-
سایت دوربین دات نت به قول خود سایت اولین آژانس خبری عکس ایران با چهار سال فعالیت مستمر است. این سایت حاوی بخشهای متنوع و جالبیست که گشت و گذاری داخل آن و دیدن عکسهای تازهء می ارزد. حرفه ای ها نیز می توانند با عضویت در سایت از امکانات آن سود جویند. این هم لینکهای مختلف سایت دوربین دات نت:
من همچنان بی امضاء
-
سایت روشن نوروزی با نام روشن پیکس سایت بسیار زیبا، شیک و پر از عکسهای جالبی از روشن نوروزی عکاس متولد تبریز است که حتما ارزش دیدن رو داره. برای دیدن این سایت اینجا رو کلیک کنید.
من همچنان بی امضاء
-
سایت فوتو دات آی آر محلی پر از عکس برای عکاسان و علاقه مندان به عکس است که حاوی عکسهای جالب و دیدنی در دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. راهنمای سایت حاوی نکات مفیدی برای کاربران این سایت می باشد.
من همچنان بی امضاء
-
بزرگترين مشكل عاشقان عكس در اينترنت كمبود عكس نيست بلكه فراواني ديوانهوار ان در سرتاسر وب هست. به همين دليل در طي يك سال اخير چندين و چند سرويس وب دويي براي پيدا كردن و به اشتراك گذاشتن بهترين تصاوير وب راهاندازي شد كه احتمالا شما نيز با تعدادي از انها آشنا هستيد. هركدام مزايا و كاربردهاي خاص خود را دارند.
برای دیدن سایت مورد نظر imgfave.com می توانید اینجا را کلیک کنید.
من همچنان بی امضاء
-
سایتی پر از تصاویر درخواستی زیبا و جالب، اعم از تصاویر هنرپیشه ها، پوسترهای مختلف، گالری هنرمندان، تصاویر ورزشی، مد و بسیاری دیگر از تصاویر با کیفیت:
برای مشاهده سایت عکسستان، اینجا را کلیک کنید.
من همچنان بی امضاء
-
سایت فتونت حاوی هزاران عکس زیبا و محشره که هر روز و ساعت به تعداد اونا افزوده میشه. می تونید ساعتها از عکسهاش لذت ببرید.
برای دیدن سایت فتودات نت اینجا رو کلیک کنید.
من همچنان بی امضاء
-
اینا که همشون فیلتر شدن
-
ایتو بخون اخر تفریح
مورچه و فیل
مورچه ای به فیلی رسید و با صدای بلند از فیل خواست پایش را بلند کند.
فیل پرسید: چرا؟
مورچه گفت: می خواهم ببینم دمپایی مرا تو نپوشیدی .
-
برچسب برای این موضوع