بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 32

موضوع: تاریخ ثبت نام سال تحصیلی 92-91 برای ورودی های جدید دانشگاه پیام نور

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط سالار72527 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان.من توی کنکور کارشناسی ارشد رشته ی مهندسی شیمی دانشگاه پیام نور مرکز تهران (مجازی) قبول شدم میشه راهنمایی کنید که برای ثبت نام چکار باید بکنم؟؟؟؟
    به دانشگاه پیام نور مرکز تهران مراجعه کنید و مراحل ثبت نام را طی کنید.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام من رشته زبان و ادبیات انگلیسی قبول شدم میشه بگید زمان ثبت نام کی است

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam136500 نمایش پست ها
    سلام من رشته زبان و ادبیات انگلیسی قبول شدم میشه بگید زمان ثبت نام کی است
    با سلام با توجه به توضیحات ارایه شده اگر دقت بیشتر بکیند متوجه می شوید دوست گرامی که بدین صورت می باشد

جدول زمان بندی غیر حضوری ورودی های جدید مهرماه سال ۹۱
    کارشناسی
    ۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱
    که ثبت نام بصورت غیر حضوری و اینترنتی از طریق سایت گلستان مربوط به دانشگاه پیام نور انجام خواهد شد و در زمان خودش دستورالعمل های ثبت نان و همچنین شیوه های ثبت نام در همین جا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق باشید

روزگار خوش

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهربابک
    راه های ارتباطی

سلام من مترجمی زبان انگلیسی قبول شدم میشه بگین چجوری وکی ثبت نام کنم

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Loo3 نمایش پست ها
    سلام من مترجمی زبان انگلیسی قبول شدم میشه بگین چجوری وکی ثبت نام کنم
    با سلام با توجه به توضیحات ارایه شده اگر دقت بیشتر بکیند متوجه می شوید دوست گرامی که بدین صورت می باشد

جدول زمان بندی غیر حضوری ورودی های جدید مهرماه سال ۹۱
    کارشناسی
    ۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱

که ثبت نام بصورت غیر حضوری و اینترنتی از طریق سایت گلستان مربوط به دانشگاه پیام نور انجام خواهد شد و در زمان خودش دستورالعمل های ثبت نان و همچنین شیوه های ثبت نام در همین جا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق باشید

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستان .من ورودی جدیدم 91. حسابداری پیام نور سپیدان اوردم. راستش هیچ اطلاعی از شهر ,دانشگاه, شرایط , امکاناتش ندارم.و اینکه ایا خوابگاه واسه دخترا وجود داره یا نه؟ متاسفانه هر چقدر سرچ زدم هیچ سایتی واسه پیام نور سپیدان وجود نداشت. لطفا کمکم کنید .چطور باید ثبت نام و انتخاب واحد کنم و اگه سایت و یا شماره ای از دانشگاه دارید ممنون میشم بزارید؟

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستان .من ورودی جدیدم 91. حسابداری پیام نور سپیدان اوردم. راستش هیچ اطلاعی از شهر ,دانشگاه, شرایط , امکاناتش ندارم.و اینکه ایا خوابگاه واسه دخترا وجود داره یا نه؟ متاسفانه هر چقدر سرچ زدم هیچ سایتی واسه پیام نور سپیدان وجود نداشت. لطفا کمکم کنید .چطور باید ثبت نام و انتخاب واحد کنم و اگه سایت و یا شماره ای از دانشگاه دارید ممنون میشم بزارید؟

saharnaz_71 آواتار ها
    • 735

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مریم72 نمایش پست ها

سلام مریم جااان

تو ور خدا نکن همچین کاریو

یعنی نمیدونی کدوم شهره؟؟؟

ارزش نداره واسه پیام نور پاشی بری یه شهره دیگه و خوابگاه و مکافات!!!

