بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 40

موضوع: نحوه پذيرش غير حضوري پذيرفته شدگان فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90

• 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

salam
    man ham ye moshkeli daram
    voroodi IT nobat e 23 hastam
    vasabt e nam e moghadamati ro anjam dadam va gozaresh 260 ro ham gerftam
    vali dar system e golestan linki ba onvan e sbt e nam baray man baz nashodeh ba inke az 24 saat gozashteh
    che konim

• 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام
    من هم همون روز اول ثبت نام رو تکمیل کردم ولی هنوز نمی تونم انتخاب واحد کنم ! به نظرم باز هم باید صبر کنیم .

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya pardat نمایش پست ها
    سلام من ورودی فراگیر نوبت 23 سال 90 -91 هستم اطلاعاتم روثبت کردم ولی حالا که میخوام برم ثبت نام اصلی کنم برای انتخاب رشته خطای کد 18 میده یعنی چی؟من رشته ام حسابداری
    اینجا رو مشاهده کنید

خطای کد 18

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-r نمایش پست ها
    سلام
    من هم همون روز اول ثبت نام رو تکمیل کردم ولی هنوز نمی تونم انتخاب واحد کنم ! به نظرم باز هم باید صبر کنیم .
    شما هم به اینجا برین خطای کد 18

موفق باشید

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط donehoann نمایش پست ها
    salam
    man ham ye moshkeli daram
    voroodi IT nobat e 23 hastam
    vasabt e nam e moghadamati ro anjam dadam va gozaresh 260 ro ham gerftam
    vali dar system e golestan linki ba onvan e sbt e nam baray man baz nashodeh ba inke az 24 saat gozashteh
    che konim

دوست گرامی به قوانین احترام بگزارید و فارسی بنویسید

شما هم باید به ادرس زیر مراجعه کنیدئ جواب شما در ایجا داده شده

خطای کد 18

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام مجدد
    من همان بار اول که وارد گلستان شدم کاربری و پسوردم را عوض کردم !!!
    ممکنه هلان که قسمت ثبت نام اصلی برای من باز نشده علت ان کاری باشه که انجام دادم ؟
    الان 3 روز گذشته از ثبت نام مقدماتی من!!!!!

• 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز من تو فراگیر اسفند نود پذیرفته شدم و توی همون روز اول ثبت نام کردم ولی تا حالا اونجا که گفته بود بعد 24 الی 72 ساعت کد کاربری میشه :شماره ی دانشجویی و رمز : کد ملی مال من نشده هرکاری میکنم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه است اینطوری وارد میکنم کد کاربری :******90 و رمز عبور هم کد ملی دوستان خواهشا هرچه سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام

دوستان نگران انتخاب واحد نباشند دوستاني كه ثبت نام مقداماتي را انجام دادند قطعا اگر در زمان مقرر انتخاب واحد نكنند دانشگاه پيام نور به احتمال زياد براشون انتخاب واحد ترم اول را مي كنند بطور پيش فرض ولي حتما براي اين منظور با دانشگاه محل ثبت نام تون در ارتباط باشيد.

موفق باشيد

روزگار خوش

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png

به ادرس زیر مراجعه کنید

zeinab93 آواتار ها
    • 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

قابل توجه منتظران انتخاب واحد

انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-90 از تاريخ 21/12/90 فعال ميگردد.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام
    بنده که هنوز مشمول نیستم تو قسمت مدارک "مدرک نظام وظیفه" چی باید آپلود کنم؟

برچسب برای این موضوع

فراگیر پیام نور, فراگیرگلستان, فعال فراگیر شماره دانشجویی, من برای انتخاب واحد شماره دانشجویی ندارم, مهلت واریز شهریه پیام نور, مهلت پرداخت شهریه فراگیر نیمسال دوم 90, مهلت حذف واضافه قبولشدگان فراگيرنوبت بيست وسوم, می خام ثبت نام فراگیرکد خطا 1, مراحل انجام پذیرش فراگیر 90, مراحل ثبت پیام نور جدید الورود 90-91, مشکلات انتخاب واحد پذیرفته شدگان جدیدااورود اینترنتی, نمیتونم با شماره دانشجویی فراگیر, نحوه پذیرش نهایی قبول شدگان فراگیر 90, نحوه پذیرشغیر حضوری, نحوه انتخاب واحد ورودی ترم دوم پیام نور, نحوه انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر نیمسال دوم, نحوه انتخاب واحد جدید الورود پیام نور نیمه دوم 90, نحوه انتخاب واحد جدیدالورود فراگیر ارشد اسفند 90, نحوه انتخاب رشته پذیرفته شدگان فراگیر ارشد 90, نحوه تعيين واحد ترم اول فراگير, نحوه ثبت نام غیرحضوری فرگیر 90, ويرايش اطلاعات دانشجويان جديدالورود فراگير, گم کردن شماره دانشجویی ارشد فراگیر 91, گزارش 260, گزارش 260 پیام نور نمونه, پیام نور, پیام نور ورودی جدید نیمسال دوم90-91, پذيرش كارشناسي ارشدنيمسال دوم90-91, پذيرش پذيرفته شدگان فراگير كليه زمان, پذيرش غير حضوري فراگیر, پذیرفته شدگان فراگیر پیام نور, پذیرش فراگیر, پذیرش فراگیر90 پیام نور, پذیرش پیام نور جدیدالورود فراگیر گلستان, پذیرش ارشد ترم دوم 90, پرسش و پاسخ در مورد رشته های ارشد غیر حضوری, پسورد پذیرفته شدگان فراگیر, آموزش تصویری پذیرش غیر حضوری, انتخاب واحد كارشناسي فراگير اسفند90, انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-, انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-90, انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر, انتخاب واحد پذیرفتگان دوره ی فراگیر نوبت بیست و سوم, انتخاب واحد ارشد فراگیر نیمسال دوم 90 جدیدالورود, انتخاب واحدفراگیر برنامه ریزی شهری, اخبار پیام نور, ادانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, ارشد نیمسال دوم90, برای انتخاب واحد فراگیر من نمیتونم وارد سایت بشم, برای انتخاب واحد فراگیر نمیشه وارد سایت بشم, تحصيل نيمسال دوم فراگير 90, ثبت نام ورودی جدید پیام نور انجام نمیشه, ثبت نام دوره کارشناسی ارشد فراگیرنوبت دوم90, ثبت شماره دانشجویی در فراگیر, دانلود فرم های فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90, دانشگاه پیام نور, دانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, زمان پرداخت شهریه فراگیر ترم دوم 90-91, زمان پرداخت شهریه ارشد فراگیر نیمسال دوم90, زمان انتخاب واحد دانشجویان فراگیر 90-91, سایت دانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, شماره کاربری u902 فراگیر خطا می‌گیرد, شماره دانشجویی ورودی فراگیر 90, شماراه دانشجویی ارشد فراگیر, شناسه کاربری u902, شهریه فراگیر پیام نور

نمایش برچسب ها