زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
وا بیخود کردن اومدن سارا نیسم اگه دسو پاشونو نشکنم![]()
نخستین قلمروی مبارزه. نفس خودتان است . پس چنان چه بر آن توانا بودید بر غیر از آن نیز توانا خواهید بود وچنان چه بر آن ناتوان بودید بر غیر آن نیز ناتوان خواهید بود پس نخست در ستیز با آن خود را بیازمایید (نهج ابلاغه)
به نظر من ما نمی تونیم دنیا رو مجبور کنیم خوب باشه ولی خودمون و می تونیم .
طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...
http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg
من چند سال پیش به شوخی این طرف اونطرف میکردم و میگفتم گه اگه وضعیت مملکتمون همه این جوری پیش بره یعنی گرونی و مهریه های سنگین ، قیمت بالای مسکن ،خرج عروسی که حتما تو فلان تالار باشه و... وجهیزیه سنگین که خانواده عروس مجبورا تهیه کنن و... از این طرفم جوونا بیکار و کار نیست...پس چینی ها این وسط میان وبازار رو میگرن البته این شکلی:
یه کانتین میفرستادن ایران شامل جهیزه کامل به همراه یه خانم چینی (واقعیش) به قیمت خیلی خیلی ارزونتر از اون چیزی که بتونید فکرش رو کنید تازه دختراشون رو دستشون باد نمیکردن
یکی دو سال پیش با یه راننده ماشین های سنگین صحبت میکردم که میگفت یه مدتی چین بوده و اونجا انقدر چمعیت زیاده که دخترایی هستن مثل پنجه آفتاب برای اینکه شکمه خودشون رو سیر کنن مجبورن به کار نظافت توالتهای عممومی مشغول باشن ،خوب به نظر شما کدبانویی تو ایران بهتره یا...تو چین ؟؟؟ به هر حال هی من بگم هی این خانم های مملکت ما گوش نکنن و بیخودی برن دنبال مد و مد گرایی ...میبینید که چین تولید کرده به چه قشنگیش رو میدونید منظورم چیه گه؟؟؟ خواهشا عمیقا به این موضوعی که میخوام بگم فکر کنید :ببینید خانم های محترم سادگی مگه چشه ؟؟؟ چرا شما هر روز باید مدت زیادی رو صرف آرایش و رسیدن به ظاهر کنید که دست بالای دست بسیار است و بعدشم برید تو فاز چشم و هم چشمیو... که من باید فلان شرایط رو برای زندگی آینده ام داشته باشم و آمار ازدواج به شدت بیاد پایین ؟؟؟ و آخر سر هم ضررش رو خودتون ببینید
خبر جدید رو شنیدید که ؟؟؟: به علت پایین آمدن آمار ازدواج و زاد و ولد در ایران در سال 1420 رشد جمعیت ایران منفی خواهد شد،چی بگم دیگه...
موفق باشید![]()
ماهیت یک انسان فقط به جسم و کالبدش نیس چ زن چ مرد فرقی نمیکنه
شاید این زن چینی از نظر جسمی 99 درصد شبیه یک خانم باشه ولی از نظر روحی نمره ی 1درصد هم نمیگیره هم نمیتونه موجودیت یک زن رو داشته باشه
بنظرم این ساخته یک کشف بزرگو خارق العده نیس بلکه یک زنگ خطره چون مشکلات روانی که بوجود میاره جبران ناپذیره
واگه یک مشکل رو حل کنه در ادامش هزاران مشکل پیش میاره
خالق انسان به تمام پیچیدگی های انسان توجه داشته که حتی تصور اوناهم از ذهن ما خیلی دوره چ برسه به اینکه روزی کسی پیدا شه که همانند انسانو بسازه!!!!!
فتبارک ا... احسن الخالقین: افرین بر خداوند که بهترین افرینندگان است
مومنون 14