بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 5 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 46

موضوع: صندلی داغ شماره 2 - [كاربر hiddenboy] (مدير بخش شبكه و لينوكس)

pnugirl
    • n/a

علی آقا فکر نمی کنین برای عاشق شدن یه ذره زود باشه. از بچه های دانشگاهتون نبود که احیانا؟؟؟
    فرمودین پیام نور کرج درس می خونین، درسته؟ می تونم بپرسم کجا می شینین؟ تهران یا کرج؟ و کجای شهر؟؟؟ اسم منطقتون رو هم بفرمایین

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    علی آقا فکر نمی کنین برای عاشق شدن یه ذره زود باشه. از بچه های دانشگاهتون نبود که احیانا؟؟؟
    فرمودین پیام نور کرج درس می خونین، درسته؟ می تونم بپرسم کجا می شینین؟ تهران یا کرج؟ و کجای شهر؟؟؟ اسم منطقتون رو هم بفرمایین
    چرا زود باشه؟نوشته که محل سکونت کرجه

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط hiddenboy نمایش پست ها
    نت که کلا ته اعتیاده ولی چون هزینه نره بالا فقط واسه آپ کردن سایت میام تو نت. دانلود ها مم از طریق دیش انجام میدم. منظورم همون دانلود آفلایه. دوست ئارم تا تهش برم تا هرجا که جا داشته باشه. بخاطر همین مجبورم تا آخر عمرم فقط درس بخونم.(آه ه ه ه ه ه ه ه). آره عاشق شدم ولی انقدر خجالتیم که نرفتم بهش بگم تا از دستم پرید

بله ولی آف لاین دردسش زیاد برای چیزی که میخوای باید کلی تنظیم کنی و منتظر باشی که کسی اون فایل رو دان کنه که به تو هم برسه از چه مسیری استفاده می کنی ترکیه یا w3?
    خیلی خوبه آفرین درس خون
    ای بابا باید بهش می گفتی علم غیب نداشت که بدونه دوسش داری که!!
    تا حالا فکر کردی که میخوای وقتی ازدواج کنی چه چیزایی باید طرف مقابل داشته باشه؟ و کی باید اقدام کنی؟ اونی که دوسش داشتی مثلا چیا داشت که بهش علاقه مند شی؟

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

hiddenboy آواتار ها
    • 542

عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار شبكه و لينوكس
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو و مدیر شبکه و هاستینگ
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

خوب بالاخره عاشقی که دیر و زود نداره. مگه واسه خوتون اتفاق نیفتاده؟ ------ از طریق مسیر w3 دانلود دارم. .------ محل تحصیل و سکونتم کرجه و توی ولیعصر میشینیم ولی متولد تهرانم.------ به نظر من زمان مناسب برای ازدواج سن 25 -26 سالگیه برای پسرا و در باره ی اون 2 قسمت دیگه خودش یه زمانی میطلبه بس زیاد!!!!
    I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance

Safir Network Solutions

Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik

Contact
    Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
    MSN ID : AliRezazadeh@live.com
    Y! ID : Redalex2002
    سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir

pnugirl
    • n/a

من یه ذره با شما فرق می کنم. من دخترم شما پسرین. به هر حال منظوری نداشتم.
    پس ساکن کرجین.
    اهل فیلم هستین؟؟؟ چه جور فیلم هایی می بینین؟؟؟ کدوم فیلم ایرانی و خارجی رو می پسندین؟؟؟ بازیگر زن و مرد مورد علاقتون که عاشق بازیشین کیه؟؟؟
    موسیقی چه طور؟؟؟ خواننده مورد علاقتون کیه؟؟
    فوتبال نگاه می کنین؟؟؟ قرمزین با آبی؟ توی اروپا طرفدار چه باشگاهی هستین؟ توی جام جهانی بعد از ایران برای موفقیت چه تیمی دعا می کنین؟؟

hiddenboy آواتار ها
    • 542

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

اهل فیلم که هستم و همه جورش و نگاه میکنم. زیادم میبینم. از تخیلی و ترسناک (که خیلی دوست دارم) گرفته تا رمانتیک و طنز و .... . فیلم ایرانی که نگاه نمیکنم زیاد در حد سالی 2-3 تا. ولی خارجی ها مثلا تو قسمت ترسناکش از wrong turn 1,2 ( پیچ اشتباه) و the hills have eyes 1, 2 (تپه های چشم دار) و jaws . توی طنزم که زیاد دیدم ولی euro trip قشنگ تر از american ها بوده. توی رمانتیک the forgotten , Devile Advocate, finding neverland قشنگ هستن. بازیگر مرد از تقریبا قدیمی تر ها ربرت دنیرو و آل پاچینو ، از امروزی ها هم برد پیت و نئو بازیگر ماتریکس که اسمش و همش یادم میره. از زنهاهم انقدر تنوع دارن که اصلا به غیر از چند تا از معروفها دیگه کسی رو نمیشناسم. گفتم برد پیت یاد فیلم meet joe black افتادم که اونم خیلی قشنگ بود. موسیقی همه همه چی گوش میدم ولی بیشتر rock بعدpop بعد شجریان بعد کلاسیک و .... توی راک avril lovinge توی متال evanesence توی پاپ سیاوش. فوتبالم چون قرمز هستم فقط فوتبال پرسپولیس و تیم ملی رو میبینم. خارجی هم نگاه نمیکنم ولی طرفدار آرسنالم. رشته ی اصلیم والیبال هست بعد از ایران برای یک تیم آسیایی دعا میکنم.
    I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance

Safir Network Solutions

Contact

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

اهل فیلم که هستم و همه جورش و نگاه میکنم. زیادم میبینم. از تخیلی و ترسناک (که خیلی دوست دارم) گرفته تا رمانتیک و طنز و .... . فیلم ایرانی که نگاه نمیکنم زیاد در حد سالی 2-3 تا. ولی خارجی ها مثلا تو قسمت ترسناکش از wrong turn 1,2 ( پیچ اشتباه) و the hills have eyes 1, 2 (تپه های چشم دار) و jaws . توی طنزم که زیاد دیدم ولی euro trip قشنگ تر از american ها بوده. توی رمانتیک the forgotten , devile advocate, finding neverland قشنگ هستن. بازیگر مرد از تقریبا قدیمی تر ها ربرت دنیرو و آل پاچینو ، از امروزی ها هم برد پیت و نئو بازیگر ماتریکس که اسمش و همش یادم میره. از زنهاهم انقدر تنوع دارن که اصلا به غیر از چند تا از معروفها دیگه کسی رو نمیشناسم. گفتم برد پیت یاد فیلم meet joe black افتادم که اونم خیلی قشنگ بود. موسیقی همه همه چی گوش میدم ولی بیشتر rock بعدpop بعد شجریان بعد کلاسیک و .... توی راک avril lovinge توی متال evanesence توی پاپ سیاوش. فوتبالم چون قرمز هستم فقط فوتبال پرسپولیس و تیم ملی رو میبینم. خارجی هم نگاه نمیکنم ولی طرفدار آرسنالم. رشته ی اصلیم والیبال هست بعد از ایران برای یک تیم آسیایی دعا میکنم.
    ایول بالا نگفتم اخلاقیات من عین شماست!!
    من بزرگترین
    ارشیو ممکن فیلم دارم خیلی زیاد حدود چند هزار تا!! از بهترین فیلمهای روز و خوب دینا!! حالا ازسری فیلم های اره هم خوشت میاد؟ هتل جی؟ و اره برقی تگزاس؟ و..

به ادرس زیر مراجعه کنید

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

خوب بالاخره عاشقی که دیر و زود نداره. مگه واسه خوتون اتفاق نیفتاده؟ ------ از طریق مسیر w3 دانلود دارم. .------ محل تحصیل و سکونتم کرجه و توی ولیعصر میشینیم ولی متولد تهرانم.------ به نظر من زمان مناسب برای ازدواج سن 25 -26 سالگیه برای پسرا و در باره ی اون 2 قسمت دیگه خودش یه زمانی میطلبه بس زیاد!!!!
    چرا برای همه اتفاق می افته!!
    آهان خوبه ولی مواظب ویروسا هم باش!!
    تا حالا شده از دست کسی انقدر ناراحت بشی که نتونی ببخشیش؟

به ادرس زیر مراجعه کنید

pnugirl
    • n/a

بعد از ایران برای یک تیم آسیایی دعا میکنم.
    خیلی ممنون که کامل توضیح دادی. البته من زیاد از اسم هایی که گفتین سر در نمی یارم. یادمه یه نفر قرار بود چند تا فیلم توپ خارجی برام بیاره. گمونم از ترس همون فیلم ها هم دیگه پیش من پیداش نشد.
    اما از این قسمت نوشتتون فوق العاده خوشم اومد.
    بازم ممنون
    درمورد تفریحاتتون بگین. الان که تابستون است اوقات فراغتتون رو چه جوری می گذرونین؟؟؟
    اگر با دوستاتون بخواین برین بیرون کجا رو انتخاب می کنین؟؟؟ پارک؟ سینما؟ رستوران؟؟؟ کجای کرج پاتوق شماست؟؟؟
    اگر بخواین نامزد یا دوست دخترتون رو ببرین بیرون کجا رو انتخاب می کنین؟؟؟

hiddenboy آواتار ها
    • 542

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

آره 1 تا 4 دیدم. خیلی خوف- ولی ÷یچ اشتباه و تپه های چشم دارم خیلی خیلی ترسناکه. من از یکی از بچه ها دی وی دی ها رو میگیرم خودم تو خونه نزدیک 300 تا فیلم دارم- 2006-2007-2008

Safir Network Solutions

Contact

صفحه 2 از 5 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع