یکی به من کمک کنه چرا من تآیید نهایی نشدم هنور گفتن 24 ساعت ولی الان 72 سهعت شده و خبری نیست گزارش 260 میگه اطلاعاتی برای نشون دادن نداره من نگرانم فقطم تا 30 وقت دارم ک م ک![]()
یکی به من کمک کنه چرا من تآیید نهایی نشدم هنور گفتن 24 ساعت ولی الان 72 سهعت شده و خبری نیست گزارش 260 میگه اطلاعاتی برای نشون دادن نداره من نگرانم فقطم تا 30 وقت دارم ک م ک![]()
سلام
چرا انتخاب واحد ارشد فراگیر غیر فعال شده ؟ آیا باید شهریه ترم دانشپذیری واریز بشه تا مجددا فعال شه ؟
سلام
من اصلا موفق به ورود به سیستم نشدم!
پیغام خطا می ده که شناسه کاربری یا گذرواژه صحیح نیست در صورتی هست!
سلام من هر کاری میکنم وارد سایت نمیشم تا کارشناسی ثبت نام کنم همش پیغام خطا میده کلمه عبور نادرست است . تورو به خدا بگید چی کار کنم؟راستی ارزش تحصیلی چیه؟
سلام اگه مطمئنی رمز و درست می زنی باید بری دانشگاه رمز جدید بگیری راه دیگه ای نداره
باید مدرک پیش و دانشگاهیتو ببری پست از رو اونا یه فرمایی رو پر کنی همراه فتوکپی پیش و دیپلمت پستشون کنی به ادرسی که دفتر پستی بهت میده تاییدیه خودش میره دانشگاتون
سلام
اومدم ببینم می تونم جواب سوالمو پیدا کنم
دیدم همه مشکل منو دارن.پس کی اینجا بقیه رو راهنمایی می کنه؟
این نحوه ی راهنمایی که اون بالا ادمین محترم لطف کردن نوشتن و که سایت گلستان هم نوشته
دو سه روز گذشت این 24 ساعت تموم نشد ثبت نام کنیم
I wish found someone help us
سلام.چقدرمشکلات سایت گلستان زیاده.منم امروزبرای ثبت نام واردسایت شدم شماره ی داوطلبیم رو قبول نکرد چیکارکنم؟بایدحتمابرم دانشگاه؟چراسایت رو دیربازکردن؟مهلتی هم واسه ثبت نام نیست