سلام من شهریه رو پرداخت کردم اما نوشته بخاطر بدهی نمیتونید گزارش 428 رو ببینید.این بدهی دیگه چیه چطور میتونم ببینم چقدر بدهی دارم و ازکجا میتونم فرم واریز بدهی رو پرینت بکنم.
سلام من شهریه رو پرداخت کردم اما نوشته بخاطر بدهی نمیتونید گزارش 428 رو ببینید.این بدهی دیگه چیه چطور میتونم ببینم چقدر بدهی دارم و ازکجا میتونم فرم واریز بدهی رو پرینت بکنم.
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ممنون ولی این قسمت کجاست؟ من هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم.
با دانشگاه تماس میگیرم کسی نیست. میتونم عل الحساب یه چیزی بریزم حساب تا مشکل برطرف بشه؟مقدار واریزی رو چقدر پیشنهاد میکنید . شماره حساب همون شماره طرح جمع اوری وجوه دانشگاه پیام نور هست؟ هست
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
منظورتون اینه که یه بار دیگه فرم واریز وجوه دانشگاه رو پرینت بگیرم و باز هم پول واریز کنم؟ اخه مقدارش همون مقدار شهریه هست؟
همه دوستانی که میخوان گزارش 428 بگیرن با همین مشکل مواجه شدن نگران نباشید سیستم رو دارن اپدیت میکنن این 2 روز تعطیلات هم باید سپری بشه احتمالا روز یک شنبه این مشکل رفع میشه و میتونید گزارش رو دریافت کنید در حال حاضر هرکسی که قبلا هم شهریه رو پرداخت کرده مبلغ براش در سایت صفر نشده و دلیلش هم معلوم نیست اما نگران نباشید این مشکل برای همه است و گزارش رو برای همه میزنه غیر قابل چاپ
احتمالا بعداز تعطیلات مشکل رفع خواهد شد
سلام
در گزارش 428 برام نوشته اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد
بدهکار هم نیستم شماره ملی هم ثبت کردم سرعتم هم خوبه
چرا نمایش نمیده؟؟؟
5روز دیگه امتحان دارم...اگر نتونستم گزارشو بگیرم کارت دانشجویی ببرم سر جلسه کافیه؟؟
به ادرس زیر مراجعه کنید