سلام كسي نمدونه 9/33 را 10 ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام كسي نمدونه 9/33 را 10 ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام كسي تو اين باشگاه موبايل اساتيد رو داره؟مركز تهران
ميش تلفن كمكم كنيد خيلي فوريه
مخصوص" براي استاد سميه فرخ زاد استاد طراحي و پياده سازي مركز تهران
خواهش ميكنم فوري كمكم كنيد
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام .من از 6 نمره استاد 6 گرفتم.از 14 تستی شدم 3.88 سیستم قبولم میکنه؟؟؟
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
ممنون.دوستان میدونند که 6 نمره های استاد بازه.یعنی راهی هستند که عوض کنه نمره میان ترمو؟
سلام...من امسال it قبول شدم.کارشناسی ارشد..دانشگاه ما اتوبان شهیدهمت هستش؟مرکزغرب رومیگم.....ثبت نام ورودیهای جدیدهفته اول مهره؟ممنون میشم اگرجواب سوالات من روبدید.
آدرس: تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان استاد نجات الهی، نبش خیابان سپند، پلاک ۲۳۳، دانشگاه پیام نور استان تهران
پست الکترونیک : info@tehran.pnu.ac.ir
تلفن : ۸۸۹۰۴۱۰۶
تاریخ ثبت نام سال تحصیلی 92-91 برای ورودی های جدید دانشگاه پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
با سلام و تبریک قبولی و تشکر از پاسخ جناب مدیرکل
دانشکده رشته های فنی-مهندسی مرکز تهران از جمله شما، ساختمان مرکز شمیرانات است.
به آدرس بزرگراه ارتش- بلوار اوشان- خیابان پیروز شفیعی- خیابان یاران- یاران دوم -ساختمان مرکز شمیرانات و 22195303-22195304
پورتال دانشگاه پیام نور تهران مرکز شمیرانات (پورتال دانشگاه پیام نور)
جهت مشاهده کروکی مسیر اینجا را کلیک نمایید.
سلام .ازپاسخ شماممنونم.ببینیدمن رشته کارشناسی ام مدیریت بودش..وحالادرمقطع ارشدمدیریت فناوری اطلاعات یاهمونitقبول شدم.من درلیست رشته های فعال دانشگاه مرکزغرب رشته خودم رودیدم.شما فکرمیکنیدمن درگروه مهندسی هستم یا علوم انسانی؟وکدوم دانشگاه میشه؟یه سوال دیگه:ثبت نام 1-7 هستش؟ممنون ازپاسخ شما