بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 9 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 84

موضوع: چی سر عقاید اکثر آقایون اومده لطفا همه آقا پسرا و دختر خانوما نظرشونو بگن

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط adeleh 2 نمایش پست ها
    اما ما ها که اعتقاد به یه چیزایی داریم نباید بگذاریم بقیه هر کاری دوست دارن بکنن
    شما اعتقادتو برا خودت نگه دار هر کس اعتقادش برا خودش محترمه درست نیست اعتقادتو به بقیه تحمیل کنی
    هر کسی فکر میکنه اعتقاد خودش درسته تا حالا کسی رو دیدی بگه اعتقاد من اشتباهه؟
    شما اگه تو یه خانواده دیگه بزرگ شده بودی الان اعتقادت فرق داشت منم همینطور جامون عوض میشد
    اگه قرار باشه هر کی اعتقادشو به اون یکی تحمیل کنه سنگ رو سنگ بند نمیشه
    خودت خوشت میاد یکی اعتقادشو بت تحمیل کنه؟

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

میدونم که میدونین این دخترا با این پوشششون چه بلایی سر پسرا میارن و چه طور حالشونو خراب میکنن
    پسری که انقدر زود خودشو خراب می کنه مریضه باید ببرنش پیش پزشک خوب بشه شاید هم از عقده ای بار اومدن باشه
    اون که مریض باید بستری بشه نه اون که قربانی

یه مثال میزنم سریالا خارجی که تلوزیون ایران میده رو نگاه کن مگه حجاب دارن فرض کن یه خانوم داره از تو خیابون رد میشه تا حالا دیدی بش متلک بندازن حتی نگاه هم بش نمی کنن

ولی نگاه کن تو همین جامعه ما که حجاب رعایت میشه تو یه محیط علمی مثل دانشگاه چقدر پسرا به دخترا متلک میندازن
    وای به حال کوچه خیابون چه مزاحمتهایی ایجاد میکنن
    وقتی همه چی با هم قاطی بشه و یه شکل بشن به اجبار
    پسری که مزاحم مزاحم همه میشه

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

چرا باید یه عده آدم بی حیا تو زندگی یه عده آدمی که میخوان راحت و با فکر باز زندگی کنن تاثیر منفی بذارن و بقیه هم که مخالف این طور برخوردا هستن چیزی نگن و بگن چرا باید طرز زندگی و لباس پوشیدن بقیه دخالت کنیم
    میشه بیشتر این قسمت رو توضیح بدی؟
    به نظرت بی حیا بودن این نیست تو زندگی بقیه دخالت کنی
    فکر کنم گزاره هارو جابه جا کردی
    درستش اینه

چرا باید یه عده آدم بی حیا (فوضول مردم ازار)تو زندگی یه عده آدمی که میخوان راحت و با فکر باز(خودشون انتخاب کنن پوشش خودشون رو) زندگی کنن تاثیر منفی بذارن
    (عقایدشو تحمیل کنه)

philosopher آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

وقتی یه دختر خانومی با این وضعی که توصیف کردم بیرون میاد و خانواده اش هیچ عکس العملی نشون نمیدن خوبه بقیه دکانی بی حیایی که اینها باز کردن و ببندن.مطئن باش اینها با این روش زندگی روی زندگی بقیه تاثیر میگذارن
    بقیه هم انسان هستن شعور دارن حق انتخاب دارن می تونن تاثیر بگیرند خواستن تاثیر نگیرن
    مشگل اینجاست برا همه می خوای تعیین تکلیف کنی برگوار خودتو از بقیه بزرگتر میبینی همه باید یه جور زندگی کنن از نظر تو
    اگه اینجور بود یه انسان بیشتر بوجود نمی اومد چه کاری بود 6 میلیارد انسان با عقاید مختلف بوجود بیاد
    ذهنیت مردم مثله ویندوز میمونه وقتی 8 بیاد 7 کارایی شو از دست میده کاریش هم نمیشه کرد
    تو تاریخ نگاه کنی مردم هیچ وقت فرهنگشون ثابت نبوده حتی زمانی که دهکده جهانی مطرح نبود
    الان که این قضیه سرعت گرفته
    فکر کنم شما یک مقدار حسودیتون با اون اشخاص شده که اونا این ازادی رو دارن شما ندارید
    فلسفه شما اینه
    دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سّگ توش بجوشه

