واکنش شمسايي بعد از دعوت به تيم ملي
وحيد شمسايي ملي پوش فوتسال کشورمان پس از دعوت مجدد از سوي سرمربي تيم ملي به اردوي آماده سازي اين تيم ، گفت : همواره در خدمت تيم ملي هستم و خود را سرباز وفادار وطن مي دانم.
شمسايي افزود: هرچه در زندگي ورزشي ام به دست آورده ام از تيم ملي و دعاي خير مردم است و همه بايد بدانند که وحيد شمسايي همان بازيکن چند ماه پيش مي باشد که به عنوان بهترين بازيکن آسيا انتخاب شد.
وي ادامه داد: در همه حال به نظرات مربيان تيم ملي احترام گذاشته ام و تحت هر شرايطي توانسته ام ، آمادگي خود را حفظ و روزي چهارساعت تمرين کنم.
کاپيتان تيم ملي فوتسال در ادامه شرايط آمادگي خود را بسيار خوب توصيف کرد و اظهار داشت: از اينکه بار ديگر زمينه پوشيدن پيراهن تيم ملي برايم فراهم شد ، افتخار مي کنم.
وي افزود: از اينکه حضور مجدد من در تيم ملي فوتسال ، مورد توجه مردم و رسانه هاي کشور قرار گرفته است ، مسووليت مرا در قبال تيم ملي فوتسال دوچندان کرده است و اميدوارم بتوانم با بازيهاي خوب در تيم فوتسال کشورم دل مردم را شاد کنم.
شمسايي افزود: هميشه شايسته ها به تيم ملي دعوت مي شوند و از اينکه در بين دعوت شدگان به اردوي آماده سازي تيم ملي نفرات جديدي حضور دارند نشاندهنده پويايي و قدرتمندي ليگ فوتسال باشگاههاي کشور است.
بازيکن تيم فوتسال فولاد ماهان در ادامه وضعيت اين تيم براي ادامه رقابت هاي ليگ برتر فوتسال باشگاههاي کشور را خوب توصيف کرد و افزود: امسال رقابت هاي سنگيني در ليگ برتر فوتسال در پيش داريم و تيم هاي منصوري قرچک و گسترش فولاد تبريز و گيتي پسند اصفهان نيز خود را جزء مدعيان قهرماني معرفي کرده اند.
وي در عين حال تصريح کرد: هدف فولاد ماهان اصفهان از زمان شروع مسابقات ليگ برتر فوتسال باشگاههاي کشور قهرماني در اين رقابت ها بوده است و براي دستيابي به اين هدف ، قطعا'' با قدرت بيشتري در ادامه رقابت ها ظاهر خواهيم شد.
شمسايي تغييرات انجام شده در کادرفني تيم فوتسال فولاد ماهان را به سود اين تيم دانست و افزود: ابطحي مربي بزرگي در فوتسال ايران است اما با تغييرات انجام شده ، شوک بزرگي براي بهبود شرايط اين تيم انجام شد و اکنون شرايط آمادگي و هماهنگي بازيکنان بيش از پيش افزايش يافته است.