یه سوال فنی ..... اگه قرار باشه پایان نامه ارائه بدی موضوع چی انتخاب می کنی؟ ها دقیق بگو
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
موضوع اونم (؟) خودشم نمیدونه
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
دوستان بي بخار سوال بكنيد نه اين كه فقط نظر بديد
من جور شما رو هم بايد در مطرح كردن سوالات بكشم
سلام
اين هم ادامه سوالات ام.
سلام خانوم ؟ عزیز
ممنون میشم به این ها هم جواب بدید: البته ممكنه تكراري هم باشه ولي از هچي بهتره
# 1صمیمی ترین دوستت توی باشگاه؟بهترین اخلاقت ؟بدترین اخلاقت ؟نظرت در مورد فیلم تایتانیک ؟
نظرت در مورد اواتور من ؟
دوست پسر داشتي ؟عشق یا دوست داشتن؟عاشق شدی ؟کسی عاشقت شده ؟به کدوم صفت خودت می نازی ؟وصف خودت تو یه کلمه ؟یک میلیارد بهت می رسه، اولین کاری که می کنی ؟مغروری ؟دوست داشتنی هستی ؟توی معصومین به کی متوسل میشی ؟زیبا ترین لحظه ی زندگیت ؟
با کی درد و دل می کنی ؟
از 1 تا 10 به کلمات زیر نمره بده :مادر:ازدواج :مدير كل :طه :مژي :دنيا:تانيا:
زهره :
نيما:تانيا:فاطمه:
رضا:
ياسين:
دكي:
شادمهر(خواننده):هیلاری داف :پسرها :دختر ها :خودت:باشگاه:عطر 212 :--------------------------------------------
قشنگترین جمله ای که شنیدی ؟از کی شنیدی ؟قشنگترین جمله ای که به کار بردی ؟به کی گفتی ؟بهترین هدیه رو از کی گرفتی ؟بهترین هدیه ای که خدا بهت داده ؟اولین در خواستت از خدا ؟یه آرزو ؟یه حرف ؟یه سوال از خودت بپرس بعد جواب بده!------------------------------------------------------------------#2جملات زیر رو با کلمات موافقم یا مخالفم جواب بده (فقط با این دوکلمه) :عشق شده بچه بازی :دختر ها اشکشون دم مشکشونه :پسر ها همشون پستند :مرد ها (بعد از ازدواج) سرو ته یه کرباسند :دوست پسر و دوست دختر ها بعد ازدواج به مشکل بر می خورند :صداقت نخستین فصل کتاب عشق است :یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم :--------------------------------------------------------------
#3کدوم صفت رو خواستگارها باید داشته باشه تا تازه به بله یا خیر گفتن بهش فکر کنند خانوم ها ؟
خانوم ها ماشين عروسی دوست دارند چی باشه ؟خانوم ها دوست داری آقا داماد چی مهرش کنه؟ :خانوم ها ماه عسل کجا دوست داری برن؟ :اسم واسه بچه ی پسر : دختر :
سوالات طه :از 1 تا 20 نمره بده به سوالات من (طه)تا اينجا
هنوز ادامه خواهد داشت ...
با تشکر .طه
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
من کلی فکر کردم به این سوالا رسیدم
الگوت تو زندگی کیه؟
بهترین تفریحت چیه؟
وقتی دلت میگیره چی کار میکنی؟
اگه بخوایم بفرستیمت سفر دوست داری کجا بری؟
هیچ وقت شده دوست داشته باشی جای کسی باشی؟
دلهای پاك خطا نمی كنند فقط سادگی می كنند و امروزسادگی بزرگترین خطای دنیاست ...
دیدی علامت جون بالاخره حل شدی میدونستم باید کجا و پیش کی بفرستمت . طه از پس تو برمیاد زرنگ تر این حرفاس . به افتخار آقا طه
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
علامت سلام..... هر چی فکر کردم دیدم سوالا رو پرسیدن دوستان پس منم چنتا سوال فنی می پرسم!!
1- در مورد همون پایان نامه که گفتم
2- سربندر کجاس مال کدوم استانه من تا حالا اسمشو نشنیده بودم
3- چه قدر دیدگاه فروید رو قبول داری ! اصلا عقده الکترا و ادیپ به نظر صحت داره !
4- نظرت در مورد تاریخچه و مکاتب در روانشناسی ... امار استنباطی و روانشناسی جنایی چیه ؟
دیگه چیزی تو خاطرم نیس اومد می پرسم
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
اخی یعنی دوست نداری صدات کنند ؟؟؟دوست داری به چه اسمی صدات کنند؟
اخه اقا طه چکار به ارایش کردن داری که از همه میپرسیآرایش زیاد میکنی؟
زیاد اهلش نیستم
افرین میگن حرف راستو باید از بچه شنیدا6- ماهواره
مفیده
اخی همه هم این حس رو دارن18- آمپول
مثل ساحل آرام باش تا مثل دریا بی قرارت باشند
کیا بی قرارت باشن ؟؟؟؟