خوب زنها به 28 دلیل به خود افتخار کنن و به 1001 دلیل خودکشی !!!
شمااااا هاااا فقط به یه دلیل می تونید به آفرنیش خودتون راضی باشید ..... که میگم

نوشته اصلی توسط
sevenstar
28دليل بسيار محكم براي اينكه به زن بودن خود افتخار كنيد:
محکمی این افتخار به همون پلو آبلمبو ای ایسسست !!!! که درست می کنن !!! 
1- نام هر گل و زيبايي در طبيعت است را روي شما ميگذارند.
بله صد درصد !!!! حتی گلای کاکتوس و گلای گوشت خوار !!! که حقیقا شوهر خوار میشن !!!!!
2- هنگامي كه رنگ پريده يا بيمار هستيد با كمي وسايل آرايش ميتوانيد خود را زيباتر كنيد و هيچ كس هم از شما ايرادنميگيرد( كاري كه بسياري از آقايان مد روز يواشكي انجام ميدهند).
اره دیگه !!!! همش این لوازم آرایشی رو معلوم نیست جای شام و ناهار می خورن !!! ( هشم ضرر میزنن : باید 100 تومن 100 تومن ست لوازم آرایاشششییی بخرن !!! وای راما جون این و من خرید 70 تومن
وای سون استار من اینو خریدم 71552 !!!!!!!! ولییی جنسهههههههه هااااا 
3- تمام شاعران ايران زمين در وصف گل روي شما هزاران شعر گفته و خط و خال و چشم و ابروي شما را ستوده اند.
اگه لیلی رو مرجع بودنیم : شهره اش به خاطر مجنونش بود !!! که آخر هم فرهاد رو به همین مکر و هیله کشتن !!!!
تهیمنه هم بی سواد : 4 تا چیز بلد نبود یاد این پسره بده که بابات این طوری اون طوریه !!! بیا این نشونه بابات !!! همش تزئینات !!!!!
مرگ رستم و سهراب هم تخصیر این تهمینه است !!!!
4- مجبور نيستيد سر كار برويد و پول يك ماه كار و تلاشتان را برنج و گوشت و نخود و لوبيا بخريد.
اخ اخ .. خوشدشونننن هم اعتراف می کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
هر چی پیدا کنی خرج اتینا (زن و بچه ) کنی !!!!! این کار رو شما هیچ وقت نمی تونید هم بکنید !!! اون وقت ماتیک رژ لب و کرم ضد آفتاب ضد چرودگی .... رو چی کارش میکنید هاااا 
5- به راحتي و با اعتماد به نفس هر وقت كه لازم بود گريه مي كنيد و غم و غصه هايتان را در دل جمع نمي كنيد تا سكته كنيد.
واسه همینه که آقایون به شما میگن چه طوری نی نی ناززههه من ... چشم درشت من !!! 
6- عمرتان بسيار طولاني است.
ما مردها بشینیم زیر باد خنک کولر : پامون هم پشت پامون یکی هم دست به سینه مثل غول چراغ جادووووو ( به بهووونهههه یه بلهههه گفتناااااا ) در خدمت می گرفتیم دیگه تا قیامت عمر میکردیم !!!! 
7- آنقدر حرف براي گفتن داريد كه هرگز كم نميآوريد.
همش هم آلودگی صوتی دارید دنیا اسمش حموم زنانه !!!!!!!!!!!!! است !!!!
زنان اگه روزی بیمرن به خاطر این نیست آقای عزارئیل عزیز اومده باشه سراغشون : به خاطر این فک زدنهاشون همه مخشون تعطیل شده و هر چی داشتم صرف این حرف زدن کردن !!!! این مغز و زبون و فک بیچاره می سوزن !!!
8- هميشه يك عالمه دوست و رفيق ناب داريد و كمتر گرفتار رفيق ناباب مي شويد.
نه این که هاپو و پیشی هم جز دوستاتون نیستن !!!!!!!!!! 
به هرکی برسه با یه فلانه جون دوست میشید دیگه !!!!
خوب چی میشه کرد می خواهید خاله بازی کنید : یکی باید بشه خاله و بچهها و.... که زیاد نیاز به این واون دارید !!!!
9- هرگز در حمام خود را گربه شور نمي كنيد.
یه شونصد مورد دارید که باید یکی یکی انجام بشه : اون ناخن و موهای که دارن 2 ساعت طول میشکه بشورنش : یه 2 ساعت 1.45 ش واسه موها است.....
10- بزرگ شده ايد و كمتر براي طرفداري از تيم قرمز و آبي يا اين حزب و آن حزب جلز و ولز كرده و كركري مي خوانيد(البته به جز ش.ح)
بزرگ شده اید که هنوز خاله سوسک رو دارید و عروسک خریسیتون سر کلاس دانشگاه دارید و یواشکی از کیف درش میارید و میگی به استاد سلام کن ....
11- ريش و سبيل نداريد كه موقع آب خوردن قبل از خودتان سبيلتان آب بنوشد.

بدون شرح :
نه نه : صرفا جهت اطلاع :
اگه یه روز بهتون می اومد اینو رو هم درست میکردید : این همه عمل زیبای میرید : این یکی رو هم میرفتید !!!!!!!!!!! جل الخالق
دو تا مو در میارن 7 بار تا به تا رو انجام میدن !!!!
12- عشق و هنر ابداع شماست.
اههههههههههه .......... اناروووووووووووووووو !!!! هرچی خرابکاریه که کار شما است !!!! میخوان برن یه چیزی رو انجام بدن میزنن همه چی رو گند می کشن بعد میان با چرب زبونی و خود شیرین بازی دو درش می کنن ماجراهارووو ..... هاا چیه ؟
شتر دیدی ندیدیم ؟ باشه .
13- هميشه جوان تر از سنتان هستيد و هيچ كس نمي داند شما چند ساله ايد.
بدبختی و مهم تر اینه که خودتا می دونید دارید پیر میشید !!!! و شدید دیگه لوازم آرایشی هم نمیتونه کمکی بکنه !!!!
14- از سن 9سالگي به بلوغ عقلي و جسمي ميرسيد و حالاحالاها بايدبدوند تا به پاي شما برسند!
ای بابا همه خود زنها هم اعتراف میکنن : که عقلشون .... ها چی !!! چیزی نفتم که !!!!
من موندم از 9 سالگی درست دوقولوهاتون میره سرجاش پس چرا همون نی نی باقی می مونید ..........
تا بهش میگی : زشتی بی ریخیتی .... داغت درازه .... میشینه آب غوره میگیره ... 
شما از 9 سالگی تکمیل میشید و پسرا از 15 : خوب دلیل نداره که اون دیگه به این نیست که 6 سال به دلیل فکری عقب بمونه وقتی بزرگتر شد به اندزاه 90 ساله شما عقلش درست کار میکنه و این مرده که زندگی و زن وبچه رو اداره میکنه !!!!
اون واسه مامان هاست !!!! خونه داشته باشی از طلا : کلید نداشته باشی چی کار میخوای بکنی : کلید بهشت دست پدران است !!! قربونه بابا 
16- اگر موهايتان مرتب نبود يا وقت براي مرتب كردنشان نداشتيد، با سركردن يك روسري قضيه حل است.
این قضیه کذب محض است !!! شماها با این وضع روسری سر میکنید !!!!!
موهای دراز و انگوریتون اصلا زیر روسری جا میشه !!!! البته این قضیه برای دخترای که مدل مو ( دقیقاااااااااااااااا هم خودشون میگن ها ) پسرونههههه میزنن صحت کامل دارد !!!!!
17- هميشه در كيفتان آينه داريد و موقعي كه در سلف سرويس دانشگاه قورمه سبزي ميخوريد يك دانه لوبيا لابه لاي سبيلتان جا خوش نمي كند.
اره آینه دارید که خوبه : وگرنه بد مکافاتی میشه از اونای دندونای سیمیتون چیز بخواهید بکشید بیرون و راستی کمک من به شما به 125 هم می تونید زنگ بزنید !!!! 
18- هميشه تميز ونظيف و خوشبو هستيد.
بیچاره هااا همش مجبورن 6 لیتر ادکلن بزنند که تابلو نشن !!!!!
19- به وزنتان اهميت مي دهيد و شكمتان جلوتر از خودتان وارد اتاق نمي شود.
زهیییی خیال باطل !!!!!
تا قبل از ازدواج و.. بله همین که رفتن خونه شوهر : 3 برابر میشن !!! ( من نمی دونم چرا ؟؟؟؟ ) بعد از نی نی به دنیا آوردن شکم هم چه عرص کنیم بهشون بر نخوره : مثل همون برنامه کوک ( مرد خمیری ) شکمشون ...
20- هميشه مقداري پول براي روز مبادا داريد كه جز خودتان هيچ كس از جاي آن خبر ندارد.
که این عمل تک خوری در شما همیشه بوده وهست : کاریش هم نمیشه کرد !!!!
21- مجبور نيستيد از اين خانه به آن خانه برويد و خواستگاري كنيد، مثل خانمها در خانه مينشينيد تا ديگران با كلي منت و خواهش و التماس و گل و هديه!!! از شما اجازه ي حضور بگيرند.
برا این که عرزه ندارید !!!! 
می تونید برید درس سربازی کار خونه پول و چند صدتا سکه طلا هم اماده کنید !!! بعد برید خواشتگاری آقا شاهزاده !!!!!!! 
و الانه هم دخترا که تا دم در خونه پسرا میرن !!!!! و به این و اون زنگ میزنن که به آقا فلان بگو من دارم می میرم ترخدا بگو باهام حرف بزنه !!!!
فلان پسر خوب رو میشناسه : زنگ میزنه میگه من خواستگار دارم آقا فلانی بیا خواستگار و بله از من
.
22- ميتوانيد موهايتان را بلند يا كوتاه كنيد و هر نوع لباسي كه دوست داشتيد بپوشيد از شلوار تا دامن... و هرنوع كفشي را بپسنديد به پا كنيد از اسپرت تا پاشنه سه سانتي و بالاتر.
آره دیگه باز میگن ما بزرگ شدیم !!!! هر چیزی که دیدن خوب و خوشگله رو می گن ما میخواهیم !!!!! 
حالا حتی اگه مدل مو و کفش و لباس مردونه باشه !!!!!!!
23- مجبورنيستيدبارهاي سنگين را جابه جا كنيد يا تن به مشاغل سخت و پايين بدهيد چراكه شما يك خانم هستيد!.
خوب مورچه چیه که کله پارچه داشته باشه !!! همین که 4 تا کاغذ به دستتون میدن بعدش میاید خونه کلی هم غررر میزنید !!!!!
چرا که شما یه ضعیفه هستید !!!!
بله .... چون زودی ماغتون کج میشه : چشم هم چشمی مگه میزاره .... مردا هم برای این ..... کنن : میگن بفرمایید دیگه : چون با همین چیزا چیز می شید ......... 
25- مرد از دامن شما به معراج مي رود.
به خاطر این که راه زیر پای مردان هستن !!!!!!!!
( داشتی خدایش چی گفتم » از این به بهد هر جا شنیدید بگید ) ....
26- هرگز از فرط خشم نعره نمي كشيد و از فرط حسادت كبود نشده و خون راه نمي اندازيد.
اوههههه اینارو : همش گفتن زنها انتقام جوی بیشتری دارند !!!! هزارتا مکر بلدید عوضش !!!!! مرد هرچی هست رو می کنه : زنها آنچنان مکر و فریب کاری بلدن که نگو و نپرس !!!!!!
27- نيم بيشتر صندلي هاي دانشگاه ها را شما تصاحب كرده ايد.
و این یه معذل برای خودشون هم شده !!!! چش ندارن همدیگرو ببینه : تو کلاسی که مدل و لوازم آرایشی داره بیا و درستش کن !!! مگه این دخترا کوتاههه میان !!! استاد رو هم بیرون میک نن می افتن به جون هم !!!!
28-ضعيف كش نيستيد و دق و دلي رئيس اداره تان را در خانه خالي نمي كنيد. ...
عاقل نیستید دیگه !!!! مشت ومالی که می شید به خاطر چیز دیگه ای نیست !!!!!!! به خاطر اینه که زبون درازی می کنید !!!! خوب چراغ هم میدید دیگه چند ضربتی رو نوش جان می کنید که برا تست پوکی استخان و شادابی ووورزش تکمیل بسیارررررر مناسب حالتون هست !!!!
و اگر خوب فكر كنيد مي بينيد كه صدها دليل محكم ديگر وجود دارد كه شما به زن بودن خود افتخار كنيد...
شتر در خواب بیند پنه دانه گهی لف لف گهی دانه دانه !!!!!
نشنید باز هم برای خودتون حرف نبافید : بشینید یه پافتنی یه چیزی ببافید که بچتون به دنیا اومد براش ببافید !!!!