salam
man ham ye moshkeli daram
voroodi IT nobat e 23 hastam
vasabt e nam e moghadamati ro anjam dadam va gozaresh 260 ro ham gerftam
vali dar system e golestan linki ba onvan e sbt e nam baray man baz nashodeh ba inke az 24 saat gozashteh
che konim
salam
man ham ye moshkeli daram
voroodi IT nobat e 23 hastam
vasabt e nam e moghadamati ro anjam dadam va gozaresh 260 ro ham gerftam
vali dar system e golestan linki ba onvan e sbt e nam baray man baz nashodeh ba inke az 24 saat gozashteh
che konim
سلام
من هم همون روز اول ثبت نام رو تکمیل کردم ولی هنوز نمی تونم انتخاب واحد کنم ! به نظرم باز هم باید صبر کنیم .
اینجا رو مشاهده کنید
خطای کد 18
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
شما هم به اینجا برین خطای کد 18
موفق باشید
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
دوست گرامی به قوانین احترام بگزارید و فارسی بنویسید
شما هم باید به ادرس زیر مراجعه کنیدئ جواب شما در ایجا داده شده
خطای کد 18
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام مجدد
من همان بار اول که وارد گلستان شدم کاربری و پسوردم را عوض کردم !!!
ممکنه هلان که قسمت ثبت نام اصلی برای من باز نشده علت ان کاری باشه که انجام دادم ؟
الان 3 روز گذشته از ثبت نام مقدماتی من!!!!!
با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز من تو فراگیر اسفند نود پذیرفته شدم و توی همون روز اول ثبت نام کردم ولی تا حالا اونجا که گفته بود بعد 24 الی 72 ساعت کد کاربری میشه :شماره ی دانشجویی و رمز : کد ملی مال من نشده هرکاری میکنم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه است اینطوری وارد میکنم کد کاربری :******90 و رمز عبور هم کد ملی دوستان خواهشا هرچه سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
دوستان نگران انتخاب واحد نباشند دوستاني كه ثبت نام مقداماتي را انجام دادند قطعا اگر در زمان مقرر انتخاب واحد نكنند دانشگاه پيام نور به احتمال زياد براشون انتخاب واحد ترم اول را مي كنند بطور پيش فرض ولي حتما براي اين منظور با دانشگاه محل ثبت نام تون در ارتباط باشيد.
موفق باشيد
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
به ادرس زیر مراجعه کنید
قابل توجه منتظران انتخاب واحد
انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-90 از تاريخ 21/12/90 فعال ميگردد.
سلام
بنده که هنوز مشمول نیستم تو قسمت مدارک "مدرک نظام وظیفه" چی باید آپلود کنم؟