خدایا اگر من به تو بد کردم ، تو را بنده ای دیگر بسیار است . اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟؟؟
خدایا اگر من به تو بد کردم ، تو را بنده ای دیگر بسیار است . اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟؟؟
ارسطو :عاقل آنچه را كه میداند نمیگوید ولی آنچه را كه میگوید میداند.
تواناترین مترجم كسی است كه سكوت دیگران را ترجمه كند
اگر ما در میان اعتقادات و باورهاى خویش جستجو کنیم، بىتردید دیوارهاى شیشهاى بلند و سختى را پیدا خواهیم کرد که نتیجه مشاهدات وتجربیات ماست و خیلى از آنها وجود خارجى نداشته بلکه زائیده باور ما بوده و فقط در ذهن ما جاى دارند
** تولستوی** *نمیتوانیم كاری كنیم كه مرغان غم بالای سر ما پرواز نكنند اما میتوانیم نگذاریم كه روی سر ما آشیانه بسازند
خوبه سمیرا خانم شما بنویسین ما هم استفاده میکنیم
اگر کاری را درست انجام ندادم چه سود که ازم تعریف کنند
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
هفت نصیحت مولانا
1- گشاده دست باش ، جاری باش ، کمک کن (مانند دریا)
2- با شفقت و مهربان باش (مانند خورشید)
3- اگر کسی اشتباه کرد آن را به پوشان (مانند شب)
4- وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مانند مرگ)
5- متواضع باش و کبر نداشته باش (مانند خاک)
6- بخشش و عف داشته باش (مانند دریا)
7- اگر می خواهی دیگران خوب باشند خود خوب باش (مانند آینه)
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
- به خود و دیگران عشق بورز
- برای خود و دیگران دعا کن
از هستی خود و کسانی که دوست داری در سپاس باش