سلام خسته نباشید.من1 هفته پیش ثبتنام کردم الان میخوام انصراف بدم.شهریه ثابت باید بدم؟
سلام خسته نباشید.من1 هفته پیش ثبتنام کردم الان میخوام انصراف بدم.شهریه ثابت باید بدم؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام به همه اساتید
راستش من تو ی شرایط نسبتا پیچیده گیر افتادم که نمیدونم چیکار کنم پس لطفا منو راهنمایی کنید
راستش من پارسال بعد از دبیرستان مستقیم رفتم دانشگاه پیام نور و مجبور شدم برای ثبتنام کردن از معافیت تحصیلی استفاده کنم در صورتی که اگه 1 سال هم پشت کمکور میموندم مشکلی برای سربازی نداشتم
ترم اول رو رفتم و ترم دوم مرخصی گرفتم و ترم تابستون هم نگرفتم
حالا با توجه به رتبه کنکورم میدونم که داشگاه بهتری قبول میشم و همینطور متوجه شدم میتونم معافیت پزشکی بگیرم با مدرک دیپلم و شرط استفاده از معافیت پزشکی اینه که در حال تحصیل نباشم بخاطر همین شنبه رفتم انصراف دادم که گفت 1 ماه دیگه نامه انصرافت رو بهت میدیم که باتوجه به زمان باقی مونده تا مهر باید قید معافیتم رو بزنم
حالا من میخوام بدونم راهی داره که زودتر نامه انصرافیم رو بگیرم تا بتونم برای معافیت اقدام کنم یا میتونم همین الان اقدام کنم ؟
و اینکه من انصراف دادم مشکلی پیش نمیاد برام بخوام بعد از اعلام نتایج داشگاه ثبتنام کنم ؟
و اخرین سوالم اینکه من نامه انصرافم رو گرفتم بردم نظام وظیفه و پلیس +10 برای معافیت پزشکیم اقدام کردم بعد که داشگاه خواستم ثبتنام کنم وسط کارای معافیتم اون وقت چی میشه ؟
سلام دوستان من دانشجوی سال سوم پیام نورم و قصد انصراف از دانشگاه رو داشتم اما به علت یه بیماری که دارم نمی تونم حضوری به دانشگاه مراجعه کنم و درخواست انصراف بدم آیا امکانش هست که به یک وکیل وکالت بدم تا به جای من این کار رو انجام دهد؟