فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام من رشته زبان و ادبیات انگلیسی قبول شدم میشه بگید زمان ثبت نام کی است
با سلام با توجه به توضیحات ارایه شده اگر دقت بیشتر بکیند متوجه می شوید دوست گرامی که بدین صورت می باشد
جدول زمان بندی غیر حضوری ورودی های جدید مهرماه سال ۹۱
که ثبت نام بصورت غیر حضوری و اینترنتی از طریق سایت گلستان مربوط به دانشگاه پیام نور انجام خواهد شد و در زمان خودش دستورالعمل های ثبت نان و همچنین شیوه های ثبت نام در همین جا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.
کارشناسی
۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱
موفق باشید
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام من مترجمی زبان انگلیسی قبول شدم میشه بگین چجوری وکی ثبت نام کنم
با سلام با توجه به توضیحات ارایه شده اگر دقت بیشتر بکیند متوجه می شوید دوست گرامی که بدین صورت می باشد
جدول زمان بندی غیر حضوری ورودی های جدید مهرماه سال ۹۱
کارشناسی
۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱
که ثبت نام بصورت غیر حضوری و اینترنتی از طریق سایت گلستان مربوط به دانشگاه پیام نور انجام خواهد شد و در زمان خودش دستورالعمل های ثبت نان و همچنین شیوه های ثبت نام در همین جا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.
موفق باشید
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام دوستان .من ورودی جدیدم 91. حسابداری پیام نور سپیدان اوردم. راستش هیچ اطلاعی از شهر ,دانشگاه, شرایط , امکاناتش ندارم.و اینکه ایا خوابگاه واسه دخترا وجود داره یا نه؟ متاسفانه هر چقدر سرچ زدم هیچ سایتی واسه پیام نور سپیدان وجود نداشت. لطفا کمکم کنید .چطور باید ثبت نام و انتخاب واحد کنم و اگه سایت و یا شماره ای از دانشگاه دارید ممنون میشم بزارید؟
سلام دوستان .من ورودی جدیدم 91. حسابداری پیام نور سپیدان اوردم. راستش هیچ اطلاعی از شهر ,دانشگاه, شرایط , امکاناتش ندارم.و اینکه ایا خوابگاه واسه دخترا وجود داره یا نه؟ متاسفانه هر چقدر سرچ زدم هیچ سایتی واسه پیام نور سپیدان وجود نداشت. لطفا کمکم کنید .چطور باید ثبت نام و انتخاب واحد کنم و اگه سایت و یا شماره ای از دانشگاه دارید ممنون میشم بزارید؟
salam dostn . man mohandesiye sanaye daneshgahe payamnor ghabol shodam latfan yeki bege madareke mord niyaz vase sabtenam chiya bayad bebaram uni? mamnon az pasokheton\
با سلام
دوست گرامی ثبت نام ورودی های جدید دیگه بصورت قبلی حضوی صورت نمی گیرد همه مراحلش بصورت غیرحضوری و از طریق اینترنت سایت گلستان به ادرس reg.pnu.ac.ir صورت می گیرید و انتخاب واحدش هم به همین صورت.
در مورد خوابگاه هم هیچ یک مراکز دانشگاه پیام نور خوابگاه به دانشجویانش ارایه نمی دهد و اگر ارایه بدهد بصورت خصوصی و شخصی می باشد می باشد.
اینم یک ادرس و لینک معتبر اطلاعاتی در مورد این دانشگاه
دانشگاه پیام نور واحد سپیدان
و
شماره تماس جهت ارتباط با کارکنان دانشگاه:
ردیف نام سمت شماره تماس شماره فکس1 آقای هاشمی رئیس 07127221899 07127224788 2 خانم نوذری مدیر آموزش 07127221888 07127224788 3 خانم قرشی هیئت علمی 07127221888 07127224788 4 خانم ریحانی مسئوا اداری و دبیرخانه 07127221899 07127224788 5 آقای معدل مسئول کامپیوتر 07127221988 07127224788 6 آقای ترحمی مسئول کامپیوتر و روابط عمومی 07127221988 07127224788
- پست الکترونیکی: sepidan.pnu@gmail.com آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید
آدرس: سپیدان - سه راه ترمینال - روبروی بانک انصار - دانشگاه پیام نور واحد سپیدان
دوست گرامی ثبت نام ورودی های جدید دیگه بصورت قبلی حضوی صورت نمی گیرد همه مراحلش بصورت غیرحضوری و از طریق اینترنت سایت گلستان به ادرس reg.pnu.ac.ir صورت می گیرید و انتخاب واحدش هم به همین صورت.
ضمنا طبق قوانین باشگاه فارسی تایپ کنید تا سریعتر و بهتر پاسخگو باشم
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید