بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 5 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 50

موضوع: پسران بعد از رابطه جنسی،با دوست دختر ازدواج نمی‌ کنند!

fereshteh71 آواتار ها
    • 197

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    بوشهر
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط reza2kn نمایش پست ها
    دوست عزیز جناب ttrasn شما که با این اطمینان باید و نباید تعریف میکنید ، میشه توضیح بدید که چرا وقتی س... به رابطه اضافه بشه ، عشق دیگه پاک نیست؟

چون پسرا از روی هوس این کارو میکنن تجربه نشون داده همچین پسری با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته ازدوام نمیکنه
    مثل اینکه خیلی دوست داری با دوست دخترت ازدواج کنی

ttrasn آواتار ها
    • 2,209

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش IT و شبکه و بازی
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    تا شما چی بخوای ؟!
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

Icon Gol

دوست عزیز جناب ttrasn شما که با این اطمینان باید و نباید تعریف میکنید ، میشه توضیح بدید که چرا وقتی س... به رابطه اضافه بشه ، عشق دیگه پاک نیست؟
    من خودم پسرم.تا دلت بخواد هم از اینجور رابطه ها دیدم.هم دختری رو دیدم که پایبند نبوده هم پسری رو که بعدش بیخیال دختره میشه.اما بیشتر اینکارو پسرا میکنن.چون تنوع طلبی بیشتری دارن.اگه رابطه بخواد موندگار باشه باید همیشه حرفی برای گفتن داشته باشه.آدم وقتی کتابی رو تموم میکنه دیگه نمیخوندش.حتی اگه هرچقدر هم که جذاب باشه بازم ازش خسته میشه
    Contact me
    ttrasn[at]Gmail[dot]com
    ttrasn_moon[at]yahoo[dot]com
    ttrasn[at]live[dot]com

ترجمه تخصصی

ttrasn آواتار ها
    • 2,209

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    تا شما چی بخوای ؟!
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

Icon Gol

چون س.. یک نیازه جسمیه اما عشق یک نیاز روحی.روح در ارجعیته.توی عشق روابط عاطفی برقراره.س.. نیازه.کسی هم نیست که ازش خوشش نیاد.اما هرچیزی هرچقدر هم که مفید باشه همونقدر هم میتونه خطرناک باشه.کاری به مشکلات شرعی و اینجور مسائل ندارم.اما وقتی یه سبد میوه متنوع جلو آدم باشه،میخواد که از همه میوه ها بچشه.وقتی یه طعم یک میوه رو چشید میره سراغ بعدی.شاید طعم اون یکی دیگه بهتر باشه !!!
    Contact me
    ttrasn[at]Gmail[dot]com
    ttrasn[at]live[dot]com

ترجمه تخصصی

fereshteh71 آواتار ها
    • 197

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    بوشهر
    راه های ارتباطی

ای ول حرفات خیلی قشنگه

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ttrasn نمایش پست ها
    چون س.. یک نیازه جسمیه اما عشق یک نیاز روحی.روح در ارجعیته.توی عشق روابط عاطفی برقراره.س.. نیازه.کسی هم نیست که ازش خوشش نیاد.اما هرچیزی هرچقدر هم که مفید باشه همونقدر هم میتونه خطرناک باشه.کاری به مشکلات شرعی و اینجور مسائل ندارم.اما وقتی یه سبد میوه متنوع جلو آدم باشه،میخواد که از همه میوه ها بچشه.وقتی یه طعم یک میوه رو چشید میره سراغ بعدی.شاید طعم اون یکی دیگه بهتر باشه !!!
    یعنی چی ک میره طرف یکی دیگه مگه دخترا برا همین کارا هستن عشق مقدسه اونی ک عاشقه باید از عشقش ب عشق الهی برسه و فکر اینارو از سرش بیاره بیرون

طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

ttrasn آواتار ها
    • 2,209

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    تا شما چی بخوای ؟!
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط negar92 نمایش پست ها
    یعنی چی ک میره طرف یکی دیگه مگه دخترا برا همین کارا هستن عشق مقدسه اونی ک عاشقه باید از عشقش ب عشق الهی برسه و فکر اینارو از سرش بیاره بیرون
    معلومه که نه.نه پسر نه دختر برای اینکار ساخته نشده.نمیشه از این فکرا گذشت اما میشه کنترلش کرد.البته اگه کسی عاشق بشه در آخر به این مقوله فکر میکنه.
    Contact me
    ttrasn[at]Gmail[dot]com
    ttrasn[at]live[dot]com

ترجمه تخصصی

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

اگه بشه کنترلش کرد

طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh71 نمایش پست ها
    چون پسرا از روی هوس این کارو میکنن تجربه نشون داده همچین پسری با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته ازدوام نمیکنه
    مثل اینکه خیلی دوست داری با دوست دخترت ازدواج کنی
    نه این حرفا درست نیست فرشته خانوم. که پسرا اینطورین یا دخترا اونطوری!
    نباید به صورت دسته به همه نگاه کرد. اگه اینجوری باشه ، خانوما میگن آقایون فقط دنبال س.. هستن و آقایون هم میگن خانوما فقط دنبال پول هستن و دروغ میگن!
    درصورتی که هیچکدوم از اینا درست نیست. همه آدما با هم تفاوت دارن
    مسئله هم این نیست که با دوست دخترم ازدواج کنم یا نه. مسئله اینه که تو ایران تصور میشه که با وجود س... عشق ناپاک میشه و من میخوام بدونم چرا!!!

من خودم پسرم.تا دلت بخواد هم از اینجور رابطه ها دیدم.هم دختری رو دیدم که پایبند نبوده هم پسری رو که بعدش بیخیال دختره میشه.اما بیشتر اینکارو پسرا میکنن.چون تنوع طلبی بیشتری دارن.اگه رابطه بخواد موندگار باشه باید همیشه حرفی برای گفتن داشته باشه.آدم وقتی کتابی رو تموم میکنه دیگه نمیخوندش.حتی اگه هرچقدر هم که جذاب باشه بازم ازش خسته میشه
    دوست عزیز ، معلومه ! همه رابطه هایی رو دیدن که بدون ازدواج به هم میخوره و اینم فقط تو کشور ما نیست!
    همه جا اینطوره. ولی به خاطر اینکه من به دختره دست زدم و نمیتونم باهاش ازدواج میکنم نیست!! من خودم تا حالا هیچ پسری رو ندیدم که همچین حرفی رو بزنه. بعضی دخترا تو خونواده های سنتی با طرز فکر قدیمی رو میشناسم که میترسن اگه وارد این رابطه بشن پسره ازشون ناراحت یا بی اعتماد میشه ، ولی من با هر پسری که صحبت کردم این مشکل رو نداشته.
    معنای س.. تو یه رابطه دوست دختر دوست پسر بد تعریف شده که خیلی ها نظر منفی بهش دارن. تو وقتی با کسی هستی و عاشقشی ، همه پیمان هایی که تو یه ازدواج هست بینتون شکل میگیره جز پیمان قانونی. حتی تو خیلی از رابطه ها خانواده ها هم در جریان هستن! وقتی با عشقت که عاشقشی چرا س... نداشته باشین؟ مگه کار بدیه؟ مگه کار مقدسی نیست؟

شاید مشکل این باشه که اطلاعاتمون راجع به همین س... کمه!
    کی گفته که س.. یه نیاز جسمی خالیه؟ من بیشتر فعالیت هام تو زمینه همین س...ولوژی هست ، کتاب ها و مقالات زیادی خوندم ، خیلی وقت هست که تو جامعه این کار هستم ، مشاوره انجام میدم و یک کتاب هم در این مورد ترجمه کردم. کلا چیزی که خوب بودن یا نبودن یه س... رو معین میکنه ، تبادل انرژی هست. این که بینتون انرژی کم یا زیاد منتقل میشه. وقتی با کسی که احساست قوی براش نداشته باشی ، اصلا انرژی بینتون منتقل نمیشه! هرچیزی هم آدم بخواد سعی کنه به خودش بقبولونه که خوب بود ، ته وجودش میدونه که خوب نبوده و این مورد مخصوصا واسه خانوما صدق میکنه. درصد خیلی بالایی از س.. روحی هست! محبت و در آغوش کسی بودن که دوستش داری مهمه! اگه نه این دانشمندانی که نمونه کوچیک ماشین زمان رو ساختن ، میتونستن یک ماشین کوچیک تو جیبی بسازن که مشکلات جنسی رو تو یه دقیقه برطرف میکرد تا همه نسل آدم مشکلاتشون رو راحت برطرف کنن و برای بقیه جنبه های زندگی با ذهن باز آماده باشن ، برای تولید مثل هم یه روزی برن ازدواج کنن و تولید مثل کنن! مشکل اینه که به س.. به یه چیز ناپاک نگاه میشه... به یه چیز بد... درصورتی که میتونه پاک ترین و مقدس ترین چیز دنیا باشه و لذتش هم بالاترین لذت دنیا.
    رابطه عاطفی که تو سکس با کسی برقرار میشه ، اگه از رابطه عاطفی بین مادر و فرزند بیشتر نباشه کمتر نیست! چجوری شما میگی عشق رابطه عاطفیه ولی تا س.. بهش اضافه شد میشه یه نیاز و عاطفی نیست؟
    شاید مشکل اینه که به خانوما مثل یه سبد میوه نگاه میکنیم!!! درسته که خانوما از ما از زیبایی ظاهری و لطافت بیشتری برخوردارن ، ولی دلیل نمیشه که اونا رو به صورت یک جسم ببینیم! اونم یه آدمه مثل ما! وقتی که با این دختر عهد بستی ، وقتی که باهاش بودی دیگه با اونی. از این زاویه میوه ، بعد از عهدی که بستین ، دیگه هیچ میوه ای تو دنیا وجود نداره!! اگه هم باشه هیچکدوم حتی به گرد پای خوبی میوه تو نمیرسن! دوره پادشاهان قاجار که نیست دخترا به صف بیان و هرکدوم رو بچشیم!

راجع به اون هم که کتاب تموم میشه و کسی دیگه نمیخوندش! باز این هم به خاطر کمبود دانش س.. هست!
    چون تفکر عموم اینحوریه که س.. یه چیز ثابت هست و به شکل وجود داره! وقتی که انجام شد باید خسته کننده بشه!
    زندگی باید تموم بشه! هیچ چیز تازه ای دیگه تو زندگی نیست!
    اینجوری که نیست دوست من! اگه اینجوری بود که همه آدما باید بعد از یک سال کتاب 10 بار خونده شده میبودند و از اون به بعد فقط مجبور به تحمل کردن همدیگه باشن تا آخر عمر!!
    اتفاقا همین کتابی که بنده ترجمه کردم درباره همین که چجوری زندگی س...یمون خسته کننده نشه و یه نشاط و هیجانی جدیدی بهش اضافه بشه هست.
    شما اگه بخوای تا آخر عمر جفتتون حرف واسه گفتن هست!

معلومه که نه.نه پسر نه دختر برای اینکار ساخته نشده.نمیشه از این فکرا گذشت اما میشه کنترلش کرد.البته اگه کسی عاشق بشه در آخر به این مقوله فکر میکنه.
    باز هم یه حرف تند دیگه!
    چرا؟؟ یعنی هرکسی که آخر به این مقوله فکر نکنه عاشق نیست؟؟!!
    من موافقم که بهتره اول یه سطح بالا از محبت و اعتماد و صمیمیت بین 2 نفر صورت بگیره و بعد از اون برن سراغ س.. چون درهرصورت س.. با کسی که بهش اعتماد نداری هم زیاد لذتخبش نیست ، ولی این که به همه برچسب بزنیم که اگه تو آخرین پله به س.. فکر نکردی عاشق نیستی!! فکر نمیکنم حرکت قشنگی باشه.
    مگه س.. جز قوی کردن یک عشق چیکار میکنه؟ مگه جز نزدیک تر کردن دوتا آدم به یه سطحی که به هیچ روش دیگه ای قابل دستیابی نیست چیکار میکنه؟
    مگه وقتی با عشق خودت س.. داشته باشی داری بهش خیانت میکنی؟

