بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 از مجموع 18

موضوع: همه چیز درباره درگیریهای پرسپوليس و استيل آذين

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هاشميان: بازي جوانمردانه را رعايت كرديم!

مهاجم پرسپوليس گفت: بازي جوانمردانه‌اي انجام داديم.
    وحيد هاشميان پس از پيروزي 2 بر يک تيمش مقابل استيل‌آذين گفت: بازي جوانمردانه‌اي انجام داديم اما در حالي که بازيکن آنها سالم بود خود را روي زمين انداخت و توپ را به بيرون زد ما هم بازي را دنبال کرديم.
    وي گفت:‌ موقعيت‌هاي خوبي داشتيم و حقمان بود در اين بازي به پيروزي برسيم.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

محمدي: فدراسيون فوتبال انحلال استيل‌آذين را نمي‌پذيرد

رئيس سازمان ليگ برتر گفت: فدراسيون فوتبال با تصميم هدايتي مبني بر انحلال باشگاه استيل‌آذين موافقت نمي‌کند.

عزيز محمدي در مورد تصميم حسين هدايتي مبني بر انحلال باشگاه استيل‌آذين و اينکه فدراسيون با چنين خواسته اي موافقت مي کند يا خير اظهار داشت: فدراسيون چنين تصميمي را نمي پذيرد. البته هدايتي مالک باشگاه است و مي تواند هر تصميمي در مورد باشگاه بگيرد اما باشگاهي که چنين تصميمي مي گيرد بايد خسارت مادي و غير مادي بازي هاي باقي مانده و تاثيراتي که اين کناره گيري در جدول و ساير بازي هاي انجام شده مي گذراد را بدهد.
    رئيس سازمان ليگ برتر تاکيد کرد: به طور حتم هدايتي از روي عصبانيت چنين صحبتي کرده است. من با توجه به اينکه مي دانم ايشان چطور وارد ورزش شده و اخلاقش را مي شناسم مي دانم که اين کار را نمي کند. يک سال هم شيرين فراز مي خواست از ليگ کنار بکشد اما اين اتفاق رخ نداد.
    عزيز محمدي همچنین در مورد مسائل حاشيه اي بازي روز گذشته پرسپوليس و استيل آذين عنوان کرد: سازمان ليگ گزارش اين اتفاقات را به کميته انضباطي خواهد داد. اين يک مسئله انضباطي است و خود آنها به اين موارد رسيدگي مي کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مكاني: عكس‌هاي دايي را پاره مي‌كنم

دروازه‌بان تيم فوتبال استيل آذين گفت: به محض رفتن به خانه عکس‌هاي دايي را از روي ديوار مي‌کَنم.
    سوشا مکاني پس از باخت 2 بر يک مقابل پرسپوليس و جنجال‌هاي پس از آن گفت: تاکنون دايي اسطوره و الگوي من در فوتبال بود و او را دوست داشتم اما از حالا به بعد نيست. عکس‌هاي دايي را روي ديوار اتاقم چسبانده بودم، اما به محض رفتن به خانه عکس او را از روي ديوار مي‌کَنم.

وي ادامه داد: من کاري نکردم و حرفي نزدم که اين همه توهين بشنوم. براي گذشته خودم پشيمانم. اين پيروزي مبارک تيم مردمي پرسپوليس و مربي مردمي و کاپيتان با شخصيت آن باشد. اگر بردن اينطور است و اگر توهين کردن و تهمت زدن اينطور است مبارک آنها باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رأي خاطيان ديدار پرسپوليس و استيل‌‌‌آذين دوشنبه صادر مي‌شود

رأي متخلفان ديدار پرسپوليس و استيل‌‌‌آذين روز دوشنبه هفته جاري صادر خواهد شد.
    کميته انضباطي فدراسيون فوتبال امروز(شنبه) تشکيل جلسه مي‌دهد تا اتفاقات ديدار دیروز پرسپوليس و استيل‌‌‌آذين را بررسي کند. مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي هم فردا پرونده اين ديدار را بررسي خواهد کرد.
    شريفي در اين باره گفت: پس از جمع بندي نهايي روز دوشنبه رأي متخلفان اين مسابقه صادر خواهد شد. کميته انضباطي شديدترين جرايم را براي افراد خاطي در نظر مي‌گيرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دروازه‌بان تیم پرسپولیس گفت: «سوشا مکانی به من فحش‌های ناموسی داد و همین سبب ناراحتی‌ام شد.»

خبرآنلاین:رحمان احمدی درباره درگیری‌اش با سوشا مکانی دروازه‌بان تیم استیل آذین گفت: «من به هیچ وجه قصد درگیری با دروازه‌بان حریف را نداشتم، متاسفانه او به من فحش‌های ناموسی داد که عصبانی‌ام کرد. هر کسی جای من بود چه رفتاری انجام می‌داد؟من بازیکنی نیستم که بخواهم با کسی درگیر شوم و علت تنشی که بین من و مکانی پیش آمد همین مساله بود. فکر می‌کنم صدای او به وسیله دوربین‌ها و میکروفن‌ها ضبط شده باشد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

غياثي: پرسپوليس و دايي به خلافكار جايزه ندادند

رئيس سابق کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: پرسپوليس و علي دايي کار درستي انجام دادند و به خلافکار جايزه ندادند.

سيد رضا غياثي در مورد اتفاق‌هاي رخ داده در ديدار جنجالي استيل آذين و پرسپوليس گفت: شيطنت و ندانم‌کاري سوشا مکاني اين ديدار را به جنجال کشيد و باعث شکست تيم خودش هم شد. در صحنه‌اي که مکاني اظهار مصدوميت کرد به شعاع 10 متري او هيچ بازيکني از تيم حريف يا تيم خودش حضور نداشت که بگوييم به دروازه‌بان استيل آذين برخورد کرده و او مصدوم شد.
    وي ادامه داد: داور در صحنه‌اي که مکاني توپ را به بهانه مصدوميت به بيرون زد بايد يک کارت زرد به مکاني مي‌داد و يک خطاي غيرمستقيم نيز به سود پرسپوليس اعلام مي‌کرد زيرا مکاني شبيه‌سازي کرده بود.
    رئيس سابق کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تاکيد کرد: رعايت بازي جوانمردانه در قانون نيامده است بنابراين کار بازيکنان پرسپوليس و علي دايي درست بود و اگر آنها مي‌خواستند توپ را به بازيکن حريف بدهند در واقع به خلافکار جايزه داده بودند. مکاني مي‌توانست با زدن توپ به زمين حريف به راحتي وقت را به پايان ببرد اما او خواست با ابراز
    مصدوميت وقت را به طور تضميني تلف کند ولي کار دست خودش تيمش و کل فوتبال داد و بازي به جنجال کشيده شد.

غياثي در مورد اعلام انحلال استيل آذين از سوي حسين هدايتي گفت: ايشان بايد به تعهداتش طبق قانون پايبند باشد و حتي اگر نمي‌تواند تيم را اداره کند فدارسيون يک مدير براي تيم معرفي مي‌کند. هزينه‌هاي تيم را تا آخر فصل هدايتي بايد بپردازد تا مسابقات به پايان برسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خداحافظي هدايتي با بازيكنان

مالک باشگاه استيل‌آذين شب گذشته با بازيکنان خداحافظي و اعلام کرد تمرينات اين تيم تعطيل است.

حسين هدايتي مالک باشگاه استيل‌آذين پس از اتفاقات بازي با پرسپوليس از منحل شدن اين باشگاه خبر داد.
    پس از اعلام اين خبر در تماس با بازيکنان استيل‌آذين که در اتوبوس در حال ترک ورزشگاه آزادي و رفتن به هتل بودند، ضمن تقدير و تشکر از کليه بازيکنان از آنها خواست که ديگر در تمرين استيل‌آذين حضور نداشته باشند چون تمرينات تعطيل است.
    هدايتي همچنين به بازيکنان اعلام کرد ظرف 15 روز آينده مي‌توانند به ترتيب و با وقت قبلي به دفتر وي بيايند و با باشگاه استيل‌آذين تسويه حساب کنند.
    قرار بود استيل‌آذين ساعت 15:30 امروز تمرين خود را در ورزشگاه خيريه عمل دنبال کند که با اعلام هدايتي اين تمرين لغو شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه رسيدگي به تخلفات ديدار پرسپوليس و استيل‌آذين برگزار شد

جلسه رسيدگي به تخلفات رخ داده در ديدار پرسپوليس و استيل آذين امروز با حضور رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال برگزار شد.

از ساعت 15 تا 17:30 امروز در دفتر علي کفاشيان؛ رئيس فدراسيون فوتبال و با حضور مهدي تاج و اعضاي کميته انضباطي در مورد اتفاق‌ها و تخلفات رخ داده در ديدار پرسپوليس و استيل آذين نشستي برگزار شد.
    در اين جلسه گزارش‌هاي ناظر داوري و ناظر کميته انضباطي خط به خط مورد بررسي قرار گرفت و کليه حاضرين در جلسه بر اين موضوع تاکيد داشتند که تخلفات رخ داده در مسابقه بسيار حاد بوده و بايد برخورد شديدي با متخلفان صورت بگيرد. تصميماتي نيز در اين رابطه گرفته شد اما تا بررسي نهايي و صدور راي اين تصميمات رسانه‌اي نخواهد شد.

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع