بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 34

موضوع: پاسخ جوانان شیعه به شبهات وهابی ها((1)))

samaneh2000 آواتار ها
    • 55

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sevenstar نمایش پست ها
    خوب گوش کن ببین چی می گم که جوابت تو همه این حرفاست
    وقتی پیامبر در بستر بیماری بود یک لشکری بسیار عظیم را به خارج از مدینه فرستاد و 3 بار فرمودن خدا لعنت کند کسی را که از این سپاه خارج شود و چون دختران ابوبکر و عثمان به اسامی عایشه و حفصه همسران پیامبر بودند وقتی پیامبر از هوش می رفتند نامه ای به پدارانشان می نوشتند که برای خلافت بیایند با اینکه پیامبر قبلاً در روز غدیر از همه انها بیعت برای خلافت حضرت علی گرفته بود و عمر اولین کسی بود که این بیعت را قبول کرده بود ولی باز ادعای خلافت کردند
    در مورد عبد الوهاب هم باید بگویم درست است که یک سنی مذهب بوده ولی توسط یک جاسوس انگلیسی به نام همفر انتخاب شد تاهمفر بتواند نقشه های شوم خود را به وسیله او پیاده کند به همین دلیل مذهبی به نام وهابیت تشکیل داد این مذهب سال 1710 تشکیل شد
    سوال : چه طور شما یک وهابی هستید ولی از مذهب خود چیزی نمی دانید؟
    برای فهمیدن صحت حرف های من می توانید به کتاب دستهای نا پیدا به ترجمه آقای قرنی که خاطرات جاسوس انگلیسی در کشور های اسلامی است مراجعه کنید
    و در مورد جمله 3 باید بگویم که آن زمان زمان خلافت بود وکسی که به خلافت برگزیده میشد تمامی اختیارات را داشت و کسی حق مخالفت نداشت همان طور که در همین زمانی که هستیم وقتی صدام بود پسران صدام وقتی به مجلسی می رفتند یا در خیابان یا در... دختری رامیدیدند باید حتماً ان دختر ان شب را با انها می گذراند وگرنه کشته می شد حالا این زمان زمان جاهلیت نبود این طور بود اون زمان که زمان جاهلیت بود که دیگه بدتر بود وقتی عمر به خلافت برگزیده شد طالب دختر امیرالمومنان شد و خوشبختانه شب عروسی انها ان دختر می میرد و کار به همسرعمر شدن نمی کشد
    و در مورد تجاوز به حقوق حضرت زهرا باید بگویم وقتی پیامبر در بستر بیماری بودند پیامبر به حضرت علی فرمودند که بعد از من به تو ستم های فراوانی وارد می شود و تو باید صبر کنی زیرا خداوند در قران فرموده مومنان باید صبر کنند پیامبر فرمود یا علی فدک را از تو میگیرند امیر فرمودند صبر می کنم پیامبر فرمود فدک را از شما می گیرند امیر فرمود صبر می کنم پیامبر فرمود به خانه تو حمله میکنند امیر فرمودند صبر میکنم پیامبر فرمود فاطمه را بین در و دیوار قرار می دهند امیر المومنان فرمودندبا ناراحتی ایستادند و فرمودند دیگر صبر نمیکنم ولی باز پیامبر گفتند که باید صبر کنی وگرنه اسلام به خطر می افتد
    در ان زمان ابوبکر دستور داده که از حضرت علی بیعت بگیرند حتی با کتک حتی با حمله کردن به خانه ایشان حتی با کشتن اهل خانه
    وقتی عمر به خانه ان حضرت حمله کرد فریاد کشید ای علی بیرون بیا وگرنه خانه ات را به اتش می کشم با اینکه می دانست فاطمه در ان خانه است با توجه به این که پیامبر فرمودند فاطمه پاره تن من است کسی که او را بیازارد مرا ازرده و کسی که مرا بیازارد خدا را ازرده با این وجود باز به ان خانه حمله کرده و انجا را به اتش کشید در کتاب های اهل سنی و شیه امده که عمر گفته وقتی در را سوزاندم چنان با لگد به در کوبیدم و به ان فشار دادم که صدای ناله فاطمه را شنیدم و انها هتک حرمت پیامبر کرده به خانه انها هجوم اوردند بعد به سراغ حضرت علی رفته ان حضرت چنان لباس عمر را گرفت و به زمین کوبید که صدای عمر برای مدتی قطع شدولی چون به یاد سخن پیامبر افتاد صبر کرد و چون عمر می دانست که حضرت علی از سخن پیامبر خارج نمی شود جسارت پیدا کرد و ان حضرت را به اجبار با دست بسته به مسجد برد که بیعت بگیرد ولی حضرت علی بیعت نکرد و انها به مشت بسته حضرت علی قانع شدند و دست مشت شده حضرت علی را به دست ابوبکر دادند وحضرت علی به خاطر به خطر نیوفتادن اسلام سکوت کردند
    ممنون که باعث شدید این سخنان گوهر بار را در مورد حضرت علی و عظمت ایشان مطرح کنم

شمایید که می گید که در کتابهای اهل سنی آمده اسم کتاب نویسنده روای و منابع معتبرش رو ذکر کن به هر کتابی که نمیشه اعتماد کرد خیل از حدیث های کتاب های اهل سنت هم جعلی و ساختگی اند و هیچ منبع معتبری ندارند

mamady آواتار ها
    • 233

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    حقوق
    راه های ارتباطی

ای خداوند:
    تو که همۀ فرشتگانت را درپای آدم به سجده افکندی،
    اینک نمی بینی که بنی آدم را در پای دیوان به خاک سجود افکنده اند؟
    آنان را از بند عبودیت بت های این قرن _ که خود تراشیده ایم _ به بندگی آزادی بخش عبادت خویش ، آزادی ببخش!
    ای خداوند:
    به علمای ما مسئولیت
    و به عوام ما علم
    و به مؤمنان ما روشنایی
    و به روشنفکران ما ایمان
    و به متعصبین ما فهم
    و به فهمیدگان ما تعصب
    و به زنان ما شعور
    و به مردان ما شرف
    و به پیران ما آگاهی
    و به جوانان ما اصالت
    و به اساتید ما عقیده
    و به دانشجویان ما نیز عقیده
    و به خفتگان ما بیداری
    و به بیداران ما اراده
    و به مبلغان ما حقیقت
    و به دینداران ما دین
    وبه نویسندگان ما تعهد
    و به هنرمندان ما درد
    و به شاعران ما شعور
    و به محققان ما هدف
    و به نااُمیدان ما اُمید
    و به ضعیفان ما نیرو
    و به محافظه کاران ما گستاخی
    و به نشستگان ما قیام
    و به راکدان ما تکان
    و به مردگان ما حیات
    و به کوران ما نگاه
    و به خاموشان ما فریاد
    و به مسلمانان ما قرآن
    و به شیعیان ما علی
    و به فرقه های ما وحدت
    و به حسودان ما شفا
    و به خودبینان ما انصاف
    و به فحاشان ما ادب
    و به مجاهدان ما صبر
    و به مردم ما خودآگاهی
    و به همۀ ملت ما ، همّت تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگیِ نجات و عزت ببخش.
    ای خدای کعبه:
    این مردمی را که همۀ عمر ، هر صبح و شام ، در جهان ، رو به خانۀ تو دارند ، رو به خانه ی تو می زیند و رو به خانۀ تو می میرند ، این مردمی را که بر گرد خانۀ ابراهیم تو طواف می کنند ، قربانی جهل ، شرک و در بند جور نمرود مپسند.
    (معلم شهید،دکتر علی شریعتی)

Cheguevara آواتار ها
    • 19

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sevenstar نمایش پست ها
    یه سوال از اهل سنت ( حالا که بحث وهابیت به تسنن کشیدید مجبورم ادامه بدم)
    چرا قبر حضرت زهرا با وجود سفارشات فراوان پیامبر مخفی است؟
    چرا حضرت زهرا خواست که شبانه دفن شود؟
    بازهم بحث های تکراری ...متاسفانه شما و امثالهم نه دغدغه اسلام دارید و به الله نه دلسوز شیعه هستید,شما و فرزندان من شما هم همین سلوک رو پیش میگیرن و تا قیامت اسلام و مسلمین باید از این جانب ضربه بخورند ,شما شمشیر رو به طرف دشمنان اسلام بگیرید نه مسلمانی که به الله سجده میکند...

ما باید مبلغ اسلام باشیم ,نه اینکه از اسلام چهره ای زشت به دنیا رواج بدیم...الان اگر یه فرد غربی یا یهودی و یا مسیحی بخواد بیاد به این جمع چی میخوای بهش بگی؟ حتما میگی ما 300 ملیون شیعه هستیم و 700 ملیون اهل سنت ,اگر میخوای شیعه باشی باید فحش و لعن به ارزش های اون یکی بدی و الا ساقط میشی ,و از اون طرف یه سری وهابی دشمن اصل اسلام هستند که باید خون شیعه را بریزن ...

میدونی چی فکر میکنه؟؟ میگه راست میگن رسانه های غربی که اسلام جز توحش و کوته فکری چیزی نداره...راست میگن که اسلام سراسر تبعیضه.

مولای سرشکافتم هم از همین روز میترسید که اسلام رو فدای جهل کنیم ....

وقتی علی (ع) با اون مقام برای جلوگیری از اختلاف بین مسلمین سکوت میکنند تو و امثالهم چرا عزم به به نابودی اسلام گرفتید؟

اگر حق و ناحقی بوده ,قیامت و اخرتی نیز وجود دارد و به اصول دین هم اعتقاد راسخ داشته باشید :عدل و معاد پس برای چیست؟

و سوال هایی هم که از اهل سنت پرسیدید به خدا قسم بارها تکرار شده و بحث ها بی نتیجه مانده ,خودتان را از اتش جهالت بیرون بکشید.

اگر این بحث ها قرار بود نتیجه بدهد قرن ها قبل به نتیجه رسیده بود...در ضمن در زمان صفوی برای ایجاد استحکام حکومت پادشاهی شروع به نابودی و تحریف اسناد و کشتار مسلمانان اهل سنت کردند ,و شاه را ضل الله مینامیدند که این امر در مذهب اهل سنت وجود ندارد که قابل سو استفاده باشد و تفرقه ی شدیدی بین شیعه و اهل سنت ایجاد کردند تا جایی که علمای اهل سنت برای جبران, دست در ظرف شیری میبردند و درون کیسه ارزن میکردند و میگفتند هر کس این تعداد شیعه را بکشد به بهشت میرود...اری جریان بریدن سر شیعیان از ان زمان رخ داد...خدا لعنت کند شاه اسماعیل مشروب خوار زن باز فاسد را که مدافع تشیع شده است.

و قبل از ان حکومت به دست سلاطین فاسد به ظاهر اهل سنت بوده که اهل تشیع همیشه در اختفا و زندان ها بودند...و بازهم این موارد جدا از اصل اسلام و اهل سنت است,میبینید که همیشه اسلام بازیچه ی یک مشت شکم پرت فاسد بوده...

چرا دولت سنی عثمانی با ان عظمت از اروپا شکست خورد؟ و باز اسلام ضعیف تر از قبل شد؟ اختلاف...

چه کسی منفعت برد؟ دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین,غربی ها هدفشان نابودی اسلام بود نه عثمانی.

باز همین امر تکرار میشود اینبار در قالب افغانستان-پاکستان -فلسطین....

به جای این مباحث پیشنهاد میکنم پژوهش و تحقیق کنید و کنفرانس های اسلامی در سطح دانشگاه ها و حوزه ها برگزار کنید و از اسلامی دفاع کنید که جوان امروز ما در وجود خداوند شک دارد و ان هم به خاطر تبلیغ گسترده غرب علیه اسلام است...و اسلام رو به شکل بی دست پایی کرده اند که حق هیچ دخالتی را برای مسلمین ندارد,مد لباس مسلمان رو غرب میگه,مدل مو رو غرب میگه ,روابط رو غرب میگه ,اخلاق و نظام حکومتی رو غرب میگه...حتی طلبه های ما کتب فقه اصول میخوانند اما در ترویج اسلام و حتی رفتار شخصی غرب گرا و فرویدیسم گرا هستند.

سعی کنید مقالاتی رو به زبان های انگلیسی و فارسی در مورد حقوق زن و مرد در خانواده اسلامی -در جامعه اسلامی -حکومت اداری -عدل-حجاب-جایگاه علم در اسلام...ریشه یابی مشکلات امت مسلمین و عقب افتادگی انان--رفتار شایسته نظام اسلامی با مردم...طریقه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی و پیرامون این جور مباحث میتونیم بین برادران و خواهران عزیز مسلمان خودمون بحث کنیم....

این مباحث ,مباحثی هستند متغیر و در شرایط و هر زمان متغیر است و همیشه حتی هر روز نیاز به مطالب جدید و تفکر و تحقیق دارد...بعد از این حتی میتونیم گروه های انقلابی اسلامی تشکیل بدیم و...

حال با این وضع جامعه و امت اسلام ,شما بیایید باز دوباره بگید چرا حضرت زهرا(س)...

HeshaM آواتار ها
    • 159

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    قشم
    راه های ارتباطی

sevenstar جان ... تو نمی دونی اصلاً وهابی چیه، چرا الکی تاپیک میزنی؟!!!

samaneh2000 آواتار ها
    • 55

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط cheguevara نمایش پست ها
    بازهم بحث های تکراری ...متاسفانه شما و امثالهم نه دغدغه اسلام دارید و به الله نه دلسوز شیعه هستید,شما و فرزندان من شما هم همین سلوک رو پیش میگیرن و تا قیامت اسلام و مسلمین باید از این جانب ضربه بخورند ,شما شمشیر رو به طرف دشمنان اسلام بگیرید نه مسلمانی که به الله سجده میکند...

ما باید مبلغ اسلام باشیم ,نه اینکه از اسلام چهره ای زشت به دنیا رواج بدیم...الان اگر یه فرد غربی یا یهودی و یا مسیحی بخواد بیاد به این جمع چی میخوای بهش بگی؟ حتما میگی ما 300 ملیون شیعه هستیم و 700 ملیون اهل سنت ,اگر میخوای شیعه باشی باید فحش و لعن به ارزش های اون یکی بدی و الا ساقط میشی ,و از اون طرف یه سری وهابی دشمن اصل اسلام هستند که باید خون شیعه را بریزن ...

میدونی چی فکر میکنه؟؟ میگه راست میگن رسانه های غربی که اسلام جز توحش و کوته فکری چیزی نداره...راست میگن که اسلام سراسر تبعیضه.

مولای سرشکافتم هم از همین روز میترسید که اسلام رو فدای جهل کنیم ....

وقتی علی (ع) با اون مقام برای جلوگیری از اختلاف بین مسلمین سکوت میکنند تو و امثالهم چرا عزم به به نابودی اسلام گرفتید؟

اگر حق و ناحقی بوده ,قیامت و اخرتی نیز وجود دارد و به اصول دین هم اعتقاد راسخ داشته باشید :عدل و معاد پس برای چیست؟

و سوال هایی هم که از اهل سنت پرسیدید به خدا قسم بارها تکرار شده و بحث ها بی نتیجه مانده ,خودتان را از اتش جهالت بیرون بکشید.

اگر این بحث ها قرار بود نتیجه بدهد قرن ها قبل به نتیجه رسیده بود...در ضمن در زمان صفوی برای ایجاد استحکام حکومت پادشاهی شروع به نابودی و تحریف اسناد و کشتار مسلمانان اهل سنت کردند ,و شاه را ضل الله مینامیدند که این امر در مذهب اهل سنت وجود ندارد که قابل سو استفاده باشد و تفرقه ی شدیدی بین شیعه و اهل سنت ایجاد کردند تا جایی که علمای اهل سنت برای جبران, دست در ظرف شیری میبردند و درون کیسه ارزن میکردند و میگفتند هر کس این تعداد شیعه را بکشد به بهشت میرود...اری جریان بریدن سر شیعیان از ان زمان رخ داد...خدا لعنت کند شاه اسماعیل مشروب خوار زن باز فاسد را که مدافع تشیع شده است.

و قبل از ان حکومت به دست سلاطین فاسد به ظاهر اهل سنت بوده که اهل تشیع همیشه در اختفا و زندان ها بودند...و بازهم این موارد جدا از اصل اسلام و اهل سنت است,میبینید که همیشه اسلام بازیچه ی یک مشت شکم پرت فاسد بوده...

چرا دولت سنی عثمانی با ان عظمت از اروپا شکست خورد؟ و باز اسلام ضعیف تر از قبل شد؟ اختلاف...

چه کسی منفعت برد؟ دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین,غربی ها هدفشان نابودی اسلام بود نه عثمانی.

باز همین امر تکرار میشود اینبار در قالب افغانستان-پاکستان -فلسطین....

به جای این مباحث پیشنهاد میکنم پژوهش و تحقیق کنید و کنفرانس های اسلامی در سطح دانشگاه ها و حوزه ها برگزار کنید و از اسلامی دفاع کنید که جوان امروز ما در وجود خداوند شک دارد و ان هم به خاطر تبلیغ گسترده غرب علیه اسلام است...و اسلام رو به شکل بی دست پایی کرده اند که حق هیچ دخالتی را برای مسلمین ندارد,مد لباس مسلمان رو غرب میگه,مدل مو رو غرب میگه ,روابط رو غرب میگه ,اخلاق و نظام حکومتی رو غرب میگه...حتی طلبه های ما کتب فقه اصول میخوانند اما در ترویج اسلام و حتی رفتار شخصی غرب گرا و فرویدیسم گرا هستند.

سعی کنید مقالاتی رو به زبان های انگلیسی و فارسی در مورد حقوق زن و مرد در خانواده اسلامی -در جامعه اسلامی -حکومت اداری -عدل-حجاب-جایگاه علم در اسلام...ریشه یابی مشکلات امت مسلمین و عقب افتادگی انان--رفتار شایسته نظام اسلامی با مردم...طریقه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی و پیرامون این جور مباحث میتونیم بین برادران و خواهران عزیز مسلمان خودمون بحث کنیم....

این مباحث ,مباحثی هستند متغیر و در شرایط و هر زمان متغیر است و همیشه حتی هر روز نیاز به مطالب جدید و تفکر و تحقیق دارد...بعد از این حتی میتونیم گروه های انقلابی اسلامی تشکیل بدیم و...

حال با این وضع جامعه و امت اسلام ,شما بیایید باز دوباره بگید چرا حضرت زهرا(س)...

کاش همه مثل شما فکر می کردند.....
    اگر اینطور بود بود مطمئن باشید این همه اختلاف و درگیری وجود نداشت و جوانان اسلام گریز نمیشدند
    اما چه می شه کرد تا زمانی که بعضی ها به فکر منافع خود و پر کردن جیب هایشان باشند وضع به همین منوال خواهد بود به امید روزی که تمام کینه ها جای خود را به حب و دوستی بدهد ................... انشاء الله

mamady آواتار ها
    • 233

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    حقوق
    راه های ارتباطی

برا دوست عزيزي كه اين بخشو را انداخته و خيلي دو آتيشست يه پيشنهاد دوستانه دارم مطالعه کتاب با مخاطبهای آشنا اثر دکتر علی شریعتی

mamady آواتار ها
    • 233

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    حقوق
    راه های ارتباطی

آن هایی که به نام دین اکنون زندگی می کنند و قدرت دارند و نفوذ دارند و رسمیت دارند با آن ها پیوند و حلقه ی اجتماعی ندارم،دلهره ندارم از اینکه با من مخالفند یا نیستند.من چیزی ندارم که اون ها بخوان از من بگیرند،چیزی نمیخوام که علاقه و تایید آن ها باعث شه که به من بدهند.نه از راه دین نان می خورم، نه منبر دارم، نه محراب دارم، نه لباس دارم، نه موقعیت دارم و نه حیثیت مذهبی دارم و نه می خوام!
    من به عنوان کسی که مسئول گروه خودش و جناح و حلقه ی خودشه به این عنوان در جامعه حرف می زنم و اگر در پیش شما میام و در مجلس شما میام و به مذهب شما و معتقدات شما کار دارم،به نمایندگی از آن هاست و آمدم بگم همه چیز از دست رفته،همه چیز از دست میره، به چه چیز مشغولید؟چرا هر لحظه و هر نسل تنها تر می مانید و ضعیف تر و در برابر هجوم این اندیشه و این قرن هی عقب می نشینید و خودتان را عاجز می بینید و جز توسل به دعا برای اصلاح این نسل هیچ راه دیگه ای به ذهنتان نمی رسد.
    مرگ راسته اما برای پیش از مرگ که ما در ذلت و فقر و نیازمندی جان می دهیم دین تو چی داره؟هیچی . . . هیچی . . . دین تو هیچی نداره!!! تو در آتش می سوزی و مردم تو و هم نژادان تو و مردم جهان و انسان، در این زندگی در آتش می سوزه و تو احساس گرما هم نمی کنی و بعد تمام شب ها و روز ها تمام گریه و التهاب تو در خاطره و تجدید خاطره است و یاد آوری زبانه ی آتش پس از مرگه.و من به این آتش که اکنون بر بشریت نازل شده و من و تو و او می سوزیم کار دارم که چه عاملی و چه آبی این زبانه ها را اخفا می کند.

بر گرفته از سخنرانی های
    (معلم شهید،دکتر علی شریعتی)

sevenstar آواتار ها
    • 972

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

پیش فرض پاسخ

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh2000 نمایش پست ها
    شمایید که می گید که در کتابهای اهل سنی آمده اسم کتاب نویسنده روای و منابع معتبرش رو ذکر کن به هر کتابی که نمیشه اعتماد کرد خیل از حدیث های کتاب های اهل سنت هم جعلی و ساختگی اند و هیچ منبع معتبری ندارند
    این کتاب برای اولین بار در سال 1362 تحت عنوان خاطرات همفر جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی با ترجمه محسن معیدی توسط انتشارات امیر کبیر منتشر شد چاپ نهم این کتاب در سال 87 توسط نشر گلستان کوثر منتشر شد این کتاب یکی از کتاب های معتبر در سطح جهان است

sevenstar آواتار ها
    • 972

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

پیش فرض پاسخ

نقل قول نوشته اصلی توسط mamady نمایش پست ها
    برا دوست عزيزي كه اين بخشو را انداخته و خيلي دو آتيشست يه پيشنهاد دوستانه دارم مطالعه کتاب با مخاطبهای آشنا اثر دکتر علی شریعتی
    من هم برای شما کاربر گرامی یک پیشنهاد دارم اونم اینه که برای کسب اطلاعات بیشتر به کتاب شبهای پیشاور بحث مرحوم سلطان الواعظین شیرازی و علمای اهل تسنن و مذاهب را طبق ایات قران جواب داده لطفاً شما به اون کتاب مراجعه کنید نه اراجیف شریعتی

sevenstar آواتار ها
    • 972

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط HeshaM نمایش پست ها
    sevenstar جان ... تو نمی دونی اصلاً وهابی چیه، چرا الکی تاپیک میزنی؟!!!
    Hesham عزیز من در مورد وهابیت به اندازه ای که بتونم جواب تورو بدم اطلاعات دارم
    حالا فرضاً من نمیدونم تو که سنگ وهابیت به سینت میزنی 5 مورد لز خوبی های مذهب وهابیت بگو ما هم بدونیم

برچسب برای این موضوع