با تشکر از مطالب سودمند . سوالاتی داشتم:
آِیا در سن 21 سالگی میتوان امیدی به بهبود پرانتزی پا طبق روشهای تمرینی شما داشت؟
آیا سن در بهبود پرانتزی پا تاثیر دارد؟
تقریبا چقدر طول میکشد تا پرانتز پا بهبود یابد؟
سیلام من پام عینجوریه
خوب بود مقاله تون مرسی
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام رامای عزیز، با تشکر از مطلب مفیدتون چند تا سوال دارم:
دوست شما در چند سالگی اقدام به شروع این حرکات اصلاحی کرد؟ من 24 سالمه، درجه پرانتزی کمی دارم. می خواستم بدونم با این حرکات قابل اصلاحه؟ و در چه مدت؟
من مورد 4،5و 6 حرکات کششی و 1 حرکات تقویتی رو درست متوجه نشدم میشه تصویر یا توضیح بیشتری بدید، صرفا برای اطمینان از درک درست حرکت. سپاسگزارم.
میشه اسم استادتونو بگین؟ایشون مطب دارن؟مطبشون کجاست؟میشه ایمیل خودتونو بدین؟من این مشکلو دارم و میخوام برم پیش یه آدم حرفه ای ممنون
با سلام
من دختری 24 ساله هستم که پاهایم ضربدری است.درجه پای راستم 4 درجه وپای چپم 10 درجه است.آیا با این حرکات اصلاحی که اشاره کرده اید با توجه به سنم این حرکات ممکن است درجه پاهای من را کم کند یا هیچ تاثیری ندارد و حتما باید عمل شوم؟البته من به دکتر جراح برای عمل رفته ام ولی ایشان گفتند که عمل خطرناک است وممکن است عفونت کند.به نظر شما من چه کار کنم؟یعنی اگر عفونت کند چه اتفاقاقی می افتد ؟اگر عفونت باشد یعنی هیچ وقت پاها یم درست نمی شود یا کمی بیشتر طول می کشد وبالاخره درست می شود؟آیا با مراجعه کردن به متخصص بیومکانیک یا فیزیوتراپیست پاهای من اصلاح می شود یا نه باید جراحی کنم؟آیا می توانید هم فیزیو تراپیست هم متخصص بیو مکانیک وهم جرح معتبر که کارشان عالی است،معرفی کنید.با تشکر فراوان
با سلام خدمت همه ي دوستان عزيز ميخواستم بگم من 17سالمه پسرم هستم من موقع راه رفتن فشار بيشتري به قسمت خارجي پاي راستم ميارم پاي چپم هم تقريبا مشكلي نداره /الانم ميترسم برم پيش دكتر ك بگه بايد عمل كني.ميخواستم از نويسنده ي مطلبو همه ي دوستان كمك بگيرم كه ايا حتما بايد پيش دكتر برم يا با ورزش حل ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
سلام من 21 سالمه و مشکل والگوم زانو(ضربدری ) دارم..خیلی نزدیک به هم راه میرم و این موضوع داره اذیتم میکنه...میشه برای اصلاح این موضوع راهنمایی کنید.مرسی