منم به نوبه خودم دوسالگی باشگاه را به تمام کاربران باشگاه و همچنین مدیران تبریک عرض می نمایم و امیدوارم روز به روز این باشگاه پربارتر و بهتر بشه .
منم به نوبه خودم دوسالگی باشگاه را به تمام کاربران باشگاه و همچنین مدیران تبریک عرض می نمایم و امیدوارم روز به روز این باشگاه پربارتر و بهتر بشه .
ای خدااااااااااا یعنی یک سال وخورده ای برای باشگاه زحمت کشیدم
از شوخی گذشته منم این دومین سال تاسیس باشگاه رو اول از همه به مدیریت کل محترم وبعد هم به طه گل
وبقیه مدیران وهمراهان خوب وزحمتکش الخصوص خانم های همیشه در صحنه باشگاه تبریک می گم بعد هم اگه دلم خواست
یه خسته نباشید وتشکر هم مخصوص تمام اقایون
![]()
سلام من هم به نوبه خودم دوسالگی شو تبریک میگم انشاالله روزای خوبی رو در پیش داشته باشه.
و یه خسته نباشید هم به تمام کاربران و همکاران و مدیران گرامی میگم
با سلام و خسته نباشيد به تمامي دست اندر كاران باشگاه دانشجويان دانشگاه پيام نور و دوساله شدن باشگاه را به شما تبريك مي گويم . ممنون از اين همه زحماتي كه براي ما ميكشيد .
اول به مدیریت سایت تبریک میگم که واقعا حاصل زحمات ایشون کمک بسیار بزرگی به دانشجو های پیام نور از جمله خود بنده است
و دوم به کاربران تبریک میگم که با فعالیت خوبشون این سایت رو پر رونق کردند
سوم به دانشجو های پیام نور تبریک میگم که به آسونی میتونن اطلاعات بسیار ارزشمندی از دانشگاه و دروس رو به دست بیارن
امیدوارم شاهد پیشرفت روز افزون این سایت
و موفقیت های بزرگ مدیر کل باشیم
درود بر همكى
منم به نوبه ى خودم دوسالكى باشكاه رو به مدير و زحمتكشان سايت تبريك ميكم
به اميد بيشرفت روز افزون باشكاه
سلام
من هم به نوبه خودم تبريك مي گويم و يك خسته نباشيد به همه مديران و زحمت كشان اين باشگاه و اميدوارم هميشه موفق باشند
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
سلام
منم تولد 2 سالگی باشگاه رو تبریک میگم
همگی موفق باشید
تبریک تبریک تبریک و هزاران تبریک به تمام دست اندر کاران باشگاه از قبیل پشت صحنه و جلوی صحنه
فکر کنم باید این تبریک از همه بیشتر به مدیر باشگاه بگیم چون مطمینن تا اینجا که بسیار زحمت کشیدن ایشااله 100 ساله بشه اونوقت بچه ها و نوه و نتیجه های ما هم بیاند از این باشگاه استفاده کنند
راستی دو سالگیش تمام شده دیگه باید شروع کنیم غذای کمکی و اصلی بهش بدیما تا بزرگ و بزرگتر بشه
موفق باشید همگیتون