باسلام وخسته نباشید به همه شما که برای نظم بخشیدن به دانشگاهمون تلاش میکنید ....تولد باشگامونم به همه تبریک میگم
![]()
![]()
باسلام وخسته نباشید به همه شما که برای نظم بخشیدن به دانشگاهمون تلاش میکنید ....تولد باشگامونم به همه تبریک میگم
![]()
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامیه دوستان و همراهان این باشگاه اعم از مسئولین و کاربران عادی و بازدیدکنندگان
تولد باشگاهو تبریک میگم من که خیلی دوسش دارم امیدوارم روزی برسه که این باشگاه بشه پاتوق تمام کاربرانه اینترنتی اعم از دانشجویان پیام نوری و غیره
![]()
منم جا داره به نوبه ی خودم از زحمات همه ی دوستانی که دارن برای باشگاه زحمت می کشند وبار سنگینی رو به دوش میکشند ,تشکر و قدر دانی کنم
تولد 4سالگی باشگاه مبارک
اینم از کیک تولدش
حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...
که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!
http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif
منم کلی تبریک می گم...ایشالله 1200 سالگی باشگاه و سرفرازیه بچه های پیام نور...هر جا که هستند...
با سلام. منم به مدیریت کل باشگاه که همیشه زحمت کشیدند و صبور بودند تبریک می گم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشون مثل موفقیت در اینجا موفق باشند و شوند. و همچنین کلیه دوستان و کاربران عزیز.
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
سلام
منم 4 سالگیه باشگاه رو به همه هم باشگاهی هام خوبم تبریک می گمو از دو شخص خاص که همتون می شناسید
اقاطه عزیز تک و دوست داشتنی (Borna66)و حسین اقا شاه دامادگل(Sunyboy)
که توی این 4 سال همواره خیلی زیاد برا باشگاه توی زمینه های مختلف زحمت کشیدن و می کشن و باعث اصلی ماندگاری و رشد و پیشرفت همه سویه باشگاه هستن (همراه با مدیران بامعرفت و کوشا ) کمال تشکر و قدردانی دارم و ارزوی سلامت بیشتر می کنم
برای همشون از جمله خودم
خیلی متشکرم و خدا قوت بهشون میکن به این عزیزان که چنین محیطی خوب و سالمی رو برای ما دانشجویان پیام نور ایجاد کردن و روز به روز گسترش دادند و امکانات بیشماری برایش درست کردنو تا حداقل برای بعضی باعث بشید که تنلگری بهش وارد بشه مثل خودم بیشتر در صحنه ی اپدیت اینترنت حضور یابیم و فعالیت کنیم و یک چیزی مفیدتر یاد بگیرم و دوستان خوبی بیشتر یافت کنیم..
ایشاالله باشگاه همیشه برای همه ماها باشهو همین طور رشد و پیشرفت داشته باشه در همه زمینه ها و همه ماها سعی کنیم اگر می تونیم بیشتر توی باشگاه حضور داشته باشیم فعالیت مفید و علمی خوبی باشیم و خودمون تو باشگاه شکوفا کنیم برای هرچه بیشتر رشد و پیشرفت باشگاه خودتون
شرمنده چقدر هم من زیاد حرف زندیما![]()
Y@SiNفعلا امضا نداريم.باشگاه داريم
سلام
سایه تون کم نشه از سر ما
وجود این باشگاه و شما عزیزان تماما خیر و یرکت هست ،از صمیم قلب تولد 4 سالگی باشگاه رو تبریک میگم و از همه تشکر میکنم
![]()
تبریک میگم
از مدیران و مسئولین باشگاه هم که کمک بزرگی به ماها میکنن کمال تشکر را دارم
امیدوارم مشکلات پیام نور با اضافه شدن سالهای قدمت باشگاه رو به کم شدن بره
![]()
امروز تولد منه هورااااااااا
![]()