سلاممنم به نوبه ي خودم تولد دوست عزيزم مژگان تبريك مي گم اميدوارم در تمامي مراحل زندگي موفق باشهپيروز و كامروا باشي
سلاممنم به نوبه ي خودم تولد دوست عزيزم مژگان تبريك مي گم اميدوارم در تمامي مراحل زندگي موفق باشهپيروز و كامروا باشي
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
بنده هم تبریک میگم.
ایشاا... تولد بچتو جشن بگیریم :دی
راستی برات کادو هم خریدم. یک جفت دمپایی هم خریدم میفرستم براتتو راهه
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
سلام:
منم به نوبه خودم تولدتون را تبریک میگم....
امیدوارم همیشه موفق و شاداب و سلامت باشید و لحظه لحظه زندگیتون براتون مثل عسل باشه.....![]()
روزیکه تو به دنیا اومدی فرشته ها داشتن گریه میکردن آخه یکی از اونا کم شده بود ولی من خیلی خوشحالم چون همون یه فرشته شده عزیز دلم!!!
مژگان خانوم منم به عنوان یکی از اعضای این باشگاه این روز قشنگ رو بهتون تبریک میگم وامیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین!
سلام مژگان جون،برات آرزوی سلامتی و تندرستی میکنم
و
بهترین روز زندگیتو با صمیمی ترین احساسات قلبیمبهت تبریک میگم
به سلامتی مژگان جون
ما و مجنون درس عشق را از یک ادیب آموختیماو به ظاهر گشت عاشق،ما به معنی سوختیم...
سلام مژگان جان منم تولدت رو تبریک میگم خواستم کیک برات بیارم دیدم دوستان اوردن خواستم گل بیارم دیدم بازم اوردن همینطور کادو اما برات یه ارزوی خوب میکنم ، اینکه هر چی از خدا و میخوای و صلاحت هست بهت عنایت کنه و همیشه در کنار خانواده خوبت شاد و موفق و پیروز باشیباز هم تولدت رو تبریک میگم با ارزوی بهترین ها برای تو عزیز
![]()
به به من میگم چرا امروز خوشحالم
میگم چرا امروز هوا خوبه
میگم چرا روزه خوبی بود برام
میگم چرا باشگاه نورانیه
من میگم چرا همه اعضای باشگاه خوشحالن
من میگم چرا اقا طه چقدر شاد و شنگوله
نگو که امروز تولد مژی جونه
به خاطر همینههههههههههه
تولدت مبارک تقدیمبه تو
سلام مژي جون
منم بهت تبريك ميگم عزيزمو ايشاالله توي تمام زندگي ات موفق باشي