نوشته اصلی توسط BISOOTOON سلام شما چپ دست هستید؟ سپیده راست دسته من چپ دست جایی خوندم که از هر 6 قلو یه دونشون چپ دسته!!!!
نوشته اصلی توسط saharnaz_71 مه دوست جونم فکر میکنم بیشتر یه حالت سرگرمی داشته باشه این مطلب تا علمی البته وا3 من درسته فکر میکنم این مطلبو تو دوستو اشنا در نظر بگیرین ببینید چجوری؟؟؟!!! به نظر شما من چجورایم؟منطقی یا احساساتی؟یا هردو یاهم هیچکدام
نوشته اصلی توسط fatemeh_71 منطقی ام .!!!!!!!!! جالب بود . واقعا منطقی ای؟؟؟؟ اره حس میکنم درسته وا3 تو اجی
داداش کارش و زیر سوال نبر دیگه .ببر روی سوال . نه کنار سوال بهتره . سحر سمت راست سوال ببره بهتره یا سمت چپ ؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط مه دوست به نظر شما من چجورایم؟منطقی یا احساساتی؟یا هردو یاهم هیچکدام احتمالا : یا هم
نوشته اصلی توسط مه دوست به نظر شما من چجورایم؟منطقی یا احساساتی؟یا هردو یاهم هیچکدام راستش حس میکنم خفن احساساتی
وا یعنی من منطقی ام؟؟؟؟؟؟؟؟بهم نمیاد
نوشته اصلی توسط fatemeh_71 داداش کارش و زیر سوال نبر دیگه .ببر روی سوال . نه کنار سوال بهتره . سحر سمت راست سوال ببره بهتره یا سمت چپ ؟؟؟؟؟؟ از دسته تو
نوشته اصلی توسط saharnaz_71 راستش حس میکنم خفن احساساتی آره ،خودمم همینطور(خفن احساساتی) فکر میکنم ولی شما خفنش رو از کجا فهمیدید؟
نوشته اصلی توسط snowgirl وا یعنی من منطقی ام؟؟؟؟؟؟؟؟بهم نمیاد میاااااااااااااد بچه ها از اندفه هر کی گفت اینجوری نیست با من طرفه هااااااااااااااااااااا ----------------------------------------------------------------------------------------------
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن