ايييييييييييييييييييييي جيگرم كباب شد
آقا نزارين از اين پستا جووناي مردم عقده اي ميشن
ايييييييييييييييييييييي جيگرم كباب شد
آقا نزارين از اين پستا جووناي مردم عقده اي ميشن
این مرد خیلی سیاست داشته که همچین کاری کرده تا ببین در مقابل این کار چه چیزی از این خانم می خواسته حتماً واسش خیلی نفعش بیشتر از این گلا بوده که این همه خرج کرده ولا ذات مردا که معلومه ایرانی و غیر ایرانی نداره این کار پشتش یک اندیشه بزرگ هست .....
اینو خوب اومدی
صد در صد میخواسته مخشو بزنه
چرا این دوره زمونه همه چیز باهم جور درمی یاد عزیزم حتی سیاست و عشق که خیلی بی ربط هستن ولی متاسفانه جور در اومدن با هم چون شرایط جامعه کلاً عوض شده این آقایون محترم یا به خاطر پول باباهامون یا به خاطر اصالت خانوادگی یا به خاطر موقعیت خودت توی اجتماع می یان طرف دخترا (یا به خاطر مسایلی که فقط یکی دو روزی به دردشون می خوره یعنی وقتی نیازشون برطرف شد دیگه هیچ تعهدی به این دخترای بیچاره ندارن مثل خیلی از آدمایی که توی این جامعه مزخرف هستن .......)ولی کمتر پسری پیدا می شه که به خاطر درونیات و خود دخترا عاشقشون بشن و پایبند بمونند همیشه یک سری دلایل دیگه واسه علاقشون هست عواملی که همشون خارجین به من خودم آدما بر نمی گرده، عشق واقعی کجاست دیگه !!!!!!!!!! پس نتیجه می گیریم می خواسته مخش بزنه به قول دوستمون 100 درصدم می خواسته این کارو بکنه !!!!!!!!!!!!
آفرین راما خانم راه افتادیا
یه سوال ازت می پرسم جابمو بده
تجربه ی بدی داشتی ؟
دلت خیلی پره
راما خانوم جامعه شناسیشون خوبه .خوب شما آقایونو شناختن
همه ما اقایون رو میشناسن چه فرشته هایی هستیم لازم نیست جامعه شناسیش خوب باشه البته نه همه رو....!!!!!!!!
ولی من میگم دل پری داره
خیلی شما آقایون خوبید چشم نخورید یه وقت