امضات خیلی جالب بود من که ازتو خیلی خوشم میاد
نوشته اصلی توسط آیسودا امضا نداری چرا؟ یجایی داشتم ...ولی الان احساس نمی کنم که باسوادم ...وقتی شعاری برا زندگی خودم ، پیدا کردم ...اونموقع امضاهم میکنم
paksersht جون ،عروسکت خیلی بامزه است،از این مدل عروسکها خوشم می یاد
نوشته اصلی توسط مه دوست یجایی داشتم ...ولی الان احساس نمی کنم که باسوادم ...وقتی شعاری برا زندگی خودم ، پیدا کردم ...اونموقع امضاهم میکنم اینم جمله بدی نیس میتونی همینو واسه امضات بذاری: "وقتی شعاری برا زندگی خودم ، پیدا کردم ...اونموقع امضاهم میکنم" خیلی جالب میشه نه؟؟؟
http://up.pnu-club.com/images/jr1pgc64ebezexynvcm.jpg
نوشته اصلی توسط alamatesoall اینم جمله بدی نیس میتونی همینو واسه امضات بذاری: "وقتی شعاری برا زندگی خودم ، پیدا کردم ...اونموقع امضاهم میکنم" خیلی جالب میشه نه؟؟؟ ممنون از پیشنهادت... اینم از امضای ما ...حالا دیگه احساس میکنم که باسوادم... اولین امضای مجازیم رو یجایی تو باشگاه نوشته ام...درمورد تنهایی بود
نوشته اصلی توسط مه دوست paksersht جون ،عروسکت خیلی بامزه است،از این مدل عروسکها خوشم می یاد مرسی عزیزم
نوشته اصلی توسط paksersht مرسی عزیزم آخه من الان چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ندا جان 1 امضاء بنذاز ته حرفات دوست خوب
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
ق نوشته اصلی توسط javad jan آخه من الان چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ندا جان 1 امضاء بنذاز ته حرفات دوست خوب چشم حتما اینکارومیکنم
نوشته اصلی توسط paksersht ق چشم حتما اینکارومیکنم چشمات بی بلا دوست خوبم
مرسی مه دوست عزیز
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن