بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: اخبارتیم ملی فوتبال امید 89-90

pnugirl
    • n/a

جلالي: بعيد مي‌دانم فدراسيون خواسته‌هايم را تامين كند

سرمربي فولاد خوزستان گفت: بعيد مي‌دانم فدراسيون فوتبال بتواند خواسته‌هايم را براي هدايت تيم اميد تامين کند.

مجيد جلالي پس از پيروزي 4 بر يک مقابل نفت آبادان اظهار داشت: بازي بسيار سنگيني بود. امروز همه يک فوتبال تاکتيکي و تکنيکي ناب خوزستاني را تماشا کردند.
    وي افزود: نفت بازي خوبي ارائه داد و دوندگي آنها فراوان بود و اين باعث تعجب من شد. به ما گفته بودند اين تيم دچار بحران شديد است ولي اين چنين نبود. اميدوارم هر چه زودتر مشکلات نفت حل شود و حقانيت فوتبال آبادان را به نمايش بگذارند. من خوشحالم که اين دربي را برديم.

جلالي درباره مذاکراتش با فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم اميد گفت: من صحبت‌هايم را با کفاشيان انجام دادم و به او گفتم اميد 8 دوره است که به المپيک صعود نکرده و با مشکلات متفاوتي مواجه بود. اين تيم نياز به يک برنامه ريزي متفاوت نسبت به 8 دوره قبل دارد تا بتواند آرزوي اهالي فوتبال را برآورده کند.

سرمربي فولاد با بيان اينکه برنامه‌هاي و خواسته‌هاي خود را به فدراسيون فوتبال ارائه کرده تاکيد کرد: بعيد مي‌دانم خواسته‌هايم از سوي فدراسيون تامين شود. اين را هم اعلام کنم من تا پايان فصل رسما مربي فولاد هستم و دوست دارم در فوتبال خوزستان بيشتر باشم زيرا اعتقاد دارم خدمت به فوتبال خوزستان و فولاد کمتر از خدمت به تيم ملي نيست.

pnugirl
    • n/a

آرش افشين:برابر قرقيزستان قطعا پيروز مي‌شويم

مهاجم ملي‌پوش فولاد خوزستان پس از پيروزي تيمش مقابل صنعت نفت آبادان گفت: بسيار خوب بازي کرديم و قاطعانه نفت آبادان را شکست داديم.

آرش افشين در خوزستان اظهار کرد: خوشبختانه چند هفته است که در اهواز بازي‌هاي خوبي را انجام مي‌دهيم و تمام تيم‌هاي که در اهواز مقابل ما بازي مي‌کنند به بازي تدافعي رو مي‌آورند. ما نيز روي اين موضوع بسيار کار مي‌کنيم.

وي بيان‌کرد: بازيکنان مطمئن بودند که مي‌توانند با گل‌هاي زياد نفت را شکست دهند. در نيمه اول بازي قدري تماشاگران تمرکزمان را بر هم زدنند اما در نيمه دوم با دقت بيشتري بازي کرديم و توانستيم دل هواداران تيم را شاد کنيم.

افشين درباره بازي تيم‌ملي اميد مقابل قرقيزستان گفت: امشب عازم تهران خواهم بود و خود را براي بازي تيم ملي اميد مقابل قرقيزستان آماده خواهم کرد.

وي ادامه‌داد: ما 18 اسفندماه مقابل تيم‌ قرقيزستان بازي خواهيم کرد و بسيار اميدوارم که از اين ديدار با دست پر به استان برگردم. تيم قرقيزستان براي يک امتياز بازي مي‌آيد و ما هم از اين فرصت استفاده خواهيم کرد و قطعا پيروز ميدان خواهيم شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مرحله انتخابي المپيک لندن
    صعود ملي‌پوشان فوتبال ايران با تك گل ديدار رفت

ديدار تيم‌هاي اميد ايران و قرقيزستان با تساوي بدون گل به پايان رسيد و ملي‌‌پوشان ايران با همان تک گل ديدار رفت به مرحله بعدي صعود کردند.

ديدار برگشت تيم هاي اميد ايران و قرقيزستان در چارچوب مرحله انتخابي المپيک لندن از ساعت 12:30 به وقت تهران در حضور 15 هزار تماشاگر در ورزشگاه شهر بيشکک آغاز شد.
    نيمه اول اين مسابقه در شرايط آب و هوايي گرم و آفتابي با تساوي بدون گل به پايان رسيد.
    تيم ايران در اين نيمه دو موقعيت خوب را از دست داد.

