والا بلانسبت روم به دیوار گوش شیطون کر !! حوصله نعش کشی رو ندارم که بعد از دیدن عکس چشم خمار میشی رنگم می مونه رو دستم !
نمیدونم به درد میخوره یا نه ؟ ولی چون گفتم هر وقت عکسا رو از روی دوربین بریزم رو کامی اینجا هم می ذارمشون .اومدم که وفای به عهد کرده باشم
اینا عکسهایی که در طول تور گردش در شهر از شهر ومناطقی که رفتیم گرفتم
اینم تاکسی هاشه که فرقی نمی کنه یه نفر باشی یا چهارنفر .ورودیش سه درهم ِ وتاکسی متر هم داره وبستگی به مسافتت برات هزینه اب میخوره !
اینم جلوی ویلا یا کاخ یا هر صاب مرده ای که می خواید اسمشو بذارید ، شیخ دبی است که بازدید از طاووس هاو وارد شدن به محوطه ابتدایش برای عموم آزاده فقط اگه سهوا یا عمدا دست به طاووساش بزنی یه چیزی حول وحوش بیست میلیون تومان باید جریمه پرداخت کنی !
اینجا هم مشهور به ونیز دبی هست یه جای واقعا رمانتیک ودیدنی
اینا هم عکسای اکواریوم بزرگ تو هتل انتلانتیس دبی ِ .هتل مجلل وگرون قیمت هفت ستاره که رو جزیزه پالم ( نخل ) دبی واقعع شده وبرای رسیدن به اونجا یه قسمتی رو با ماشین از زیر اب رد می شی ( چیزی از اب رو نمی بینی فقط یه تونل زدن )
اینجا هم مرکز خرید ابن بطوطه است که علاوه بر مرکز خرید بودن یه جای دیدنی هم محسوب می شه .قیمتها بالاست چون همه لوازم مارک دار هستند .البته بغیر از فروشگاه مکس که قیمتها وکیفیت کالاهاش عالیه ومنم خودمو اونجا خفه کردم !
اینجا هم یکی از بهترین تورهای داخلی خود دبی هست معروف به صافاری .که حسابی بهمون خوش گذشت
تجربیات من در سفر