بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 38

موضوع: چرا لپ تاپ ؟؟؟

fatemeh2011 آواتار ها
    • 2,472

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار اخبار ایران و جهان
    راه های ارتباطی

من از پی سی استفاده میکنم چون بیشتر خونه هستم و دانشگاه هم تو شهر خودمونه و اگه یه هفته کامل هم کلاس داشته باشم نیازی به لب تاب ندارم .ولی در کل پی سی رو بیشتر از لب تاب میپسندم چون باهاش راحترم . ولی لب تاب واسه کسایی که کارشون کلا با کامپیوتره و خیلی وقتام خونه نیستن خیلی مناسبه

و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خب من کلا به داشتن هیچ چیزی به دیده فخر فروشی نگاه نمیکنم حالا مثلا ادم فلان چیز رو داشته باشه چی اون به بقیه می رسه که ادم بخواد فخر بفروشه پس وای بحال خدا با اینهمه قدرت وخلق آفریده هاش که باید چه فخری به ما بنده های نمک نشناسش بفروشه .جدا از این بحث ها من اول پی سی داشتم که نصف یه اتاق رو اشغال کرده بود هر چند اون اتاق اتاق اضافه ای بود ولی شش ماهی می شه که کنار میز ال سی دی یه لپ تاپ گذاشتم که خیلی راحت تره هم فضای کمتری اشغال کرده هم اگه بخوام یه چیزی ببینم یا حتی مواردی کار با نت رو هم می ندازم رو تی وی وخیلی بزرگتر می کنم صفحه رو ...از اونور چون شوشو جان مهندس ه گاهی تو سفرامون هم لازمش می شه ودرست نیست کوزه گر از کوزه شکسته اب بخوره !!!

من همچنان بی امضاء

R@ha 69 آواتار ها
    • 1,085

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر
    راه های ارتباطی

سلام به همه....
    من واقعیتو بگم....یه بار بابام بهم پیشنهاد داد کامپیوترتو بده به داداشت برات لپ تاپ بخرم...من احساس افسردگی کردم...چون واقعا یه جورایی از لپ تاپ بدم میاد...البته خودمونیم واسه کلاس گذاشتن خوبه اما حاضر نشدم کامپیوترمو بدمو لپ تاپ بگیرم...به شدت کامپیوترمو دوست دارم...وبا هیچی عوضش نمیکنم...خواهشا اصرار نکنین به کسی نمیدمش....
    مال خودمه....
    دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
    لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید

عاشق پیشه آواتار ها
    • 27

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    آزاد
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

سلام.قابل حمل بودن و بدون برق کار کردنش میارزه به هزار عیبش.

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

اینم هم چند مقاله ی آموزشی مفید در این رابطه
    لپ تاپ بخریم یا رایانه خانگی؟

چگونه یک لپ تاپ مناسب انتخاب کنیم؟

: لپ تاپ بخریم یا رایانه خانگی؟ ( مقاله دوم )

اما به طوری کلی به نظره من کامپیوتری های کیفی یا لپ تاپ و نوت بوک دارای مزیت ومعایب مهمی دارند که عبارتند از

مزیت :

1- حملش راحت تره و هرجایی که رفتی می تونی لپ تاپت رو ببری بنابراین همه جا کامپیوترت پیشته !

2- باتری داره و با قطع برق اطلاعاتت نمی پره ! فرض کن سر Pc یک Ups گذاشتی !

3- کاملا شخصیه و هیچ کسی بجز خودت اجازه نشستن پای لپ تاپ رو نداره و این بهترین مزیتش هست به نظرم !

معایب :

1- قیمتش بالاتره ... بخصوص هر چی جمع و جور تر بشه

2- قدرتش در یک قیمت معادل ، از Pc کمتره اما نه زیاد

3- متاسفانه کمی مشکلات ناسازگاری اش و امکانات جانبی پایین داره

در یک کلام : اگر بودجه داری ، می تونی یک کامپیوتر کاملا شخصی داشته باشی لپ تاپ بخرید اما درست و معقولانه استفاده کنید ازش

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sara.it69 نمایش پست ها
    به نظره من هر کدوم کاراییه خاصه خودشو داره
    نمیشه گفت این بهتره یا اون
    ولی مشخصه ای که لپ تاپو بیشتر نشون میده قابله حمل بودنشه که بعضی مواقع واقعا بهش نیازه
    سلام سارای عزیز ممنون میشم اگه کارایی ها رو توضیح بدی

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها
    به نظر من هم لب تاب بدرد افراد کمی می خوره که واقعا برا کارشون استفاده کنن من هیچ وقت علاقه ای به لب تاب نداشتم 99 درصد کسایی که استفاده میکنن فکر میکنن لب تاب با کلاس تر برا همین استفاده می کنن فقط بار سنگینیه دست ادم خیلی از کارا لب تاب رو گوشی هم انجام میده
    سلام امیر اقا ممنون از اینکه تو بحث شرکت کردید و یکی از نکات مهم رو اشاره کردید وزن سنگین لپ تاپ اگه بخوایم کمترین ها رو در نظر بگیریم میشه گفت سبک ترینش میشه 2 -3 کلیو حالا دوستان گرامی ببینید یه فرد تو یه روز مدام 2-3 کیلو رو دنبال خودش ببره این وزن خود لپ تاپ و کیف لپ تاپ و محتویاتش هست جدای لوازمی که یک نفر ممکنه تو طول یه روز با خودش حمل کنه که خودش باعث میشه کمر درد ، کتف درد ، درد در قسمت دستها و پاها رو داشته باشه

من که خیلی با pc حال میکنم من کامپیوترم همیشه روشن سه روز یه بار یه ساعت خاموشش میکنم سرد بشه در ان واحد 3 تا کار هم ازش میکشم کش cpu هم خوب جواب داده
    میشه گفت این هم یکی از مزایای پی سی هست لپ تاپ خیلی زود داغ میکنه متاسفانه کول پد هم زیاد جواب گو نیست
    هر ماه هم یه قطعه جدید می خرم من 11 تا هارد یه ترابایتی دارم همه هم اینترنال اگه بخوام اکسترنال بخرم هاردامو نزدیک 800 هزار تومن اختلاف قیمت فقط هاردام میشه
    درسته کمتر میشه که لپ تاپ ها رو ارتقا داد میشه اما خب دردسرش خیلی زیاده اما برای پی سی نه خودمون هم میتونیم یه قطعه رو زیاد کنیم یا تعویض کنیم

ممنون از نکات خوبی که گفتید

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط redboy64 نمایش پست ها
    من پی سی دارم یک مدت بود چون میخواستم خونمونو جابجا کنیم قصد داشتم ردش کنم و لپ تاپ بگیرم ولی بخاطر قیمت بالاش نتونستم
    سلام ممنون از حضورتون

درسته یکی دیگه از معایب لپ تاپ میشه به قیمت بالای اون اشاره کرد البته بازار لپ تاپ مثل سکه هست ثبات و دوام چندانی نداره یه هفته بالا یه هفته قیمت پایین

چون هم جا کمتر میگیره و هم قابل دسترس تره
    یکی از مزایا هم اینه که همه جا میشه از لپ تاپ استفاده کرد اما پی سی جاش محدوده ببخشید منظورتون از این رو متوجه نشدم ؟؟؟
    مثلا بخاطر نمونه سوال نمیشه پی سی رو روشن کرد

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy نمایش پست ها
    نیازی به خرید لب تاب ندارن لب تاب خیلی حساس هست مثلا به ضربه و نگه داری از اون خصوصا باطری ان که زود خراب میشود.
    سلام ممنون از اینکه تشریف اوردید

نکته خیلی خوبی رو اشاره کردید تا زمانی که نیاز مبرم ندارید لپ تاپ خریداری نکنید

خب خرابی قطعات لپ تاپ همیشه باعث درد سر میشه یکی دیگه از این دردسرهای زیاد خرابی باطری لپ تاپ هست و خالی شدن شارژ باطری

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    ولی فکر می کنم مثل همه عادت های بد مردم(چشم و هم چشمی) این کالا هم قصر در نرفته

سلام ممنون از اینکه تو بحث شرکت کردید

میشه این مورد هم جز معایب لپ تاپ گذاشت

پ ن :

تو پست جمع بندی تمامی معایب و مزایای لپ تاپ رو با کمک شما دوستان گرامی قرار میدیم