موفق باشید

ttrasn آواتار ها
    • 2,209

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    تا شما چی بخوای ؟!
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

در جواب تمام حرفاتون فقط میگم اگه س.. تو رابطه دوستی لازمه و چیزه خوبیه پس چرا ازدواج نمیکنن؟چرا قانونیش نمیکنن؟چرا با عهد شرعی اینکارو نمیکنن که ثواب هم داشته باشه؟اینجاست که معلوم میشه کسی که دنبال س.. باشه و تا بحث ازدواج پیش میاد خودشو میکشونه کنار اصلا عشقش پاک نبوده و هوس بوده.اگه هم که ازدواج کردن که مبارکشون باشه و خوشبخت بشن ایشالا
    Contact me
    ttrasn[at]Gmail[dot]com
    ttrasn[at]live[dot]com

ترجمه تخصصی

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

در جواب تمام حرفاتون فقط میگم اگه س.. تو رابطه دوستی لازمه و چیزه خوبیه پس چرا ازدواج نمیکنن؟چرا قانونیش نمیکنن؟چرا با عهد شرعی اینکارو نمیکنن که ثواب هم داشته باشه؟اینجاست که معلوم میشه کسی که دنبال س.. باشه و تا بحث ازدواج پیش میاد خودشو میکشونه کنار اصلا عشقش پاک نبوده و هوس بوده.اگه هم که ازدواج کردن که مبارکشون باشه و خوشبخت بشن ایشالا
    چه ربطی داره دوست عزیز؟
    همه سوالات من نتیجش شد اگه خوبه چرا ازدواج نمیکنن؟
    نه درست نیست! من خیلی سوالای دیگه ای از شما پرسیدم و شما پیچوندی!
    جواب سوالت هم خیلی سادس! همه امکانات و شرایط ازدواج و ندارن!
    مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنم
    مطمئن باش اون دختر بیشتر از شما دوست داره که با پسره ازدواح کنه و بهش بگه شوهرم
    ولی ازدواج مخصوصا تو این کشور و تو این زمان پول خیلی خیلی زیادی میخواد ، شما پولشو میدی؟
    خونه رو شما براشون میخری؟
    من اصلا دین رو به این جا نمیکشم که ثواب داشته باشه و اینا. از نظر من تو وقتی پشت کسی باشی ، وقتی خوشحالش کنی ، وقتی چیزایی رو که میخواد بهش بدی ، خدا هواتو داره و کار خوبی کردی ، حالا میخوای اسم این رو ثواب بذار یا کارما یا ... و برای این که به کسی خوبی کنی نیاز نداری باهاش ازدواج کنی تا اون کار مثبت تلقی بشه!
    ازدواج هم یه مسئله ساده نیست!!! باید 2 طرف خیلی از هم شناخت داشته باشن و کاملا از همه خصوصیت های اخلاقی همدیگه با خبر باشن تا ازدواج کنن و همچنین برای یه ازدواج شاد و موفق یه سن عقلی مشخص نیاز هست! ولی واسه محبت کردن و محبت دیدن و ابراز عاطفه نیاز نیست. حد اقل در اون سطح ازدواج!
    بله کسی که هردو نفر همه امکانات و شرایط و دارن و مامان باباهای جفتشون دارن التماس میکنن که یکی و انتخاب کن ما همه کارا رو میکنیم و نمیخواد با دختره ازدواح کنه ، اون شک برانگیز هست ، ولی همه رو نمیتونی با این مقیاس مقایسه کنی.

موفق باشید

صفحه 2 از 5 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع