بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 5 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 46

موضوع: راهنماي تصويري كامل و جامع انتخاب واحد و رفع خطاهاي احتمالي

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

با سلام...من ترم هفت هستم و برای ترم اینده 26 واحد باقی مانده درسی دارم ایا میتوانم در ترم 8 بدون رعایت پیش نیاز 24 واحد بردارم و 2 واحد مانده را تابستان تمام کنم و کارشناسی ارشد هم شرکت کنم؟
    سلام.
    خیر فقط در صورتی می توانید بدون توجه به معدل و پیش نیاز ها 24 واحد اخذ کنید که با اخد این 24 واحد شما فارغ التحصیل شوید که شما نمی شوید و با اخذ این 24 واحد 2 واحد دیگر برای فارغ التحصیلی دارید

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط nima.n نمایش پست ها
    سلام.
    خیر فقط در صورتی می توانید بدون توجه به معدل و پیش نیاز ها 24 واحد اخذ کنید که با اخد این 24 واحد شما فارغ التحصیل شوید که شما نمی شوید و با اخذ این 24 واحد 2 واحد دیگر برای فارغ التحصیلی دارید
    سلام

واقعا این قانون انصاف نیست . من هم 25 واحد دارم یعنی فقط به خاطر تربیت بدنی مجبورم یک ترم اضافه بیام . اگر میتونید به گوش مسئولین برسانید .

ممنون

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

سلام

واقعا این قانون انصاف نیست . من هم 25 واحد دارم یعنی فقط به خاطر تربیت بدنی مجبورم یک ترم اضافه بیام . اگر میتونید به گوش مسئولین برسانید .

ممنون
    خوب شما میتونید یکی از درساتونو به صورت تکدرس بردارید

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام..با 26 واحد من هم میتونم تکدرس یعنی 2 واحد بگیرم؟

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

نیما جان ممنون از پاسخ شما .

این تک درس چطوریه ؟ یعنی من 24 واحد بگیرم و همون ترم یک درس هم تک درس بگیرم ؟!

اگر اجواب سوال بالا منفی است و ترم بعدش باید تک درس بگیرم یک سوال مهم این وسط پیش میاد : من 5 واحد هم نیازی میخوام انجام بدهم ترم آخر که هیچکدام هم نیفتادم . اجازه هم نیاز کردن اون ها را دارم ؟

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با سلام من دانشجوی ترم آخر اقتصاد می باشم اما هنوز جزوه تاریخ عقاید اقتصادی نیامده و 2 هفته بیشتر به امتحانش نمانده من باید چکار کنم؟

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

توجه

چرا کسی جواب این شوال را نمی ده، به جواب فوریش نیاز داریم
    ترم بعدش باید تک درس بگیرم یک سوال مهم این وسط پیش میاد : من 5 واحد هم نیازی میخوام انجام بدهم ترم آخر که هیچکدام هم نیفتادم . اجازه هم نیاز کردن اون ها را دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط arak_fx نمایش پست ها

اگر اجواب سوال بالا منفی است و ترم بعدش باید تک درس بگیرم یک سوال مهم این وسط پیش میاد : من 5 واحد هم نیازی میخوام انجام بدهم ترم آخر که هیچکدام هم نیفتادم . اجازه هم نیاز کردن اون ها را دارم ؟

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط arak_fx نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط tarfand121 نمایش پست ها
    چرا کسی جواب این شوال را نمی ده، به جواب فوریش نیاز داریم
    ترم بعدش باید تک درس بگیرم یک سوال مهم این وسط پیش میاد : من 5 واحد هم نیازی میخوام انجام بدهم ترم آخر که هیچکدام هم نیفتادم . اجازه هم نیاز کردن اون ها را دارم

با سلام
    درس تک درس یعنی اینکه یک درس مانده دارید تا مدرکتون تکمیل بشه و اون درس رو می تونید بصورت تکدرس و خارج از ترم در تاریخ اعلام شده اخذ و انرا امتحان دهید.

هم چنین در ترم اخر شما می توانید تمامی درس ختی پیشنیاز رو هم نیاز کنید چون ترم اخر هستید و مشکلی پیش نمیاید از این بابت.

موفق باشید

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon79

نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin3316 نمایش پست ها
    با سلام من دانشجوی ترم آخر اقتصاد می باشم اما هنوز جزوه تاریخ عقاید اقتصادی نیامده و 2 هفته بیشتر به امتحانش نمانده من باید چکار کنم؟
    با سلام
    اگر می توانید از منابع کمک اموزشی برای پاس کردن این درس استفاده کنید که هیچ !
    ولی اگر نمی توایند بهتر است این مورد رو با بخش آموزش پیام نور مرکزتون در جریان بزارید تا انها بگوییند چه بکنید.

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    آزاد
    رشته تحصیلی
    راه های ارتباطی

سلام دوست عزيز من شهريموكامل پرداخت كردم و بدهكار نيستم ولي بازم بيشتر منوها واسم غير فعال هستن . به نظرت چيكار كنم. ممنون ميشم كمكم كنيد.

صفحه 2 از 5 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع