بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 از مجموع 17

موضوع: اختلاف سنی دختر و پسر در ازدواج ( دختر بزرگتر از پسر باشد)

Hybrid View

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    ايلام
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    صنايع
    راه های ارتباطی

سلام منم با شما موافقم.

yalda آواتار ها
    • 126

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    بجنورد
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    راه های ارتباطی

سلام.همونطور که دوستان گفتن بلوغ فکری مهمه اما به نظرمن قاعدش اینکه دختر چند سال کوچکتر از پسر باشه نه خیلی زیاد. نزدیک بودن سن دختر و پسر این امکان رو میده تا دو نفر با نگاهی نزدیک به هم به زندگی بنگرند و درک نسبتا مشترکی از زندگی داشته باشن. ادمها در سنین پایین تر بیشتر به احساساتشون تکیه میکنن و به دنبال هیجانات این احساساتشون میرن اما وقتی سنشون بالا میره بیشتر به عقلشون تکیه میکنن تا احساسشون . حالا اگه دو نفر که اختلاف سنی زیادی دارند(چه دختر بزرگتر باشه چه پسر) با هم ازدواج کنن نموتونن توقع درک متقابل داشته باشن یکی به احساساش توجه میکنه یکی به عقلش. دخترها دوست دارن مرد واسشون تکیه گاه باشه .پسرهام دوست دارن واسه همسرشون تکیه گاه باشن. پس این اختلاف سنی مهمه و یکی از فاکتورهای ازدواج اما اصل نیست و هرگز حرف اصلی رو نمیزنه

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

ضمن تشكر از همگي شما دوستان گرامي .
    تمام نكاتي را كه شما عزيزان براي دليل اين امر گفتيد درست مي باشد و اين مطلب را هم اضافه مي كنم كه خانم ها زودتر از اقايون به بلوغ اجتماعي مي رسند . البته بطور متوسط
    وديگر اينكه به نظر من وصال گورستان عشق اتشين دوران جواني است و همانطور كه اكثر شما دوستان عزيز فرموديد بعد از ازدواج تمام پرده ها كنار مي روند .
    البته من به ندرت ديدم خانم هايي كه 4 تا 7 سال از همسران خويش بزرگتر هستند به ظاهر زندگي ارامي دارند اما كنا يه هاي اطرافيان هم هست و من نمي دانم با انها چگونه برخورد مي كنند و در مقابل خانمي كه 10 سال از همسرش كوچكتر مي باشد ومتعلق به دو نسل جدا از هم مي باشند او اكنون فقط همسرش را تحمل ميكند
    به نظر من مرد بايد بين 3 تا 6 سال از همسرش بزرگتر باشد.
    من خودم هميشه از دوران كودكي نسبت به كساني كه از من كوچكترند اين احساس بزرگتري و بهتر درك كردن و فهميدن درونم بوده .
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

فرناز آواتار ها
    • 1,985

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبيات انگلیسی
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

كاهش تفاوت سني ازدواج ها
    معاون پژوهشي مركز مطالعات جمعيتي آسيا و اقيانوسيه با بيان اين كه سن ازدواج زنان افزايش يافته ولي در مقابل سن ازدواج مردان تغيير نكرده است، مي گويد: همين امر موجب شده تا تفاوت سني بين زوجين كاهش يابد و در حال حاضر به 7/2 سال رسيده است.
    كاظمي پور با بيان اين كه بر اساس مطالعاتي كه انجام داده ام، متوسط سن مردان در طول 30 سال تغيير نكرده و اكثراً حول وحوش 26 سال بوده است، به فارس مي گويد: سن ازدواج براي زنان در ابتداي انقلاب 23 سال بود، اما اكنون به 5/23 سال رسيده است همچنين سن ازدواج در مردها 2524 سال بوده است و پس از آن كمي كاهش يافت، ولي مجددا در سال هاي ابتدايي انقلاب افزايش يافت و در حال حاضر سن ازدواج آقايان به 5/26 سال رسيده است.
    به گفته او، افزايش سن ازدواج مردان محسوس نيست و در حدود 5/1 سال است، ولي افزايش سن ازدواج زنان در حال حاضر 5/3 سال است.
    كاظمي پور ادامه مي دهد: شواهد نشان مي دهد هر اندازه كه به آينده نزديك مي شويم و با توجه به شرايط كنوني، سن ازدواج دختران رو به افزايش است، ولي سن مردان تغيير نكرده و همين امر موجب كاهش تفاوت سني زوجين مي شود.
    آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!

فرناز آواتار ها
    • 1,985

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

اختلاف سني بالا، ممنوع
    وقتي پسري جوان تنها چند سال از دختر بزرگ تر باشد مسلم است كه اول راه است و هنوز نتوانسته به وضعيت مالي خوبي برسد، در نتيجه دختران به سمت فردي مي روند كه معيارهاي مالي آنان را دارا باشد، ضمن اين كه ممكن است فرد مسن هم باشد و يا حتي در گذشته ازدواج كرده باشد، اما چون تمكن مالي برايشان مهم است اين دسته افراد را انتخاب مي كنند كه عملاهم جواب نمي دهد. بيشترين لطمه اي كه زوجين مي خورند از اختلاف سني بالااست.كاظمي پور در رابطه با اختلاف سن زياد مرد از زن معتقد است: ممكن است در چند سال اول زندگي اختلاف سن هاي بالاعوارض خودش را نشان ندهد، اما مطمئنا در اواخر زندگي يا حتي در تربيت فرزندان اثرات خود را نشان خواهد داد.
    اين جامعه شناس همچنين در رابطه با كوچك تر بودن مرد از همسر خود، مي گويد: به نظر مي رسد يك سال يا 2 سال زياد فرقي ندارد، اما اگر اين اختلاف سني زياد باشد خيلي اشكال دارد و معمولااين ازدواج ها هم خيلي غيرمعمول است و نبايد در جامعه شيوع پيدا كند.
    آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!

فرناز آواتار ها
    • 1,985

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

به نظر من اختلاف سني زياد اصلا خوب نيست چون آدم احساس مي كنه با پدربزرگش داره زندگي مي كنه همين زندگي رو سخت مي كنه.
    با توجه به چيزايي كه اطرافم مي بينم دخترا سه دسته هستن يكي اونايي كه دوت دارن با همسرشون هم سن باشن كه خوب اختلاف سني براشون مهم نيست گروه دوم دوس دارن از همسرشون بزرگتر باشن كه بتونن حسابي زور بگن كه اين از نظر من افتضاحه!
    ولي گروه سوم كه منم جزء همين گروهم دوست دارن همسرشون چند سالي از خودشون بزرگتر باشه تا بتونن بهش تكيه كنن!
    توي شرايط كنوني كه دختر و پسر پا به پاي هم كار مي كنم تكيه گاه مالي مهم هست ولي مهم تر از اون تكيه گاه عاطفيه كسي كه اونقدر بالغ شده باشه كه طرز رفتار با جنس مخالف رو ياد گرفته باشه و بتونه به همسرش تو شرايط سخت هم كمك فكري برسونه اين مي تونه كسي باشه كه هم سن خودمونه يا حتي 10 سال بزرگتره مهم شعوره!!!

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداري
    راه های ارتباطی

شايد يه دليلي كه هيچكس بهش اشاره نكرد اينه كه ما آدما تاثيري كه از اطرافيان -منظورم جامعه اس- مي گيريم خيلي زياده ، بنابراين هدفمون رو گم مي كنيم اينكه ممكنه بعضي ها در ادامه راه نظرشون نسبت به ازدواجي كه رخ داده عوض بشه واسه نگاه و فشاريه كه از جامعه به اونها وارد مي شه حتي در بهترين حالت كه هر دو نفر عاشقانه همديگرو دوس داشته باشن و زندگي خوبي داشته باشن اما اطرافيان فقط ظاهر قضيه رو مي بينن .. يادمون باشه تو اين جامعه كسي ما رو به خاطر موفقيتمون تحسين نمي كنه
    من نزديكه يكسالي ميشه با دختري كه 2 سال از من بزرگتره و قبلا همكار بوديم، رابطه اي سالم و پاك دارم . اما دليلي كه باعث ميشه اون زياد علاقش رو بروز نده اينه كه ترديد داره ديگران چه واكنشي به اين قضيه نشون مي دن
    بهرحال من خيلي با عجله نمي خوام جلو برم ، چون هر دو مون بايد قضاوت درستي از كاري كه مي خوايم انجام بديم داشته باشيم تا بدها پشميون نباشيم

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع