سلام ميشه سوالات اصول مرجع-كليات اقتصاد-مرجع تخصصي -جامعه شناسي-روان شناسي اجتماعي رو برام به ايميلم بفرستيد متشكرم
سلام ميشه سوالات اصول مرجع-كليات اقتصاد-مرجع تخصصي -جامعه شناسي-روان شناسي اجتماعي رو برام به ايميلم بفرستيد متشكرم
نمونه سوال اين درسارو ميخام:
متون عربي2
زبان2
مواد سمعي بصري
سازمان3
آمار و احتمالات مقدماتي
مباني جامعه شناسي
تاريخ ادبيات جهان
توروخدا هركي داره زوده زود بزاره نياز فوري دارم
سلام نمونه سوال کاربرد مواد وتجهیزات دیداری وشنیداری در کتابخانه با پاسخ سوالات
نمونه سوالات آرشیوهای دیداری وشنیداری باپاسخ سوالات برای امشب میخواستم چون فردا امتحان دارم
باسلام به دوستان من نمونه سوالات آمار واحتمال وزبان تخصصی 1 رامی خواستم با کمال تشکر
با سلام
لیست کلیه نمونه سوالات مربوطه به این رسته در ادرس زیر می باشد که می توانید با داشتن عضویت در گروه کاربری ویژه از اونها استفاده کنید
ليست كليه ي مجموعه نمونه سوالات بخش گروه هنر و رسانه
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام. من دانشجوی رشته کتابداری هستم.نمونه سوالات امار و جامعه شناسی رو اگه ممکنه به ایمیلم ارسال کنید. متاسفانه نمیتونم دانلود کنم.
با سلام خسته نباشید به همه دست اندرکاران اگر امکان داشته باشید این سوالا ت را برام تو سایت بذارین رشته کتابداری کارشناسی (ضروری)
جامعه شناسی نیم س اول90/89 و 89/88 و 86 اول ودوم کلیات اقتصاد نیم س اول 90/89 و 89/88 مرجع شاسی تخصص نیم س اول90/89
سازماندهی مواد2 هر سالی باشه مشکلی نداره متون عربی 2 نیم س اول90/89 و 89/88 باتشکر از زحمات شما باقرپور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوال مباني تاريخ اجتماعي رشته كتابداري ميخواستم باتشكر
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید