خروطي: هدايتي به من گفت اين تيم را منحل كنيد
عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين گفت: هدايتي شب گذشته با من تماس گرفت و گفت اگر قرار است روند اينگونه باشد تيم را منحل کنيد.
محمد رضا خروطي در مورد حضور علي پروين در استيل آذين گفت: پروين سالها تجربه حضور در فوتبال را دارد و ميتواند مشکل کنوني تيم را که بيشتر روحي و رواني است حل کند.اگر چه مسايل فني مهم هستند اما استيل آذين بازيکنان بزرگي دارد و بعد از حاشيههايي که براي تيم به وجود آمد دچار بحران شد که با آمدن پروين اين بحران تمام ميشود.
وي در مورد احتمال جدايي مهريزي به دليل بازگشت علي پروين گفت: اين خبر صحت ندارد و هيات مديره همچنان از مهريزي حمايت ميکند و من هم نديدهام ايشان جايي عکس العملي در مورد حضور پروين نشان بدهد.
خروطي در مورد اينکه مهريزي گفته سرپرست نمايشي در باشگاه استيل آذين بوده عنوان کرد: اگر ايشان واقعا چنين حرفي زده بايد از او پرسيد چرا قبول کرده که سرپرست نمايشي باشد؟ البته ما همچنان اصرار داريم که مهريزي سرپرست باشگاه باشد.
عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين در مورد اينکه آيا بازگشت علي پروين با تصميم هيات مديره باشگاه بوده يا تصميم شخص حسين هدايتي گفت: شب گذشته اعضاي هيات مديره با يکديگر نشستي داشتند اما بازگشت پروين مربوط به جلسه ديشب نيست بلکه ما از مدتها قبل به دنبال حضور وي بوديم و ايشان ميگفت من بايد در جايي فعاليت کنم که کارايي داشته باشم و در مستطيل سبز ميتواند عملکرد خوبي داشته باشد.
خروطي در مورد اينکه هدايتي شب گذشته با او تماس گرفته و تصميم به انحلال باشگاه گرفته بود گفت: بله ايشان شب گذشته با من تماس گرفتند و گفتند اگر قرار است روند اينگونه باشد تيم را منحل کنيد. به هر حال آدم دلسرد ميشود. برخي که با پول دولت هم ميآيند وقتي نميتوانند خوب نتيجه بگيرند ميروند اما هدايتي از جيب خود هم هزينه ميکند. البته ما شب گذشته با او صحبت کرديم و به او اميدواري داديم که تيم درست خواهد شد.
وي در پايان گفت: با اين حال من به آينده تيم اميدوار هستم و مطمئنم اين تيم ميتواند در آينده نتايج خوبي بگيرد. ما با تيم صدرنشين که ذوب آهن است فقط 15 امتياز فاصله داريم و بازيهاي زيادي باقيمانده است.ميتوانيم اميدوار باشيم و زمستان به پايان ميرسد همانهايي که از وضعيت کنوني استيل آذين ابراز خوشحالي کرده بودند.