اما ماشین من حسابی گارد داره هر کی در افتاد بر افتاد اگه راهمو ببره یا تنگ کنه بهش میزنم تا جرات نکنه جلوی راننده خانم پشتک بزنه بعد ازش خسارت میگیرم بعد به خاطر مزاحمت ماشینشو پارکینگ می خوابونم اگه دوست داری امتحان کن![]()
اما ماشین من حسابی گارد داره هر کی در افتاد بر افتاد اگه راهمو ببره یا تنگ کنه بهش میزنم تا جرات نکنه جلوی راننده خانم پشتک بزنه بعد ازش خسارت میگیرم بعد به خاطر مزاحمت ماشینشو پارکینگ می خوابونم اگه دوست داری امتحان کن![]()
تا این اندازه آی کیوت پایینه![]()
معلومه دوتاتون ماشین پلاستیکی دارین که این قدر لایی و شاخ و شونه می کشید وگرنه با ماشین که این همه ضد و خورد نمی کنن .
منم قبلا یه ماشین داشتم اما با وردنه زدم تو ملاجش ، شکستمش تا ببینم داخلش چیه ، آخرشم چیزی دست گیرم نشد . اون موقع 3 سال داشتم . حسابشه کن من چند سالگی گواهی نامه داشتم . نافم رو با گواهی نامه بریدن
جهت اطلاع من فقط دوچرخه سواری بلدم![]()
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
پایه کل هر کی ادعا رانندگی میشه
کل میندازم تو جاده چالوس
پایه هاش بیان جلو .. . . . . . . . . . .. . . . . . اره جوجو
البته اگه خواستین بیاین یکی همراهتون باشه از حا رفتن نرین ته دره . . . . . . .
معلومه یک بار از جاده چالوس رفتی سکته زدیدر ضمن من مسیرم انور زیاد هست چون کندلوس ویلا داریم تو اگه سالم رسیدی یک پیغام بزار بیام دنبالت
بزار برات خاطره یک پسر پر رو رو برات تعریف کنم(خلاصه میگم)
یکی از پسرای کلاس خیلی پز ماشین و رانندگیشو به دخترا می داد اتفاقا یک بار گذرش به من افتاد خلاصه با سر رفت توی پل و....فرداش تو کلاس همه فهمیدن اونم برای اینکه کم نیاره گفت من فردا با 206 میام حالا میبینید خلاصه اون فردایی که گفت تا یک هفته دانشگاه نیومد تا اینکه یک روز تو ماشین زپرتی یکی از دوستاش نشسته بود عقب دوستش هم بدون اینکه خبر داشته باشه پیش ما واستاده بود و داشت با کسی صحبت می کرد و حسابی جاتون خالی خندیدیم طوری که رفت پشت دوست کناریش در حالی که کتاباشو جلوی صورتش گرفته بود از اون به بعد به اسم 206 تو دخترا معروف شد .هر وقت رفتی آستارا سر چهارراه حکیم نظامی مانتو فروشی داره ازش بپرس برات میگه جوجو![]()
شما مواظب شصت پات با تو چشت نرهاین شکلی شی![]()