بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 19 از 27 اولیناولین ... 91718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 از مجموع 269

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال اسپانیا 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عذرخواهي آقاي خاص از يك خبرنگار

آقاي خاص در آستانه ديدار تيم هاي رئال مادريد و مالاگا سرمربي شيليايي حريف را دست انداخت. مورينيو گفت، در صورت اخراج احتمالي اش از رئال مادريد هدايت باشگاهي همانند مالاگا را به عهده نخواهد گرفت.

تيم هاي رئال و مالاگا برگزارکننده آخرين بازي هفته بيست و ششم ليگا هستند. اين بازي که در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار خواهد شد، رويارويي مربيان پيشين و کنوني رئال مادريد شمرده مي شود. آقاي خاص در آستانه اين مسابقه بر ضد مانوئل پيگريني جنگ رواني به راه انداخت و گفت: "اگر من را از رئال اخراج کنند، در باشگاهي همانند مالاگا مربيگري نخواهم کرد. در آن صورت به باشگاهي بزرگ در انگليس يا ايتاليا مي روم و براي فعاليت در باشگاهي بزرگ هيچ مشکلي ندارم."
    مورينيو با اين سخنان پاسخ پيگريني را داد که گفته بود، فصل پيش در رئال مادريد 96 امتياز اندوخت و به اين ترتيب رکوردي تازه را براي قوهاي سپيد رقم زد. سرمربي سال هاي پيش اينتر و چلسي همچنين عنوان کرد: "او در هر حال پس از بارسلونا قرار گرفت و در مکان دوم جدول ايستاد. تيم دوم نخستين بازنده است و فرقي هم ندارد که با 10 امتياز عقب ماندگي باشد يا 500 گل زده."
    اين مربي سرشناس و همواره جنجال ساز پرتغالي، خبرنگاري را در نشست خبري "متقلب و دورو" خواند. اين خبرنگار از مورينيو درباره شکايت تازه اش از داوران و برنامه بازي ها پرسش هايي را داشت. بهترين مربي فصل پيش اروپا گفت: "آنچه را که من مي گويم، شکايت نيستند، بلکه واقعيت هستند."
    او در ادامه از آن خبرنگار عذرخواهي کرد و ابراز داشت، نمي خواست شخص او را متقلب خطاب کند و منظورش تنها گفته هاي اين خبرنگار بوده است و نه شخص او.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پپ گوارديولا بستري شد

مربي جوان باشگاه بارسلونا به خاطر کمردردي که داشت در کلينيکي در بارسلونا بستري شده است.

پپ گواردیولا،مربی جوان باشگاه بارسلونا به دلیل کمردردی که او را آزار می داد به کلینیکی در بارسلونا منتقل شد.
    مربی آبی اناری ها که ساعت 2نیمه شب دیشب همراه با شاگردانش از والنسیا به بارسلونا بازگشت، با دستی پر و کسب هر سه امتیاز بازی وارد کاتالونیا شد ولی بلافاصله پس از ورود به بارسلونا به دلیل کمردرد شدید، به کلینیکی منتقل شد.
    گواردیولابلافاصله پس از انتقال به کلینیک بستری شد تا مراحل درمانی برروی او صورت بگیرد و هرزمان که بهبود یابد مرخص خواهد شد.
    این درحالی است که تاساعاتی پیش از آغاز دیدار بارسا مقابل والنسیا هنوز مشخص نبود که پپ قادر به نشستن برروی نیمکت تیمش خواهد بود یا نه؛ گواردیولا در نهایت اعلام کرد که برای دیدار مستایاروی نیمکت قرار می گیرد و این اتفاق هم صورت گرفت ولی بازگشت به بارسلونا، مصادف با بستری شدن گواردیولا شد.
    تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا در این رابطه گفت:« پپ می خواست اینجا (درورزشگاه مستایا) باشد ولی نمی دانست چطور باید با درد کنار بیاید.هیچ چیز خوب نبود.او با تمام توانش درد را تحمل می کرد» در جریان برگزاری مسابقه 4شنبه شب مستایاهم گواردیولا تلاش می کرد تا آثار درد در چهره اش مشهود نباشد.
    بدین ترتیب مشخص نیست که آیا گواردیولا قادر خواهد بود که در دیدار تیمش مقابل ساراگوسا روی نیمکت قرار بگیرد یا خیر

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ايگواين به تمرينات رئال بازمي‌گردد

گونسالو ايگواين از امروزصبح وارد مرحله تازه دوره درمانش شده است.
    گونسالو ايگواين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد آماده انجام اولين تمرين خود پس از مصدوميت و عمل جراحي‌اي است که در ژانويه گذشته روي پايش انجام داد. اين مهاجم آرژانتيني که در لاليگا و در اوج حساسيت لاليگا مصدوم شد در ابتداي سال جاري ميلادي زير تيغ جراحي است. با اين حال بعد از جراحي در آمريکا او آرام آرام مي‌تواند خود را به شرايط فوتبال نزديک کند.

