من یه نظر به صندلیها انداختم اما نگرفتم منظورتو... معمولی بود مثل صندلیهای کنکورمون!!!! جای سفت کردن نداشت! چقدر ترسناک!!!! من فکر کنم فردا برم سر کلاس زیگیل محسوب شم!!!همون اولش پشتشو سفت کن ، حواستم باشه هر چند دقیقه یه بار اینکارو تکرار کنی
سایتمون که خیلی رسمیه اصلا حال نمیده!
اوچ... همه عشقمون واس دانشگاه رفتن همون ((سلف دانشجویی)) بید! این هم اگه مثل عروس تعریفی دربیاد که دیگه واویلاااااااا!!!!!
معمولا کتابخونه ها هر روز بازن و جمعه ها ساعتهای خاص... پیام نور مثل سرزمین عجایب میمونه انگار!!!!
بااااااااااباااااااااااا!! !!!! تو که ادبیلی چرا اومدی تو بخش شهر ری!!!! بیام تو پاتوق اردبیلیها بهت ضدحال بزنم؟؟؟ دست خودم نیست به خدا... امروزم که تا 7 انقلاب بودیم... برا کتابا...بابا ولمون کن.نگرانم نگرانم
مگه دانشگاه لولو خور خورست نگران باشی .
هر کی قبول میشه از دانشگاه حال می کنه می خواد بره دانشگاه این نگرانه.
عجب دورو زمونه ای شده ها.قدیم الایام (سال پیش که خودم از دانشگاه قبول شدم) وقتی به یکی می گفتن از دانشگاه قبول شدی از خوشحالی سکته می کرد ، ولی حالا نگران و ناراحت میشن
میگم چندتا عنوان کتاب خوب بهم معرفی کن! مثلا مثل گاج و قلم چی برا دوره دبیرستانمون خیلی توپ باشن!
تلفظ: اریث!Aerith جان ! تو می تونی ! من بهت ایمان دارم .. برو دانشگاه همزمان با درس خوندن ، حالش رو هم ببر
( میشه تلفظ اسمتو بنویسی همراه با ترجمه ؟ )
معنی خاصی هم نداره اسم کاراکتر بازی final fantasy 7 بید