ايران-کرهجنوبي از نگاه کارشناسان
پيرواني: مقابل كره براي باختن به ميدان رفته بوديم
سرمربي پيشين تيم فوتبال اميد گفت: به حق بايد گفت که ايران مقابل کرهجنوبي مستحق پيروزي نبود و براي باختن به ميدان رفته بود.
غلامحسين پيرواني در مورد شرايط تيم ملي و شکست مقابل کره جنوبي اظهار داشت: کره جنوبي از ايران خيلي قوي تر و حقشان پيروزي بود. شايد دوستان از اين حرفم ناراحت شوند اما واقعيت اين است که ما نبايد مي برديم. مقابل امارات فوتبال خوبي انجام داديم اما کره جنوبي به ما اجازه نداد کار خودمان را انجام دهيم.
وي افزود: مدام مي گويند مقابل امارات خوب بوديم يا در دو بازي اول نمايش خوبي داشتيم اما آيا بايد فوتبال عراق، کره شمالي و امارات را با کره جنوبي مقايسه کرد؟ هر بازي شرايط خودش را دارد. ما مقابل کره جنوبي به ميدان نرفته بوديم که ببريم اما آنها به فکر پيروزي بودند.
پيرواني ادامه داد: خيلي دلم سوخت که تيم ملي باخت. به خصوص وقتي نشستن بازيکنان روي زمين را ديدم. چون خودم اين تجربه تلخ را در گوانگجو داشتم و خودم مربي هستم و نمي خواهم کسي را تخريب کنم اما ديروز رفته بوديم که ببازيم.
پيرواني در پاسخ به اين سوال که آيا قطبي روي فوتبال ايران تاثير گذاشت، گفت: ما بايد به مقصد برسيم و اين مي شود تاثير گذاري. به فوتبال خوب نمره نمي دهند ضمن اينکه ايران مقابل کره جنوبي خوب هم نبود. من در بازي هاي آسيايي گفتم از استراليا، کره جنوبي و ژاپن عقب هستيم. فدراسيون بايد مربي بياورد و سپس خوب خرج و برنامه ريزي کند. تيم هاي پايه خود را به امان خدا رها کرديم. اگر اين نسل فوتبالي بروند ديگر پشتوانه خوبي نداريم. من اصلا مي خواهم انتقادي داشته باشم که کسي تخريب شود اما اين ها واقعيت هاي فوتبال ما هستند.
هيچ تيم ليگ برتري به غير از نفت آبادان در دفاع وسط از بازيکن اميد استفاده نمي کند. نسل بعدي اين فوتبال چه کساني خواهند بود؟
سرمربي اسبق تيم اميد در پايان گفت: روزهايي که مي گفتم باشگاه ها با تيم اميد همکاري نمي کنند و شرايط خوب نيست کسي به حرف هايم گوش نمي کرد و همه از من ايراد مي گرفتند. همه تيم هاي ما در رده هاي مختلف ناکام شدند و تنها تيم اميد چهارم شد و بيشترين تخريب هم به ما وارد شد.