم انجام بگیرد. گذشته من رابطه ای با پروژه کاری جدیدم ندارد. توقعات من مثل همان اولین سالی که به اسپانیا رسیدم بالاست.»

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مالودا به بازي با ليورپول مي‌رسد

چلسي بار ديگر فرانک لمپارد را در اختيار نخواهد داشت، اما فلوران مالودا مي‌تواند به بازي اين هفته مقابل ليورپول برسد. مالودا که دچار پيچيدگي مچ پا شده بود جمعه تمريناتش را آغاز کرد.

ملی‌پوش فرانسوی با سالومون کالو بر سر حضور در ترکیب اصلی چلسی خواهد جنگید.
    کارلو آنچلوتی می‌گوید: «9 نفر از ترکیب اصلی مشخص شده‌اند: پیتر چک، برانیسلاو ایوانوویچ، الکس، جان تری، اشلی کول، جان اوبی میکل، یوری ژیرکوف، نیکولاس آنلکا و دیدیه دروگبا. فلوران مالودا یا سالومون کالو، و میشل اسین یا رامیرس دیگر بازیکنان ترکیب خواهد بود.»
    مربی چلسی برای دیدار با لیورپول با مصدومیت میشل اسین و فرانک لمپارد روبرو است. او می‌گوید: «درباره اسین کمی مشکل داریم و مطمئن نیستیم یکشنبه آماده شود. او دچار مشکلی با انگشت پایش است. امیدوارم مشکل حل شود و او بازی کند. به نظرم او برای دیدار با لیورپول با تیم سفر خواهد کرد و یکشنبه صبح تصمیم خواهیم گرفت. مالودا می‌تواند بازی کند. او خیلی عالی بهبود یافته و دیگر بازیکنان هم اوضاع خوبی دارند.
    اما لمپارد برای این بازی آماده نیست و باید دوباره صبر کنیم. او هفته بعد سرانجام آماده خواهد شد. او تمرین را شروع کرده و می‌خواهیم صد در صد آماده باشد. مشکل او مشکل آسانی نیست و نمی‌خواهیم ریسک کنیم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرانک ريبري" هفته آينده به ميدان بازمي‌گردد

"فرانک ريبري" مهاجم فرانسوي تيم فوتبال بايرن مونيخ، هفته آينده در ديدار با نورنبرگ به ميدان بازخواهد گشت.

باشگاه بایرن امیدوار بود این بازیکن به بازی این هفته مقابل مونشن گلادباخ برسد اما در نهایت تصمیم بر این شد که ریبری هفته آینده و در دیدار با نورنبرگ به میدان بازگردد.
    لوییس فن گال، مربی بایرن مونیخ، در این خصوص گفت: باید وضعیت ریبری را در تمرینات ببینیم اما حرف آخر را پزشک تیم می زند.
    ریبری به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه پاشنه پا شش هفته از میادین دور بوده است. این بازیکن در این فصل از رقابت ها فقط 5 بار برای بایرن به میدان رفته است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

غيبت فان در فارت و آرون لنون در ديدار مقابل بولتون

هري ردنپ، سرمربي تاتنهام، تاييد کرد که رافائل فان در فارت، ستاره هلندي تيمش، ديدار اين هفته مقابل بولتون را از دست خواهد داد و حضور آرون لنون نيز در اين ديدار در هاله اي از ابهام قرار دارد.

فان در فارت در دیدارهفته گذشته تیمش مقابل منچستریونایتد از ناحیه ماهیچه همسترینگ ران دچار آسیب دیدگی شد. ردنپ همچنین اعلام کرد که لنون نیز در تمرینات روز پنج شنبه تاتنهام دچار مصدومیت شد احتمالا در سفر به ریباک تیمش را همراهی نخواهد کرد.
    او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه تاتنهام گفت:" رافا آماده نیست و لنون نیز احتمالا به بازی با بولتون نخواهد رسید. "
    تاتنهامی ها مصدومان دیگری نیز دارند که مدت هاست برای تیم بازی نکرده اند از جمله لدلی کینگ، مایکل داوسون و جرمین دفو
    ردنپ در این رابطه ادامه داد:" پنج بازیکنی که در اختیار نداریم، بازیکنان بدی نیستند؛ این طور نیست؟ آنها آماده نیستند اما هر کدام از آنها وقتی برای تیم به میدان می روند، فوق العاده کار می کنند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دل پيرو: مي توانم تا 40 سالگي بازي کنم/مي خواهم در يووه بمانم

الساندرو دل پيرو کاپيتان باشگاه يوونتوس در صحبتهايي شايعاتي مبني بر جدايي او از رختکن بينکونري را رد کرده و اعلام کرده که مي تواند تا 40 سالگي براي يووه توپ بزند.

هفته گذشته و پس از صحبتهای سیلویو برلوسکونی در راستای تمایل او برای جذب دل پیرو، اخبار متعددی در مورد احتمال انتقال ستاره یووه به سن سیرو به گوش می رسید.
    این در حالی است که قرارداد کنونی دل پیرو با یووه تا سال 2011 اعتبار دارد ولی صحبتها در مورد جدایی قطعی او از یووه پس از صحبتهای خود الکس کمرنگتر خواهد شد.
    الکس دل پیرو در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت:« برلوسکونی از من و یوونتوس تعریف کرد و این اقدامی دوست داشتنی بود ولی او هیچ وقت صحبتی در مورد پیشنهاد و انتقال من به رختکن میلان به زبان نیاورد.من به بازی کردن در یووه افتخارمی کنم و باور دارم که می توانم در این تیم بمبانم.»
    سران باشگاه ایتالیایی هنوز برای تمدید قرارداد الکس اقدامی نکرده اند.البته این موضوع دل پیرو را نگران نمی کند.
    دل پیرو دراین رابطه گفت:« من با اضطراب و نگرانی زندگی نمی کند و می خواهم در یوه بمانم. بازی کردن تا 40 سالگی حس دوگانه ای است ولی شرایط فیزیکی و میل و انگیزه درونی ام به من می گوید که می توانم چند سال دیگر در میادین باشم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هاجسون در آستانه ديدار چلسي ـ ليورپول

سرمربي ليورپول اميدوار است بتواند با درخشش کاپيتان تيمش مقابل چلسي، نتيجه‌ي خوبي کسب کند.

تيم‌هاي چلسي و ليورپول حساس‌ترين ديدار هفته يازدهم ليگ برتر انگليس را يکشنبه در ورزشگاه آنفيلد برگزار خواهند کرد. استيون جرارد که در آخرين ديدار سرخ‌پوشان در ليگ اروپا هت تريک کرده، اميدهاي روي هاجسون براي پيروزي در اين ديدار خانگي را افزايش داده است.
    سرمربي ليورپول که تيمش با دو پيروزي پياپي در هفته‌هاي گذشته روحيه‌ي خوبي به دست آورده‌ است درباره‌ي رويارويي با چلسي گفت: «اميدوارم جرارد آنقدر خسته نشده باشد که نتواند يکشنبه خوب بازي کند. ما به او براي بازي با چلسي نياز داريم.»
    هاجسون همچنين درباره‌ي وضعيت تورس گفت: «فرناندو در تمرين به سختي تلاش مي‌کند و دارد به شکل گذشته‌اش بازمي‌گردد. داشتن بازيکني با اين کيفيت و توانايي در تيم براي هر مربي‌اي لذت‌بخش است. جرارد و تورس دو بازيکن باکيفيت و فوق‌العاده هستند اما نبايد براي هر بازي فقط به اين دو بازيکن تکيه کنيم چرا که اگر در يک بازي يک يا هر دوي آن‌ها در سطح پايين‌تري بازي کنند، باز هم بايد امتيازهاي کامل را به دست آوريم.»
    هاجسون ادامه داد: «بازيکنان جديدي هم هستند که در نقش گلزن ظاهر مي‌شوند. همچنان که ديديم در بازي با بولتون، ماکسي رودريگز بود که براي ما گلزني کرد. کرياکاس بازيکن ديگري است که چنين نقشي را در تيم ما ايفا مي‌کند.»
    ليورپول که با 12 امتياز در مکان سيزدهم جدول رده‌بندي قرار دارد، يکشنبه مقابل چلسي صدرنشين به ميدان خواهد رفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنچلوتي در روياي مربيگري رم

کارلو آنچلوتي معتقد است که براي هميشه مربي چلسي باقي نخواهد ماند و در عين حال تمايلش را براي حضور برروي نيمکت مربيگري رم ابراز کرده.

