بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 27

موضوع: نگهداری و نظافت لوازم خانگی

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمیز کردن لوازم خانگی

برای از بین بردن زردی لوازم خانگی سفید (از جمله ماشین لباسشویی، یخچال و آب‌میوه‌گیری)، محلولی از نصف پیمانه مایع سفید‌کننده، نصف پیمانه جوش‌شیرین و چهار پیمانه آب گرم را با اسفنج روی سطح مورد نظر بمالید. پس از ده دقیقه، در صورت امکان محل را آبکشی و یا با دستمال مرطوب پاک کنید.

از بین بردن بوی یخچال
    برای تمیز کردن دیواره‌های داخلی یخچال از محلول جوش‌شیرین و آب کمک بگیرید. برای این منظور، یک تا دو قاشق جوش‌شیرین را در یک چهارم لیتر آب گرم حل کنید و یخچال را با آن پاک کنید. سپس با دستمال تمیز خشک نمایید. جوش‌شیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین می‌برد.

برطرف کردن جرم و گچ داخل اتو
    اتو‌های بخار به مرور زمان جرم می‌گیرند و گاهی هم منفذهای خروج بخار بسته می‌شوند. کمی سرکه سفید در محفظه آب آن بریزید و بعد از 24 ساعت اتو را روشن کنید و اجازه دهید بخار کند تا آب و گچ آن خارج شود.

تمیز کردن کف اتو
    اتوهای قدیمی که کف آن روکش تفلون ندارند در اثر تماس با پارچه زود کثیف می‌شوند که حتماً باید تمیز شوند، توصیه می‌شود وقتی اتو داغ است با یک پارچه ی کتانی که در دست مچاله کرده‌اید کف آن را تمیز کنید سپس با پارچه ی آغشته به نمک یا چوش‌شیرین بقایای جرم کف اتو را پاک کنید.

تمیز کردن آب‌میوه‌گیری
    بخش‌های قابل شست وشوی آب‌میوه‌گیری ممکن است در اثر استفاده زیاد رنگ گرفته باشند. برای پاک کردن و نیز جلوگیری از رنگ گرفتن آنها، یک دوم فنجان مایع سفیدکننده، یک چهارم فنجان جوش‌شیرین و چهار فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید و با اسفنج روی قسمت‌های مورد نظر بمالید همچنین می‌توانید به مدت ده دقیقه آنها را در این مایع بخیسانید. سپس بشویید و کاملاً خشک کنید.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

New4 استفاده بی درد سرتر از فر

هر گاه از جوجه گردان فر استفاده می كنید: روی سینی زیرین یك ورق فویل ( كاغذ آلومینیوم ) بگذارید و بعد از استفاده بردارید تا فر كثیف نشود.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض تمیز کردن فریزر:

به‌منظور شستشوی داخل فریزر از محلول جوش شیرین (۱ قاشق در لیتر) استفاده نمائید. معمولاً فریزر را باید ۴ بار در سال خاموش کرده و نظافت نمود.
    نوار دور تا دور در فریزر را بلافاصله پس از شستشو به‌خوبی خشک نمائید. دقت داشته باشید که به‌منظور تمیز کردن هرگز از پودر رختشوئی و یا صابون استفاده ننمائید.
    برای افزایش طول عمر نوار دور یخچال باید همیشه تمیز باشد تا قدرت چسبندگی آهن ربای نوار بیشتر شود. برای تمیز کردن یخچال همیشه از دستمال نمدار و سپس خشک استفاده کنید. قسمت موتور یخچال را با جاروبرقی یا سشوار تمیز کنید تا مخفی گاه سوسک نشود. درفصل زمستان از درجه های بین ۱ تا ۲ و در تابستان از درجه های ۲ تا ۴ استفاده کنید

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض تمیز کردن ماهی تابه یا قابلمه های سوخته

برای بر طرف کردن آن می توان مقداری زیاد جوش شیرین در آن ریخته و کمی آب به آن اضافه کردکه فقط مرطوب شود تا تمیز شود .

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض تمیز کردن گل مصنوعی و گل خشک

گل‌های مصنوعی را در آب نیم‌گرم و پودر لباسشویی خیس می‌کنیم و سپس آن را با پارچه خشک می‌کنیم، گل‌های پرورشی را توسط اسپری بشویید و با یک تکه اسفنج آغشته به گلیسیرین آن را براق کنید برای تمیز کردن گل‌های خشک،
    گرد و غبار گل‌های خشک را می‌توان با یک قلم‌موی نرم پاک و سپس با اسپری براق‌کننده براق کرد.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض تلفن و تمیز کردن و ضدعفونی کردن آن

تلفن وسیله‌ای است که همیشه مورد استفاده تمام افراد خانواده است و حتی مورد استفاده مهمان‌ها نیز هست و این موجب می‌شود که تلفن در معرض میکروب باشد پس باید روزی یک بار با الکل و پنبه آن را پاک کرد. هفته‌ای یک‌بار نیز با اسفنج و آب‌صابون خیس کرده کل آن را پاک کنید.

تلفن خود را با الکل یا ادکلن خوشبو پاک کنید تا مثل روز اولش نو بشود

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض تمیز کردن چتر

برای تمیز کردن چتر از اسفنجی که آغشته به آب و آمونیاک است استفاده کنید و تمام چتر را به این ماده آغشته کنید. پس از خشک شدن بار دیگر اسفنج را در آب و سرکه خیس کنید و به روی آن بکشید سپس چتر را خشک کنید با این کار رنگ و لطافت اولیه خود را باز خواهد یافت.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض ترفند در تمیز کردن ظروف

تمیزکردن ظروف بلوری
    برای آنکه آنها را از خطر شکستن در امان نگه دارید هیچ‌گاه از قسمت انتها داخل آب داغ نگذارید، بلکه از قسمت پهلو در آب فرو برید و برای تمیز کردن کریستال از یک قسمت سرکه و سه قسمت آب گرم استفاده کنید.
    برای از بین بردن آثار خراش
    ▪ ظروف بلورین
    برای از بین بردن آثار خراش ظروف بلورین از خمیر دندان استفاده کنید که صیقل هم می‌دهد.
    ▪ براق کردن ظروف نقره
    برای براق‌کردن ظروف نقره،ظروف نقره را درون یک ظرف فلزی که داخل آن آب جوش و کمی تاید ریخته‌ایم می‌گذاریم و این ظرف را روی آتش می‌گذاریم تا مدتی بجوشد سپس خارج کرده خشک کنید.

▪ جدا کردن دو لیوان به هم چسبیده
    لیوان بالایی را از آب سرد پر کرده و پائینی را در آب داغ فرو برید.
    ▪ مرمت لبه لیوان
    بریدگی یا ناصافی کوچک در لبه یک لیوان را می‌توان با سمباده صاف کرد.
    ▪ ماساژ ظروف نقره
    برای جلادادن ظروف نقره مثل قاشق و چنگال می‌توان از روغن زیتون استفاده کرد و برای لکه‌های سفید روی آنها مقداری نمک بمالید.
    ▪ تمیزکردن ظروف نقره
    از روش ظروف آلومینیوم که با نمک و جوش شیرین است انجام می‌شود.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

براي‌ اين‌ كه‌ سبزي‌ها و حبوبات‌و گوشت‌هاي‌ سفت‌ زودتر بپزد مقداربسيار كمي‌ جوش‌شيرين‌ در آب‌ آن‌بريزيد.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

براي‌ سفيد شدن‌ برنج‌ وجلوگيري‌ از له‌ شدن‌ آن‌ بعد از ده‌ دقيقه‌جوشيدن‌ نيم‌ استكان‌ آب‌ ليمو يا سركه‌به‌ آب‌ آن‌ اضافه‌ كنيد.

من همچنان بی امضاء

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع