با سلام
Nod32 Username and Password - Kaspersky Keys - TrialReset روزانه می تونید استفاده کنید سایت جالب در مورد ارایه اپدیت های همه انتی ویروس ها می باشد
روزگار خوش
با سلام
Nod32 Username and Password - Kaspersky Keys - TrialReset روزانه می تونید استفاده کنید سایت جالب در مورد ارایه اپدیت های همه انتی ویروس ها می باشد
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
جالبه,کاسپرسکی,این سایتی که گفتی رو جزء سایت های خطرناک میدونه![]()
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg
سلام
ببخشید می خواستم بدونم آیا بدون داشتن و وصل شدن به اینترنت میشه آنتی ویروی آویرا رو نصب کرد.
و مشکل دیگه اینکه خیلی از آنتی ویروسها کرک ها و بعضی برنامه های سالم رو بعنوان ویروس شناسایی می کنند باید چکار کرد؟
آیا avast بهتره یا آویرا؟
باتوجه به مشغله کاری من اگه امکانش هست اطلاعاتتون رو به ایمیلم yakooza1982@yahoo.com ارسال کنید ممنون می شم
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
ممنون از پاسخ سریعتون
ببخشید دوست عزیز آیا راهنمای کاملی از نصب آنتی ویروس آویرا بدون نیاز به اینترنت سراغ دارید.
یه سوال دیگه من آوست رو نصب کردم ولی خیلی از نرم افزارهایی رو که قبلا تو کامپیوترم به راحتی نصب می کردم الان اجازه نصب نمی ده و کرک بعضی از بازیها رو
راه حلش چیه؟
با تشکر فراوان
این کرک رو چطوری باید غیر فعال کرد آنتی ویروس آویرایی که من دانلود کردم فقط یک فایل داره؟
آیا با dial up هم میشه کاری صورت داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آموزش نصب در لینک زیر امده است
http://pnu-club.com/pnu.thread9520.html
عرض کردم موقع نصب بازیهای و کرک ها باید انتی ویروس رو ابتدا غیر فعال کنید بعد از نصب کرک دوباره فعال کنید!!
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
با سلام می خواستم بدونم چجوری میشه فهمیدویندوز xp سیستم 32 بیتی هست یا 64 و چه فرقی با هم دارند.
ویندوز 32 بیتی فقط تا حدکثر 4 گیگ رم رو ساپورت میکند یعنی اگر رم کامپیوتر شما 6 گیگ باشه اگر ویندوز 32 بیتی نصب کنید 4 گیگ بهتون نشون میده و باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید. ویندوز 64 بیتی نیاز به رم بالای 4 گیگ دارد باید سی پی شما ان را ساپروت کند و حداقل 2 هسته ای باشه در کل نسب به کارایی اگر سیستم جدید و قوی با قطعات گران قیمت دارید بهتر است ویندوز 64 بیتی نصب کنید تا از حداکثر سرعت و قدرت سخت افزاری سیستم خود بهره بگیرید!! برای فهمیدن اینکه ویندوز شما 32 بیتی است یا 64 بیتی روی ایکون مای کامیپوتر خود راست کلیک کرده و اولین گزینه از پایین را انتخاب کنید تا وراد سیستم شوید در انجا نوشته است ویندوز 32 بیتی است یا 64 بیتی
موفق باشید
به ادرس زیر مراجعه کنید