آنچلوتی در صحبتهایی گفت:« اگر سران چلسی بخواهند،قراردادم را با این تیم تمدید می کنم ولی برای همیشه در انگلیس نخواهم ماند. رم در رویاهای من باقی مانده است.»
    آنچلوتی در پاسخ به این سوالی که چه بازیکنی باید توپ طلای امسال را کسب کند، گفت:« کاملا ناعادلانه است که نام میلیتو در این لیست قرار ندارد.من دوست داشتم تا توپ طلا را به میلیتو بدهم.در مورد کاکا هم باید بگویم که او هنوز تمام نشده است و بار دیگر به روزهای اوجش باز خواهد گشت.»
    الکساندر پاتو هم برای بازگشت به روزهای اوج تلاش می کند و آنچلوتی در صحبتهایی احتمال انتقال او به چلسی را رد کرد و گفت:« پاتو تنها به ثبات نیاز دارد و در هر صورتی به چلسی نخواهد آمد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فورلان: طبيعي است اگر گل نزنم هواداران ناراحت مي‌شوند

ديه‌گو فورلان، مهاجم اتلتيکو مادريد مي‌گويد واکنش‌هاي طرفداران ناراضي کاملا بجاست.

مهاجم اروگوئه‌ای در یازده دیدار اخیر اتلتیکو گلی نزده و باعث خشم هواداران شده است. اما او می‌گوید طرفداران را درک می‌کند.
    فورلان در جلسه شبیه‌سازی بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید با بازی فیفا 11، گفت: «به دنبال بهبود بیشتر بازی خود هستم. روشن است که وقتی مهاجمی گل می‌زند خوشحال‌تر می‌شود، ولی وقتی هیچ اتفاقی نمی‌افتد و همه چیز بد پیش می‌رود، او بسیار نگران می‌شود.
    همچنین طبیعی است که اگر گل نزنید، مردم عصبانی می‌شوند. من به هواداران احترام می‌گذارم، اما دارم نهایت سعی خود را انجام می‌دهم.»
    فورلان درباره رئال مادرید، رقیب تیمش در دیدار یکشنبه‌شب گفت: «همیشه می‌خواهیم این قبیل بازی‌ها را ببریم. اما دیدار دشوار و پیچیده‌ای مقابل ماست. ما یازده سال است در سانتیاگو برنابئو پیروز نشده‌ایم، اما این نبرد متفاوتی است.
    از نظر شخصی همیشه تلاش کرده‌ام تا جای ممکن عالی بازی کنم، چون مقابل رقیب قدرتمندی بازی خواهیم کرد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مورينيو جانشين مانچيني مي‌شود؟

منچسترسيتي ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد را به عنوان جانشين روبرتو مانچيني در نظر گرفته، البته به شرط آن که مربي ايتاليايي اخراج شود.

مربی سابق لاتزیو سه بازی پیاپی را واگذار کرده و تیمش در لیگ برتر به رتبه چهارم لغزیده. شکست اخیر مقابل لخ پوزنان در لیگ اروپا هم به شایعات رفتن مانچینی دامن زده.
    در هر حال مانچینی گفته که قصد ترک باشگاه ایست‌لندزی را ندارد و فقط در صورت اخراج این باشگاه را ترک می‌کند.
    گفتنی است، مربی پرتغالی در اینتر جانشین مانچینی شد و آنها را به قهرمانی لیگ قهرمانان رساند. مورینیو همیشه گفته روزی به لیگ برتر برخواهد گشت.
    در عین حال گفته می‌شود سیتی مارتین اونیل، مربی سابق استون ویلا و هری ردنپ، مربی فعلی تاتنهام را هم زیر نظر دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

صعود اسپانيول به منطقه اروپايي

تيم فوتبال اسپانيول موفق شد با گل زودهنگام مارکس به رتبه چهارم جدول صعود کند.

در اولين شب از هفته دهم لاليگا اسپانيول در استاديوم خانگي خود، کورنيا - ال‌پارت موفق شد مالاگا را شکست دهد.
    در اين بازي بيش از 35 هزار تماشاگر حضور داشتند و ميگل آنخل پرس لاسا داور اين ديدار 5 بار کارت زرد را از جيب خود خارج کرد.
    گل دقيقه يک خاوير مورنو مارکس کافي بود تا اسپانيول بار ديگر به منطقه اروپايي جدول لاليگا برسد.
    در ديگر ديدار شب گذشته، رئال سوسيه داد با نتيجه مشابه برابر راسينگ سانتاندر به پيروزي رسيد.
    تک گل نماينده باسک را يورنته در دقيقه 7 به ثمر رساند.
    به اين ترتيب رئال سوسيه‌داد به لطف يک بازي بيشتر تا رتبه ششم جدول خود را بالا کشيد.
    امشب و در مهمترين بازي هفته رئال مادريد در سانتياگوبرنابئو ميهمان اتلتيکومادريد است. بارسلونا نيز با ختافه روربه‌رو مي‌شود.

برچسب برای این موضوع