البته ان شالله که موفق باشی

من سرچ کردم عزیزم تو شیرازه سپیدان

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

salam dostn . man mohandesiye sanaye daneshgahe payamnor ghabol shodam latfan yeki bege madareke mord niyaz vase sabtenam chiya bayad bebaram uni? mamnon az pasokheton\

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مریم72 نمایش پست ها
    با سلام
    دوست گرامی ثبت نام ورودی های جدید دیگه بصورت قبلی حضوی صورت نمی گیرد همه مراحلش بصورت غیرحضوری و از طریق اینترنت سایت گلستان به ادرس reg.pnu.ac.ir صورت می گیرید و انتخاب واحدش هم به همین صورت.

در مورد خوابگاه هم هیچ یک مراکز دانشگاه پیام نور خوابگاه به دانشجویانش ارایه نمی دهد و اگر ارایه بدهد بصورت خصوصی و شخصی می باشد می باشد.

اینم یک ادرس و لینک معتبر اطلاعاتی در مورد این دانشگاه
    دانشگاه پیام نور واحد سپیدان

و

شماره تماس جهت ارتباط با کارکنان دانشگاه:
    ردیف
    نام
    سمت
    شماره تماس
    شماره فکس
    1 آقای هاشمی رئیس 07127221899 07127224788
    2 خانم نوذری مدیر آموزش 07127221888 07127224788
    3 خانم قرشی هیئت علمی 07127221888 07127224788
    4 خانم ریحانی مسئوا اداری و دبیرخانه 07127221899 07127224788
    5 آقای معدل مسئول کامپیوتر 07127221988 07127224788
    6 آقای ترحمی مسئول کامپیوتر و روابط عمومی 07127221988 07127224788

• پست الکترونیکی: sepidan.pnu@gmail.com آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

آدرس: سپیدان - سه راه ترمینال - روبروی بانک انصار - دانشگاه پیام نور واحد سپیدان

نقل قول نوشته اصلی توسط zahra jangi نمایش پست ها
    salam dostn . man mohandesiye sanaye daneshgahe payamnor ghabol shodam latfan yeki bege madareke mord niyaz vase sabtenam chiya bayad bebaram uni? mamnon az pasokheton\

دوست گرامی ثبت نام ورودی های جدید دیگه بصورت قبلی حضوی صورت نمی گیرد همه مراحلش بصورت غیرحضوری و از طریق اینترنت سایت گلستان به ادرس reg.pnu.ac.ir صورت می گیرید و انتخاب واحدش هم به همین صورت.

ضمنا طبق قوانین باشگاه فارسی تایپ کنید تا سریعتر و بهتر پاسخگو باشم

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

برچسب برای این موضوع

قابل توجه, مقطع, مهلت ثبت نام ارشد شهریه دانشگاه پیام نور 91-92, مان تبت نام نيمسال اول 91-92پيام نور در سايت pnu news, نور, نحوه, واحد, گلستان, پیام نور, امتحانات, انتخاب, انتخاب واحد پام نور, احتمالا, ارشد, تقویم آموزشی, تاریخ, تارخ ثبت نام بیام نور 91-92, تحصیلی, ثبت نام قبول شدگان کارشناسي ارشد پيام نور 91-92, ثبت نام قبول شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 91-92, ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 91-92, ثبت نام پیام نور, ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد پیام نور 91-92, ثبت نام ارشد مجازی پیام نور ورودیهای 91, ثبت نام دانشگاه مجازی ورودی 91 کی است؟, ثبت نام دانشگاه پیام نور, ثبت نام دانشگاه پیام نور سال 91-92, جدول شهریه سال تحصیلی 91-92 فراگیر پیام نور, دکتری, دانشگاه, دانشجویان, زمان تبت نام نيمسال اول 91-92پيام نور در سايت pnu news, زمان ثبت نام کارشناسی ارشد پیام نور 91-92, زمان ثبت نام پیام نور, زمان ثبت نام دانشگاه بیام نورمقطع کارشناسی ارشد, زمانبندی انتخاب واحد پیام نور 91-92, سیستم, سیستم گلستان پیام نور, سیستم گلستان دانشگاه پیام نور

نمایش برچسب ها