سکته میکنم
سکته میکنم
منم مثل بقيه دوستان سكته مي كنم
شادى هديه كن حتى به كسانى كه آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آن هايى كه دلت را شكستند.
دعا كن براى آن هايى كه نفرينت كردند.
و بخند كه خدا هنوز آن بالا با توست.
من جیغ میکشم فرار میکنم بعد اون دنبالم میدوه بعد من تازه یادم میاد نباید فرار کنم از ترس سکته میکنم دوستان مراسمه ختمم شرکت کنید ثواب داره قرضامم باهم دیگه بدین این ثوابش بیشتره نماز نخونده زیاد دارم به همه میرسه فک کنم دیگه بسه الان میرین سگ بیچاره رو میکشین ک من نمیرم ممنون
وای خدایا !!!!!!!!!!!!!!!!!!سکته زدم
مگه شهر هرته این وسط خیابون ولو باشه که حالا دنبال منم بیوفته!!!
بهتربن راه برای مقاله با یک حیوون وحشی اینه که نباید بفهمه ترسیدین حیوانات وحشی از ضربان قلب و حرکات قربانی متوجه میشن ترسیده اگه بفهمن ترسیده حمله میکنن برای همین بهترین راه فرار نکردن و داد زدن با صدای بلند پرتاب سنگ به اطرافش هست و کم کم با صدای بلند که داد و بیداد میشه ارم ارم به طرفش حرکت کرد که حیوون احساس ترس میکنه و پا به فرار میزاره . ولی اگر بیماری هاری داشته باشه قضیه فرق میکنه و در همه حال ممکنه حمله کنه!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
پشت تو تکیه می گیرم..چوپونی و گله می برم چوپ دارم نمی ذارم