در نيمه دوم ملي پوشان ايران بازي را هجومي پيش بردند اما در امر گلزني موفق نبودند تا بازي در نهايت با همان تساوي صفر- صفر به پايان برسد.
    تيم ايران با توجه به اينکه در مسابقه رفت با يک گل قرقيزستان را شکست داده بود، به مرحله بعدي صعود کرد.
    ايران بايد يک ديدار رفت و برگشت حذفي ديگر نيز برگزار کند تا بتواند در مسابقات مقدماتي گروهي شرکت کند.
    حدود 300 تماشاگر ايراني با حضور در ورزشگاه تيم کشورمان را تشويق کردند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فدراسيون فوتبال بر سر دوراهي مجيد و حميد
    تصميم‌گيري درباره تيم اميد پس از برنامه گرفتن از استيلي

فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم اميد ايران از سرمربي شاهين بوشهر برنامه مي‌گيرد.

در حالي که از مجيد جلالي به عنوان يکي از گزينه‌هاي اصلي سرمربيگري تيم اميد نام برده مي‌شود مسئولان فدراسيون فوتبال از حميد استيلي نيز براي هدايت اين تيم برنامه خواسته‌اند تا برنامه اين دو مربي را در کميته فني فدراسيون فوتبال مورد ارزيابي قرار دهند و در نهايت سرمربي اميد را انتخاب کنند.
    علي کفاشيان نیز اين خبر را تاييد کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آخرين مسابقه‌اي بود که هدايت تيم اميد را بر عهده داشتم
    افاضلي: زمين و توپ غير استاندار بودند،‌ اما خوب بازي كرديم

مربي تيم فوتبال اميد گفت: با وجودي که زمين و توپ استاندارد نبود از عملکرد شاگردانم راضي هستم.

هومن افاضلي پس از تساوي صفر - صفر ايران مقابل قرقيزستان اظهار داشت: از فدراسيون فوتبال قرقيزستان بابت ميزباني خوبشان تشکر مي ‌کنم. بازي سنگيني براي دو طرف بود. از شاگردانم در اين بازي راضي هستم و با وجودي که زمين مسابقه و توپ استاندارهاي لازم را نداشت و ما به اين توپ عادت نداشتيم، عملکرد خوبي داشتيم.
    وي افزود: واقعيت اين بود که فکر نمي کرديم با حريف سرسختي مثل قرقيزستان روبرو شويم. دروازه بان تيم قرقيزستان امروز بهترين بازيکن ميدان بود. اگر اين بازيکن امروز درون دروازه نبود مي توانستيم سه گل به ثمر برسانيم.
    افاضلي تصريح کرد: اين آخرين مسابقه اي بود که من هدايت تيم اميد را بر عهده داشتم. از فدراسيون و کفاشيان تشکر مي کنم که شرايط براي براي برگزاري اين دو بازي فراهم کردند و خوشحالم که اين تيم به مرحله بعدي صعود کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اتفاقي عجيب در جريان بازي ايران و قرقيزستان

اعضاي کادر فني تيم اميد ايران در جريان بازي برابر قرقيزستان از روي نيمکت اخراج شدند.

ديدار تيم‌هاي اميد ايران و قرقيزستان با تساوي بدون گل به پايان رسيد و ملي‌پوشان ايران با همان تک گل ديدار رفت به مرحله بعدي صعود کردند.
    در اين بازي تيم ملي ايران 3 تعويض داشت، ايمان موسوي با کريم انصاريفرد، امير شرفي به جاي آرش افشين و محمدرضا زينال خيري به جاي مهدي دغاغله وارد زمين شدند .
    آن طور که سايت فدراسيون فوتبال از بيشکک گزارش کرده در جريان اين بازي و به خاطر بازي "خشن" و "به دور از جوانمردي" بازيکنان قرقيزستان، مربيان تيم ايران به داور اعتراض کردند که در نتيجه داور بازي اعضاي کادر فني ايران را از روي نيمکت اخراج کرد.
    ابتدا بيژن طاهري در ابتداي نيمه دوم از بازي اخراج شد و سپس ده دقيقه مانده به پايان بازي هومن افاضلي هم از روي نيمکت اخراج شد.

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع