چه عیبی داره مردها زن ذلیل بشن خیلی هم خوبه. لااقل اینطوری معنی زندگی رو میفهمن.
چه عیبی داره مردها زن ذلیل بشن خیلی هم خوبه. لااقل اینطوری معنی زندگی رو میفهمن.
چند تا نكته هست كه گفتنشون را واجب دونستم اول: زن ذليلي عيب نيست پس روحيه دادن هم نداره . ائن زن ذليلي مفرط كه امارش كم مي باشد جالب نيست من خودم به عنوان يك زن از حالت افراطيش چندشم ميشه . دوم : بزرگي مغز دليل به با هوش تر بودن نيستسوم : اقاي مدير قصد برتري مردو اين چيزا را نداشتن. اما مي خوام يك چيزي بگم مر بوط به زن و مرد :اگه خوب حواستون را جمع كنيد به اطرا فتون نگاه كنيد حتما خيليش مي بينيد:خيلي از زنها هستند كه هم درس مي خوانند هم بچه داري مي كنند هم سر كار مي روند هم شوهر داري مي كنند هم خانه داري مي كنند .اما مردها فقط 2 كا ر را خوب انجام مي دن كار و زن داري اگه قرار باشه درس خوندن هم بياد وسط ديگه اون موقس كه داغ مي كنند و لنگ مي زنن .................موفق باشيد
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
با دنيا جون موافقم مخصوصا در اين مورد كه زن ذليليه زيادي خيلي چندش آوره من كه نمي پسندم
ولي احترام به خانم ها واجبه همينطور كه احترام به آقايون واجبه!!!
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!