بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 23

موضوع: اخبار فوتسال

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

واکنش شمسايي بعد از دعوت به تيم ملي

وحيد شمسايي ملي پوش فوتسال کشورمان پس از دعوت مجدد از سوي سرمربي تيم ملي به اردوي آماده سازي اين تيم ، گفت : همواره در خدمت تيم ملي هستم و خود را سرباز وفادار وطن مي دانم.

شمسايي افزود: هرچه در زندگي ورزشي ام به دست آورده ام از تيم ملي و دعاي خير مردم است و همه بايد بدانند که وحيد شمسايي همان بازيکن چند ماه پيش مي باشد که به عنوان بهترين بازيکن آسيا انتخاب شد.
    وي ادامه داد: در همه حال به نظرات مربيان تيم ملي احترام گذاشته ام و تحت هر شرايطي توانسته ام ، آمادگي خود را حفظ و روزي چهارساعت تمرين کنم.
    کاپيتان تيم ملي فوتسال در ادامه شرايط آمادگي خود را بسيار خوب توصيف کرد و اظهار داشت: از اينکه بار ديگر زمينه پوشيدن پيراهن تيم ملي برايم فراهم شد ، افتخار مي کنم.
    وي افزود: از اينکه حضور مجدد من در تيم ملي فوتسال ، مورد توجه مردم و رسانه هاي کشور قرار گرفته است ، مسووليت مرا در قبال تيم ملي فوتسال دوچندان کرده است و اميدوارم بتوانم با بازيهاي خوب در تيم فوتسال کشورم دل مردم را شاد کنم.
    شمسايي افزود: هميشه شايسته ها به تيم ملي دعوت مي شوند و از اينکه در بين دعوت شدگان به اردوي آماده سازي تيم ملي نفرات جديدي حضور دارند نشاندهنده پويايي و قدرتمندي ليگ فوتسال باشگاههاي کشور است.
    بازيکن تيم فوتسال فولاد ماهان در ادامه وضعيت اين تيم براي ادامه رقابت هاي ليگ برتر فوتسال باشگاههاي کشور را خوب توصيف کرد و افزود: امسال رقابت هاي سنگيني در ليگ برتر فوتسال در پيش داريم و تيم هاي منصوري قرچک و گسترش فولاد تبريز و گيتي پسند اصفهان نيز خود را جزء مدعيان قهرماني معرفي کرده اند.
    وي در عين حال تصريح کرد: هدف فولاد ماهان اصفهان از زمان شروع مسابقات ليگ برتر فوتسال باشگاههاي کشور قهرماني در اين رقابت ها بوده است و براي دستيابي به اين هدف ، قطعا'' با قدرت بيشتري در ادامه رقابت ها ظاهر خواهيم شد.
    شمسايي تغييرات انجام شده در کادرفني تيم فوتسال فولاد ماهان را به سود اين تيم دانست و افزود: ابطحي مربي بزرگي در فوتسال ايران است اما با تغييرات انجام شده ، شوک بزرگي براي بهبود شرايط اين تيم انجام شد و اکنون شرايط آمادگي و هماهنگي بازيکنان بيش از پيش افزايش يافته است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دروازه‌بان تيم ملي فوتسال: شوكه هستم اما به تصميم كادرفني احترام مي‌گذارم

دروازه‌بان تيم ملي فوتسال با بيان اينکه از دعوت نشدن به اردو شوکه است گفت: به تصميم مربيان احترام مي‌گذارم.