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نمیدونم واقعا چرا شما این طوری با قضیه برخورد میکنی و زود از کوره در میری.من که بهکسی توهین نکردم که شما دارید توهین آمیز صحبت میکنید ما تو این کلوب با کسی دعوا نداریم یا اگه بحث میکنیم که نمیخوایم با هم بجنگیم من فقط یه سوال پرسیدم که ببینم واقعا پسرا و دخترا نظرشون چیه؟ گفتن نظر دلیل بر تحمیل اعتقاداتمون به کسی نیست من کی خواستم نظرمو به کسی تحمیل کنم که شما این طوری آتیشی شدید؟مطمئنا کسی دوست نداره کسی به اعتقاداتش توهین کنه اما یه آدم عاقل وقتی یه حرفی میشنوه یا تو بحثی شرکت میکنه خوب تمام جوانبشو میسنجه که واقعا منظور طرف مقابل چی بوده خوبه یه بار دیگه چیزایی که نوشتم و بخونی و با تعصب برخورد نکنی من فقط نظرمو گفتم الانم میگم این که هر کسی فقط و فقط هر طوری که دوست داره زندگی کنه اون وقت سن رو سنگ بند نمیشه اگر این طور بود پس چرا همه ی کشورها یه قوانینی برای همه امور زندگیشون دارن؟اصلا چرا خدا قران و پیامبرشو مامور کرد تا به ما یاد بده که همیشه کهه هر طوری دلمون خواست زندگی نکنیم وگرنه تباه میشیم؟؟؟؟؟؟؟

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

حالا معلوم شد واقعا جنسیت شما چیه . این درست نیست درباره پسرا این طور قضاوت کنیهیچ وقت ما دخترا نمتونیم خودمونو جای پسری بگذاریم که الان اینها تو این شرایط هستن پسرا مریض نیستن که وقتی خانومی رو با این ریخت و قیافه ببینن و حالشون خراب نشه. ذاتا این طوری آفریده شدن اگه پسری این طوری نباشه مریضه و باید درمون بشه وقتی یه خانومی با موهای هفت طبقه و آرایش رنگ و وارنگ خودشو تو چشم مردا میبره اونها چه طوری نگاه نکنن مگر نه این که فقط و فقط آرایش میکنه و..... که پسرا و مردا ببینن و بگن وای...... اگر این طوری نیست یه بار امتحان کن به یه دختری که توصیفش کردم 2 بار نگاه کن بار سوم اون قدر چشمشو باز میکنه و بهت نگاه میکنه که چه خبره این قدر نگاه نگاه میکنی اما جوامع دیگه با جامعه ما فرق میکنه جامعه ما اسلامیه حداقل باید تابع این جامعه باشیم تازه اگه زن و طرز لباس پوشیدن و.....همیشه برای مرد جذاب نبوده حتی تو کشورهای خارج که میگی متلک نمیندازن چرا از زن استفاده طبلیقاتی برای فروش اجناسشون میبرن؟

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

قبول داری وقتی یه دختر یا زن یا اصلا یه پسر پا از حدود خودش فراتر میگذاره چه طور زندگی بقیه رو خراب میکنه مثلا یه مرد متاهل اغفال میشه و زیر تموم تعهداتش به خانواده اش میزنه؟ یا باالعکس.نگو خوب تقصیر اون آقاست نه . اگه شما جای اون خانوم قربانی باشید که یه دختر خانوم با زندگی شما این کارو بکنه خوشحال میشید یا فقط شوهرتونو مقصر میدونین؟؟ این که بخوای از حق خودت دفاع کنی دخالت تو زندگی کسی نیست

adeleh 2 آواتار ها
    • 83

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

چرا فکر میکنی من آزادی ندارم مگه خانواده من منو زندانی کردن . اما من به خودم احترام قائلم و با بزک کردن و...نمیخوام توجه کسی و به خودم جلب کنم اینن نشانه کمبود کسیه که چون نتونه خودشو مطرح کنه با خودنمایی خودشو نشون بده . اگر جنبه بحث نداری شرکت نکن کسی اجبارت نکرده

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

دوستان با ادب و رعایت احترام در این تاپیک به بحث و تبادل نظر بپردازند که در غیر این صورت پست های بی مربوط پاکسازی و با متخلف طبق قوانی باشگاه برخورد انظباطی می شود و نهایتا تاپیک قفل می شود

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

bigbang_theo آواتار ها
    • 140

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

قبول داری وقتی یه دختر یا زن یا اصلا یه پسر پا از حدود خودش فراتر میگذاره چه طور زندگی بقیه رو خراب میکنه مثلا یه مرد متاهل اغفال میشه و زیر تموم تعهداتش به خانواده اش میزنه؟ یا باالعکس.نگو خوب تقصیر اون آقاست نه . اگه شما جای اون خانوم قربانی باشید که یه دختر خانوم با زندگی شما این کارو بکنه خوشحال میشید یا فقط شوهرتونو مقصر میدونین؟؟ این که بخوای از حق خودت دفاع کنی دخالت تو زندگی کسی نیست

دوست گرامی در غرب که پوشش دست خود ادم اینجوری نیست یه نفر با چند نفر ازدواج کنه اگه اینکار رو کنه زندانی میشه اونجا صیغه ممنوع
    اونجا ازدواج یعنی یه مرد یه زن تشکیل خونواده بدن نه اینکه یه مرد با چهارتا زن ازدواج کنه
    همه مردا هم اینجوری نیستن تا یه زن رو که روسری نزده رو ببینن حالشون خراب بشه ما که چشم و دلمون پر بوده بقیه رو نمیدونم
    وقتی سریالاخارجی تلوزیون خودمون رو میده روسری که نزدن حتما پا تلوزیون مردا میشینن..............

صفحه 2 از 9 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع