من دانشجوی فقه حقوق هستم -به نظر شما می تونم رشته ی خودمو تو دانشگاه تغییر بدم وبه جای فقه... حقوق بخونم؟
من دانشجوی فقه حقوق هستم -به نظر شما می تونم رشته ی خودمو تو دانشگاه تغییر بدم وبه جای فقه... حقوق بخونم؟
سلام . حقیقت امر در مورد بازار کارش زیاد خبر ندارم . من خودم رشته فقه و حقوق را می خونم رشته بدی نیست و عربی زیادی داره ولی چندان مشکل نیست با یکسری کلاس خصوصی عربی همه چی حله ، البته دروس حقوق هم زیاد داره ،در ضمن نابرده رنج گنج میسر نمی شود . البته بعدا" برا ادامه دادن می تونه از رشته های حقوق استفاده کنه .............. همین
منم فقه وحقوقم کارشناسی فقط دارم دق میکنم چراحوزه مدرک دانشگاهی منو باسطح 2 خودش برابر نمیدونه وبرای سطح 3 قبولم نمی کنه ایا میشه باتحصیل این رشته تو دانشگاه پیام نور بازم امیدواربود رشته مون حوزویه و ماهم صاحبمون حضرت ولی عصره؟ دلم شکسته
منم می خوام دفتر خونه بزنم با این مدرکم فکر می کنم در این زمان دیگه وقت وقت خود اشتغالیه نه استخدام
ایول
سلام میشه فرق رشته فقه و حقوق اسلامی و فقه و مبانی حقوق اسلامی را بگویید و اینده شغلی؟
سلاممممممممممممم دوستان الهياتي بنظر من بهترين رشته همين فقه وحقوقه من كه عاشقشم .هم اسون وهم اينده خوبي داره/و.........
سلام داداش حسن تاجايي كه اطلاع دارم يك رشته هستن .....