مصطفي نظري درباره اتفاقات رخ داده بعد از بازي با اسپانيا در جام گرندپريکس و شايعات مطرح شده عنوان کرد: وقتي چنين صحبت هايي مطرح شد من ايران نبودم و در شرايط بازي بودم و نمي دانستم در تهران چه خبر هست و چه چيزهايي گفته مي شود.
    وي افزود: آقاي شمس از عملکرد فني من مقابل اسپانيا ناراحت بود و بعد از همين بازي من را خط زد. از اين جريان شوکه شدم. سال هاي خوبي در تيم ملي سپري کردم و عملکرد خوبي هم داشتم. اکنون که کادرفني صلاح دانسته در تيم ملي نباشم به اين تصميم احترام مي گذارم و در تيم باشگاهي خود تلاش مي کنم دوباره به تيم ملي دعوت شوم.
    اين دروازه بان در مورد اينکه گفته مي شود سر بازيکنان تيم ملي داد زده است، گفت: به عنوان دروازه بان بايد با بازيکنان صحبت کنم. گاهي بازيکنان در جاهايي اشتباه مي کنند و من بايد اين موارد را گوشزد کنم. اگر حرفي زدم قصد تخريب نداشتم و فقط هدفم راهنمايي و کمک به تيم بود. بعد از چند سال به اردو دعوت نشده ام اما هر موقع بودم سعي کردم مردم را خوشحال کنم. در اين مدت هم افتخاراتي کسب کردم.
    نظري در ارتباط با مسابقات گرندپريکس در برزيل اظهار داشت: مسابقات در حد فوق العاده اي برگزار شد. اين رقابت ها چيزي از مسابقات جهاني کم نداشت.
    وي در مورد شکست مقابل پاراگوئه گفت: داور در نتيجه اين ديدار تاثيرگذار بود. به لحاظ فني برتر بوديم. چون اسب خود را براي قهرماني در اين مسابقات زين کرده بوديم وقتي مقابل اسپانيا باختيم براي بازي با پاراگوئه ديگر انگيزه لازم را نداشتيم و اين مسابقه را هم واگذار کرديم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شمس: مصطفي نظري را خواهم بخشيد

سرمربي تيم فوتسال ايران ايران اعلام کرد: در صورتي که مصطفي نظري دروازه بان اين تيم در رفتار خود تجديد نظر کند مي تواند باز هم در اردوهاي تيم ملي حاضر شود.

حسين شمس روز شنبه در هفدهمين دوره نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها، افزود: مصطفي نظري مي تواند با تجديد نظر در عملکرد خود بازهم به تيم ملي دعوت شود زيرا او از بازيکنان خوب ما است.
    سرمربي تيم فوتسال ايران گفت: ديدار هاي بسيار خوبي را در برزيل برگزار کرديم و توانستيم در مقابل تيم هاي بزرگ دنيا نتايج قابل قبولي را کسب کنيم.
    وي ادامه داد: در ديدار مقابل اسپانيا نيز در حالي که بازي را با دو گل جلو بوديم به خاطر حرکت هاي بچه گانه بازي را واگذار کرديم.
    سرمربي تيم ملي فوتسال ايران گفت: در حال حاضر تيم فوتسال ما در هر پست چند بازيکن خود را در اختيار دارد و با نبود بعضي بازيکنان دچار مشکل نمي شويم.
    وي اظهار داشت: خوشبختانه از زمان حضور علي سعيد لو در سازمان تربيت بدني حمايت مالي بسيار خوبي از فوتسال بعمل آمده و اين موضوع باعث بالا رفتن انگيزه بازيکنان شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قطر ميزبان دومين دوره رقابتهاي قهرماني باشگاه هاي فوتسال آسيا

دومين دوره مسابقات قهرماني فوتسال باشگاههاي آسيا سال آينده ميلادي به ميزباني قطر برگزار مي‌شود

اين مسابقات در ماه ژانويه سال آينده ميلادي در دوحه پايتخت قطر برگزار مي‌شود .
    گزارش چگونگي برگزاري اين مسابقات و تيم‌هاي شرکت‌کننده و زمان ديدارها و سالن‌هاي محل برگزاري اين رقابت‌ها در ماههاي آينده اعلام مي‌شود.
    اولين دوره مسابقات فوتسال باشگاههاي آسيا به ميزباني ايران در شهر اصفهان برگزار شد و تيم فولاد ماهان ايران در ديدار نهايي اين رقابت ها موفق شد با نتيجه ۵ بر۲ تيم السد قطر را شکست دهد و به عنوان قهرماني دست يابد

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برنامه تمرين و مسابقات فوتسال ايران و روسيه اعلام شد

برنامه تمريني و مسابقات دو تيم فوتسال ايران و روسيه اعلام شد.

تيم ملي فوتسال روسيه براي برگزاري دو ديدار تدارکاتي با تيم ملي فوتسال ايران هفدهم آبان وارد اصفهان مي شود.
    برنامه تمريني و مسابقات اين دو تيم به شرح زير اعلام شد:
    برنامه تمريني
    تيم ملي فوتسال ايران:
    17 آبان: ساعت18-17 سالن پيروزي – اصفهان
    18 آبان: ساعت 10-9 سالن پيروزي – اصفهان
    تيم ملي فوتسال روسيه
    17 آبان: ساعت 19:15-18:15 سالن پيروزي – اصفهان
    18 آبان: ساعت 11:15-10:15 سالن پيروزي – اصفهان
    برنامه مسابقات
    سه شنبه 18 آبان ساعت 17- سالن پيروزي
    چهارشنبه 19 آبان ساعت 17 – سالن پيروزي

pnugirl
    • n/a

اعلام اسامي داوران قضاوت کننده در ليگ برتر فوتسال

اسامي داوران قضاوت کننده در ليگ برتر فوتسال از هفته هجدهم از سوي کميته داوران اعلام شد.
    2/10/89-هفته هجدهم-ساعت 16:00
    کیش ایر قم-لبنیات ارژن فارس-هلال احمر-قم
    سعید عباسی-علی کلبادی نژاد-قباد فتح الهی-حسن عرفانی-ناظر:عبدالواحد بیت سیاح
    گسترش فولاد تبریز-استراحت
    صنایع گیتی پسند اصفهان-فولاد ماهان اصفهان-پیروزی –اصفهان
    علیرضا رجبی-محمود نصیرلو-علی پور افشار-حسین امیری-ناظر:عبدالکریم سیستانی
    3/10/89-هفته هجدهم-ساعت 16:00
    علم و ادب سایپا مشهد-فیروز صفه اصفهان-شهید بهشتی-مشهد
    عبدالحمید باقری-قاسمعلی شهسواری-صفر علی خاندوزی-بهنام نقوی-ناظر:منوچهر نظری
    پرسپولیس تهران-شرکت ملی حفاری ایران-خورشید-تهران
    محمد غفاری نژاد-رضا فلاح زاده-پژمان رضایی-رضا ترابی-ناظر:بهمن غفاری
    دبیری تبریز-شهید منصوری قرچک-علوم پزشکی-تبریز
    عباس دهقان پور-علیرضا فولادی-محسن محمودی-حسن کشاورز-ناظر:حسین جنگی

pnugirl
    • n/a

شمسايي و بندي‌سعدي غايبان دربي فوتسال اصفهان

شمسايي به دليل محروميت انضباطي و بندي سعدي به خاطر مصدوميت قادر به همراهي تيم‌هايشان در دربي اصفهان نيستند.

تيم‌هاي مدعي گيتي‌پسند و فولاد ماهان ساعت 16 فردا (پنجشنبه) در سالن پيروزي اصفهان برابر هم قرار خواهند گرفت. دو تيم هر کدام يک غايب در ديدار فردا دارند.
    وحيد شمسايي که بعد از بازي با گسترش‌فولاد از سوي مديريت تيم از حضور در پنج مسابقه محروم شده،‌ برخلاف پيش‌بيني‌ها مورد بخشش قرار نگرفت و حتي بيش از پيش مورد انتقاد مالک باشگاه قرار گرفت تا دربي حساس اصفهاني‌ها را از دست بدهد.
    در اين تيم محمد هاشم‌زاده و رضا ناصري از بند مصدوميت رها شده‌اند و در صورت صلاحديد کادر فني تيم، از آنها استفاده خواهد شد. البته بعيد به نظر مي‌رسد گلر اول ماهاني‌ها در اين مسابقه ناصري باشد.
    گيتي‌پسند نيز تنها يک غايب دارد. سجاد بندي‌سعدي که چند هفته پيش دچار ضربه مغزي شده بود، اين هفته هم نمي‌تواند در ترکيب تيمش قرار بگيرد.

pnugirl
    • n/a

دربي اصفهاني‌ها با وجود تعويض مربيان هم برنده نداشت

با وجودي که در دومين دربي سال 89 فوتسال اصفهان مربيان دو تيم گيتي‌پسند و ماهان با هم تعويض شده بودند، باز هم اين مسابقه حساس برنده نداشت.

هفته هجدهم ليگ برتر با جدال تيم‌هاي مدعي گيتي‌پسند و ماهان در سالن سرشار از تماشاگر پيروزي اصفهان آغاز شد.
    پيش از رويارويي دو تيم، باشگاه گيتي‌پسند به قيد قرعه به 10 تن از هوادارانش سفر سوريه اهدا کرد.
    اين بار برخلاف بازي رفت حسين افضلي هدايت ماهاني‌ها را به عهده داشت و سيدمهدي ابطحي نيز دو روز پيش از مسابقه سرمربيگري گيتي‌پسند را پذيرفته بود.
    افضلي پيش از سوت آغاز بازي با دسته گل به سوي نيمکت تيم رقيب آمد.
    در حالي که نيمه اول با نتيجه 2 بر يک به سود ماهان تمام شده بود،‌ درنهايت دو تيم با تساوي 4 بر 4 به رختکن رفتند تا دربي اصفهاني‌ها همانند بازي رفت، برنده نداشته باشد.

گل‌هاي مسابقه را جواد اصغري‌مقدم (دو گل)، حسين طيبي و بازيکن گيتي‌پسند (گل به خودي) براي ماهان و مسعود دانشور (2 گل)، احسان زحمتکش و مورنوي برزيلي براي گيتي‌پسند به ثمر رساندند.
    با اين تساوي فاصله دو امتيازي دو تيم حفظ شد.
    گيتي‌پسند همچنان با 31 امتياز رده دوم جدول را از آن خود دارد و ماهان نيز با 29 امتياز در رده سوم است.
    ديدار تيم‌هاي کيش‌اير قم و لبنيات ارژن فارس نيز 5 بر 3 به سود کيش‌اير به پايان رسيد.
    فردا نيز سه مسابقه به شرح زير برگزار مي‌شود:

جمعه 3 دي
    * علم‌وادب سايپا مشهد - فيروزصفه اصفهان در سالن شهيدبهشتي مشهد
    * پرسپوليس تهران - شرکت ملي حفاري ايران در سالن خورشيد تهران
    * دبيري تبريز - شهيدمنصوري قرچک در سالن علوم پزشکي تبريز ژ
    کليه بازي‌ها ساعت 16 برگزار خواهد شد.

pnugirl
    • n/a

اميدها 27 دي
    بزرگسالان 26 و 28 دي به مصاف تيم ملي فوتسال بلژيك مي‌روند

تيم ملي فوتسال بزرگسالان روزهاي 26 و 28 دي ماه در سالن وحدت يزد به مصاف بلژيک خواهند رفت.
    بعد از معرفي يزد به عنوان ميزبان ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي ايران و بلژيک، مشخص شد که اين تيم سه بازي در اين شهر انجام خواهد داد که دو مسابقه‌اش با شاگردان حسين شمس و يک رقابت نيز با تيم اميد خواهد بود.
    بلژيکي‌ها روز بيست‌وچهارم ماه جاري وارد ايران مي‌شوند و بعد از آن در روز 26 دي در سالن وحدت به مصاف تيم ملي بزرگسالان مي‌روند.
    اميدها نيز 27 دي برابر اين تيم قرار مي‌گيرند و آخرين بازي بلژيک در ايران، روز 28 دي مجددا برابر تيم بزرگسالان خواهد بود.
    تيم ايران بازي دوستانه بعدي‌اش را بهمن ماه در اروميه برابر اوکراين برگزار مي‌کند.

pnugirl
    • n/a

صدرنشين در مسير حفاري قرار گرفت/ آخرين تلاش‌هاي فولاد براي قهرماني

بيستمين هفته از مسابقات فوتسال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور در حالي فردا پنجشنبه با برگزاري دو بازي آغاز مي شود که تيم صدرنشين شهيد منصوري قرچک در خانه ميزبان تيم شرکت ملي و حفاري ايران خواهد بود.
    شهید منصوری قرچک که با 37 امتیاز صدرنشین جدول رده بندی لیگ برتر است، عصر پنجشنبه در سالن شهدای هفتم تیر قرچک میزبان تیم شرکت ملی حفاری است. تیم ورامینی که این روزها غیرقابل مهار نشان می دهد، بدون شک در مصاف با تیم نهم جدول رده بندی نیز کار چندان دشواری پیش رو نخواهد داشت.
    شهیدمنصوری در حالی به مصاف حریف خوزستانی خود می رود که تیم‌های اصفهانی گیتی پسند و فولاد ماهان آرزو می کنند، این تیم ورامینی امتیاز از دست بدهد، چرا که آنها در این صورت می توانند فاصله خود را با صدر جدول کمتر کرده و به قهرمانی امیدوار شوند.
    ر وز پنجشنبه همچنین تیم فولاد ماهان سپاهان در سالن ابوالفتحی شیراز به مصاف لبنیات ارژن فارس می رود. امتیاز برابر دو تیم اصفهانی و شیرازی و جدال آنها برای صعود به رده سوم جدول، تقابل عصر پنجشنبه آنها را جذاب کرده است.
    - برنامه دیدارهای هفته بیستم مسابقات فوتسال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    پنجشنبه - 16/10/89
    * شهید منصوری قرچک - شرکت ملی حفاری ایران، ساعت 16، سالن شهدای هفتم تیر قرچک
    داوران: علیرضا سهرابی، یحیی حسینی تالاری، انور ابراهیم زاده و مجید فراهانی

* لبنیات ارژن شیراز - فولاد ماهان سپاهان، ساعت 16، سالن شهید ابوالفتحی شیراز
    داوران: علی پورافشار، محمد غفاری نژاد، آرمان قنبرزاده و جواد آماره

جمعه - 17/10/89
    * دبیری تبریز - کیش ایرقم، ساعت 16، سالن دانشگاه علوم پزشکی تبریز
    داوران: محمود نصیرلو، جم تاج مهجور، خشایار عطایی و عباس نعیمی نیا

* فیروز صفه اصفهان - راه ساری، ساعت 16، سالن پیروزی اصفهان
    داوران: سعید عباسی، بهمن پورخسروانی، حمیدرضا طیب طاهری و فرامرز حسینی نژاد

* علم و ادب سایپا مشهد - گسترش فولاد تبریز، ساعت 16، سالن شهید بهشتی مشهد
    داوران: وحید عرض پیما، کورش هاشمی، اصغر علی بیگی و عبدالحسین شاهی

- این هفته تیم‌های گیتی پسند و پرسپولیس تهران استراحت خواهند داشت.
    جدول رده بندی:
    1- شهید منصوری قرچک 37 امتیاز (18 بازی)
    2- گیتی پسند اصفهان 34 امتیاز (18 بازی)
    3- فولادماهان اصفهان 30 امتیاز - تفاضل گل 14+ (18 بازی)
    4- لبنیات ارژن فارس 30 امتیاز - تفاضل گل 5+ (18 بازی)
    5- گسترش فولاد تبریز 28 امتیاز (16 بازی)
    6- فیروز صفه اصفهان 27 امتیاز(16 بازی)
    7- علم و ادب مشهد 21 امتیاز - تفاضل گل 1+ (16 بازی)
    8- راه ساری 21 امتیاز - تفاضل گل 21- (16 بازی)
    9- شرک ملی حفاری ایران 20 امتیاز (16 بازی)
    10- کیش ایر قم 19 امتیاز (18 بازی)
    11- پرسپولیس تهران 18 امتیاز - تفاضل گل 6- (17 بازی)
    12- دبیری تبریز 18 امتیاز - تفاضل گل 9- (18 بازی)

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع