علی آقا فکر نمی کنین برای عاشق شدن یه ذره زود باشه. از بچه های دانشگاهتون نبود که احیانا؟؟؟
فرمودین پیام نور کرج درس می خونین، درسته؟ می تونم بپرسم کجا می شینین؟ تهران یا کرج؟ و کجای شهر؟؟؟ اسم منطقتون رو هم بفرمایین
علی آقا فکر نمی کنین برای عاشق شدن یه ذره زود باشه. از بچه های دانشگاهتون نبود که احیانا؟؟؟
فرمودین پیام نور کرج درس می خونین، درسته؟ می تونم بپرسم کجا می شینین؟ تهران یا کرج؟ و کجای شهر؟؟؟ اسم منطقتون رو هم بفرمایین

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور

بله ولی آف لاین دردسش زیاد برای چیزی که میخوای باید کلی تنظیم کنی و منتظر باشی که کسی اون فایل رو دان کنه که به تو هم برسه از چه مسیری استفاده می کنی ترکیه یا w3?
خیلی خوبه آفرین درس خون
ای بابا باید بهش می گفتی علم غیب نداشت که بدونه دوسش داری که!!
تا حالا فکر کردی که میخوای وقتی ازدواج کنی چه چیزایی باید طرف مقابل داشته باشه؟ و کی باید اقدام کنی؟ اونی که دوسش داشتی مثلا چیا داشت که بهش علاقه مند شی؟
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
خوب بالاخره عاشقی که دیر و زود نداره. مگه واسه خوتون اتفاق نیفتاده؟ ------ از طریق مسیر w3 دانلود دارم. .------ محل تحصیل و سکونتم کرجه و توی ولیعصر میشینیم ولی متولد تهرانم.------ به نظر من زمان مناسب برای ازدواج سن 25 -26 سالگیه برای پسرا و در باره ی اون 2 قسمت دیگه خودش یه زمانی میطلبه بس زیاد!!!!
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik
Contact
Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
MSN ID : AliRezazadeh@live.com
Y! ID : Redalex2002سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir
من یه ذره با شما فرق می کنم. من دخترم شما پسرین. به هر حال منظوری نداشتم.
پس ساکن کرجین.
اهل فیلم هستین؟؟؟ چه جور فیلم هایی می بینین؟؟؟ کدوم فیلم ایرانی و خارجی رو می پسندین؟؟؟ بازیگر زن و مرد مورد علاقتون که عاشق بازیشین کیه؟؟؟
موسیقی چه طور؟؟؟ خواننده مورد علاقتون کیه؟؟
فوتبال نگاه می کنین؟؟؟ قرمزین با آبی؟ توی اروپا طرفدار چه باشگاهی هستین؟ توی جام جهانی بعد از ایران برای موفقیت چه تیمی دعا می کنین؟؟
اهل فیلم که هستم و همه جورش و نگاه میکنم. زیادم میبینم. از تخیلی و ترسناک (که خیلی دوست دارم) گرفته تا رمانتیک و طنز و .... . فیلم ایرانی که نگاه نمیکنم زیاد در حد سالی 2-3 تا. ولی خارجی ها مثلا تو قسمت ترسناکش از wrong turn 1,2 ( پیچ اشتباه) و the hills have eyes 1, 2 (تپه های چشم دار) و jaws . توی طنزم که زیاد دیدم ولی euro trip قشنگ تر از american ها بوده. توی رمانتیک the forgotten , Devile Advocate, finding neverland قشنگ هستن. بازیگر مرد از تقریبا قدیمی تر ها ربرت دنیرو و آل پاچینو ، از امروزی ها هم برد پیت و نئو بازیگر ماتریکس که اسمش و همش یادم میره. از زنهاهم انقدر تنوع دارن که اصلا به غیر از چند تا از معروفها دیگه کسی رو نمیشناسم. گفتم برد پیت یاد فیلم meet joe black افتادم که اونم خیلی قشنگ بود. موسیقی همه همه چی گوش میدم ولی بیشتر rock بعدpop بعد شجریان بعد کلاسیک و .... توی راک avril lovinge توی متال evanesence توی پاپ سیاوش. فوتبالم چون قرمز هستم فقط فوتبال پرسپولیس و تیم ملی رو میبینم. خارجی هم نگاه نمیکنم ولی طرفدار آرسنالم. رشته ی اصلیم والیبال هست بعد از ایران برای یک تیم آسیایی دعا میکنم.
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Contact

به ادرس زیر مراجعه کنید

به ادرس زیر مراجعه کنید
خیلی ممنون که کامل توضیح دادی. البته من زیاد از اسم هایی که گفتین سر در نمی یارم. یادمه یه نفر قرار بود چند تا فیلم توپ خارجی برام بیاره. گمونم از ترس همون فیلم ها هم دیگه پیش من پیداش نشد.
اما از این قسمت نوشتتون فوق العاده خوشم اومد.
بازم ممنون
درمورد تفریحاتتون بگین. الان که تابستون است اوقات فراغتتون رو چه جوری می گذرونین؟؟؟
اگر با دوستاتون بخواین برین بیرون کجا رو انتخاب می کنین؟؟؟ پارک؟ سینما؟ رستوران؟؟؟ کجای کرج پاتوق شماست؟؟؟
اگر بخواین نامزد یا دوست دخترتون رو ببرین بیرون کجا رو انتخاب می کنین؟؟؟
آره 1 تا 4 دیدم. خیلی خوف- ولی ÷یچ اشتباه و تپه های چشم دارم خیلی خیلی ترسناکه. من از یکی از بچه ها دی وی دی ها رو میگیرم خودم تو خونه نزدیک 300 تا فیلم دارم- 2006-2007-2008
Safir Network Solutions
Contact