گرچه پيش از اين گفته مي‌شد وي تا 4ماه حق پا به توپ شدن ندارد. امروز سايت رئال مادريد اعلام کرد گونسالو ايگواين از امروزصبح وارد مرحله تازه دوره درمانش شده است. به نوشته سايت رئال ايگوآين امروز براي اولين‌بار بعد از جراحي به زمين تمرين مي‌آيد و کار با توپ را آغاز خواهد کرد. او بعد از انجام تست‌هاي لازم در طول هفته‌هاي آينده به جمع بازيکنان باز خواهد گشت. اين يک خبر خوب براي ژوزه مورينيوست که با وجود خريد بازيکني مثل آده بايور و با وجود درخشش‌هاي گاه و بي‌گاه بنزما به بازيکني مثل ايگواين احتياج اساسي دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رئال 7 - مالاگا صفر

سه گل از کريس رونالدو ، دو گل از بنزما و گلهاي دي ماريا و مارسلو بردي فوق العاده را نصيب رئال کردرئال مادريد مورينيو توانست که در يک بازي خوب ، پس از مدتها يک برد پر گل را هديه هوادارانش کند .
    گلها : رونالدو (3) ،‌بنزما (2) ، مارسلو و ديارا
    سایت گل – هت‌تریک کریستیانو رونالدو به رئال مادرید کمک کرد پیروزی قاطعانه‌ای مقابل مالاگا در برنابئو به دست بیاورد و همچنان به تعقیب بارسلونا ادامه دهد. مادرید در دقیقه 27 به گل رسید. ژابی آلونسو ضربه ایستگاهی فوق‌العاده‌ای زد و کریم بنزما با اشتباه مانو تورس که آفساید را پر کرده بود، سرضرب آن را وارد دروازه کرد.
    کمی بعد ضربه ایستگاهی مسعود اوزیل به تیر دروازه برخورد کرد. بنزما آن را به گل تبدیل کرد ولی در موقعیت آفساید قرار داشت.
    گل دوم با پاس مارسلو به آنخل دی‌ماریا و ضربه دقیق این بازیکن آرژانتینی زده شد.
    ولینگتون سپس دروازه رئال را روی ضربه ایستگاهی هم‌تیمی‌اش گشود ولی داور به دلیل آفساید بودن او یا زدن توپ با دست گل را مردود اعلام کرد.
    در دقیقه 45 بود که بازی دیگر از رقابت دو تیم خارج شد و سرنوشت آن مشخص شد. مارسلو از زاویه‌ای بسته روی پاس چیپ عالی دی‌ماریا گل زد تا تیمش سه بر صفر پیش بیفتد.
    شماره 7 مشهور رئال مادرید نیمه دوم را به نام خود کرد. او در دقیقه 51 روی حرکت خوب اوزیل صاحب توپ شد و پس از زدن سر توپ، توپ را وارد دروازه ویلی کابایرو کرد که داشت از دروازه به سمت توپ می‌آمد.
    گل پنجم را بنزما در دقیقه 62 زد. این بار او با ضربه سر سانتر مارسلو را وارد دروازه کرد.
    مانولو در دقیقه 68 با خطای هند در محوطه جریمه خودی کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد و این بر مصائب مالاگا افزود. رونالدو پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و آن را به زیبایی به گوشه بالای دروازه زد و گل ششم را به ثمر رساند.
    رونالدو گل بیست و هفتم این فصل خود را در دقیقه 77 به ثمر رساند. سرخیو کانالس سانتری زمینی انجام داد که رونالدو در تیر نزدیک‌تر آن را به گل سوم خود تبدیل کرد. رونالدو سپس میدان را ترک کرد؛ ظاهرا به این دلیل که مصدوم شده بود و ژوزه مورینیو هم هر سه تعویض خود را انجام داده بود. مالاگا هم در آن لحظات با مصدومیت کالا 9نفره شده بود.
    مادرید با این برد فاصله را در صدر جدول به 7 امتیاز کاهش داد. مردان مانوئل پلگرینی هم با 23 امتیاز در رده ماقبل آخر جدول هستند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گوارديولا زير تيغ جراحان مي‌رود

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در جريان ديدار تيمش برابر والنسيا نتوانست درد شديد شکم خود را تحمل کند و راهي بيمارستان شد.
    به نقل از رويترز، جوزپه گوارديولا به خاطر درد شديد از ناحيه شکم و کمر از استاديوم مستايا مستقيما به بيمارستان منتقل شد.
    او تحت تدابير شديد پزشکي و به دستور الساندرو روسل با هواپيماي اختصاصي و مجهز به تيم و تجهيزات پيشرفته پزشکي راهي بارسلونا شده است.
    شخيص اوليه پزشکان والنسيايي هرنيا ديسکال با خروج مايه نخاعي و لنفي از کنار ديسک کمر است که باعث درد شديد در کمر و شکم مي‌شود.
    جراحي براي گوارديولا قطعي است و او در همين هفته بايد زير تيغ جراحان کاتالونيايي برود.

pnugirl
    • n/a

والدس: تا آخر عمرم متشکر رايکارد خواهم بود

دروازه بان شماره يک بارسلونا از مربي سابق تيمش تشکر کرده است.

ویکتور والدس، دروازه بان شماره یک بارسلونا در صحبتهایی از فرانک ریکارد، به خاطر تاثیری که در کارنامه ورزشی او داشته، تشکر کرده است

این دروازه بان 29 ساله در اولین سالهای حضورش در بارسا، تلاش زیادی را برای راهیابی به ترکیب اصلی تیمش انجام داد ولی رایکارد همیشه از او حمایت کرد و والدس اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که تا آخر عمر متشکر رایکارد خواهد بود.

والدس در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بارسا منتشرشد، گفت:« هیچ کسی دوست ندارد تا برایش به نشانه انتقاد سوت بزنند، به ویژه در ورزشگاه خانگی. این سوتها چیزی بود که اصلا دوست نداشتم ولی با گذشت زمان فهمیدم که کاملا طبیعی است.»

والدس ادامه داد:« اگر بخواهم از هواداران برای همه چیز تشکر کنم، به این دلیل است که از هر لحاظ به من کمک کردند تا مبدل به بازیکن قدرتمندتری بشوم؛ آنها در طول سالها، به خاطر فشارهایی که برروی من گذاشتند، سبب شدند تا دروازه بان بهتری بشوم.»
    دروازه بان بارسا از مربی هلندی اش نیز تمجید کرد:« ریکارد برای من مثل یک پدر بود.او در طول دوره های سخت، به من خیلی کمک کرد و یکی از معدود افرادی بود که به من اعتماد به نفس می داد. او همیشه از من می خواست که آرام باشم و می گفت:"آرامشت را حفظ کن.من درکنار تو هستم." من تا آخر عمرم قدردان زحمات او هستم.»

pnugirl
    • n/a

دي‌استفانو: مورينيو از رئال مادريد دفاع مي‌کند

اسطوره رئال مادريد از مورينيو و رونالدو حمايت کرده است.

آلفردو دی‌استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید و رییس افتخاری این باشگاه گفته که ژوزه مورینیو حق دارد که از برنامه سخت بازی‌ها در لالیگا انتقاد کند.

مورینیو هفته گذشته به مقامات اسپانیایی تاخت، چرا که تیمش مقابل دپورتیوو به تساوی بدون گل رسیده بود و این تنها چند روز پس از تساوی یک بر یک مقابل لیون در لیگ قهرمانان بود.

این مربی گفته که بازی باید روز یکشنبه برگزار می‌شد تا آنها یک روز بیشتر برای استراحت داشته باشند.

دی‌استفانو با مربی موافق است و گفته او نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد: «حرف‌های مورینیو همیشه باعث می‌شود او تیتر یک روزنامه‌ها شود. اما او از رئال مادرید دفاع می‌کند و ما باید از او حمایت کنیم.

درباره تقویم هم باید بگویم که بعضی دیدارها بسیار دیر برگزار می‌شوند و این برای طرفدارانی که می‌خواهند به سر کار بروند یا جوانانی که به دنبال مطالعه هستند خوب نیست.»

دی‌استفانو از عملکرد کریستیانو رونالدو هم ستایش کرده. او در جریان برد هفت بر صفر مقابل مالاگا هت‌تریک کرد و آسیب دید. دی‌استفانو گفت: «کریستیانو بازیکنی با کیفیت فوق‌العاده است. او انسانی بی‌نظیر است. او کارهایی انجام می‌دهد که هیچ فرد دیگری نمی‌تواند و این باعث می‌شود به او حسودی کنند.»

pnugirl
    • n/a

در گفتگو با مجله ليگ قهرمانان؛ باجو: بارسلونا مرا ديوانه مي کند

مسي را درنظر بگيريد. او درست مثل کودکي که در پارک بازي مي کند، فوتبال بازي مي کند. فوتبال او به تاکتيکها و هم تيمي هايش و حريفان وابسته نيست به هيچ وجه مغرور هم نمي شود براي اينکه به هم تيمي هايش پاسهاي فراواني مي دهد. شانس بزرگ او اين است که مربي مثل گوارديولا در اختيار دارد

مجله رسمي ليگ قهرمانان متعلق به يوفا درآخرين شماره خود درمورد مأموريت جديد روبرتو باجو، ستاره سابق فوتبال ايتاليا در نقش رئيس بخش فني فدراسيون فوتبال اين کشور که از تابستان گذشته شروع شده، گزارشي منتشر کرده است.
    به گزارش گل از قدس ، باجو در گفتگويي اختصاصي با اين نشريه گفته که نمي خواهد محدوديتي در کار براي خود ايجاد کند و مصمم است تا روي کار آتي مربيان ايتاليايي که با جوانان سر و کار دارند، تأثير قابل ملاحظه اي بگذارد.«بايد کار بيش از 53هزار مربي را زير نظرداشته باشم و خودم به همين دليل مدرک مربيگري بخش جوانان را گرفته ام تا براي انجام اين مأموريت آماده باشم و بتوانم بفهمم که براي بهترشدن شرايط چه کار بايد کرد. اما هيچ گاه مربي حرفه اي نخواهم شد. اين کار با تنش و استرس زيادي همراه است و نمي خواهم هارموني جديد زندگي خانوادگي ام را خراب کنم»
    برنده توپ طلايي سال 3991 اروپا در مورد زندگي اين روزهايش مي گويد: «من در ارتباط نزديک با جنگلها و زمينهاي شخصي ام زندگي مي کنم و درعين حال ازعشق وعلاقه افراد خانواده و دوستان کودکي ام لذت مي برم. شکار هم مي روم براي اينکه همان طور که همينگوي مي گفت شکار به تثبيت رابطه دروني فرد با بقيه دنيا کمک مي کند. من سالهاي زيادي به دليل اردوها، تمرين، مسابقات، سفرها و فشارهاي ديگردر رفت وآمد بوده ام. فوتبال را ترک کردم چون به مقطعي رسيده بودم که به دليل مصدوميتهاي زانوهايم ديگر نمي توانستم ادامه دهم. فراموش نکنيد که من همه آن سالها درحقيقت با «يک پا ونيم» فوتبال بازي کردم.»
    اما حتي براي باجو که از فوتبال فرار کرده بود، ميل بازگشت دوباره به اين عرصه زنده شد:» الان انرژي از دست رفته قبلي را از نظر فيزيکي و روحي بازيافته ام و براي يک نبرد ديگر آماده هستم. هيجان زيادي دارم. مي توانم به جوانان توصيه هاي زيادي بدهم. به خصوص درنحوه مقابله با حريف و فشارهايي که درابتداي فوتبال حرفه اي وجود دارد. گذشته روبي باجو درالگوي مناسبي درفوتبال امروزي منعکس شده که درواقع ليونل مسي درقلب ارکسترهماهنگ بارسلوناست.«درايتاليا همه همان طور که هواداران مي خواهند فوتبال بازي مي کنند تا فقط برنده شوند. در اسپانيا و آمريکاي جنوبي درعوض فوتبال يک نمايش است. يک بار من در تلويزيون هواداران بوکاجونيورس را ديدم که تيم را به گونه اي تشويق مي کردند که انگار قهرمان ليگ شده بودند. در حاليکه تيم آنها چهار بر صفرعقب بود.من عاشق آن هواداران شدم. مسي را درنظر بگيريد. او درست مثل کودکي که در پارک بازي مي کند، فوتبال بازي مي کند. فوتبال او به تاکتيکها و هم تيمي هايش و حريفان وابسته نيست به هيچ وجه مغرور هم نمي شود براي اينکه به هم تيمي هايش پاسهاي فراواني مي دهد. شانس بزرگ او اين است که مربي مثل گوارديولا در اختيار دارد. من پپ را از روزهايي که باهم دربرشا بوديم مي شناسم.هرچيزي که مربوط به بارسلونا است، مرا ديوانه مي کند.»
    ازنظر باجو هم تيمي سابق او در تيمي که آن روزها بازيکنان ديگري همچون توني، دي بياجو، مائوري و ماتوزالم را دراختيار داشت، بهترين الگوي مربيگري در دنياست که با ساکي، کاپلو، ليپي و همه مربياني که باجو در طول دوران فوتبالش با آنها مشکلات زيادي داشت زمين تا آسمان فرق دارد. «من واقعاً نفهميدم که چرا در طول اين سالها تا اين اندازه با آنها مشکل داشتم. شايد آنها به خاطر علاقه بيش ازحد مردم به من حسادت مي کردند. چون حتي هواداران حريف هم مرا دوست داشتند. شايد حضور من باعث مي شد تا توجه به آنها در آن زمان که مربيان هميشه چهره شاخص تيمها بودند کمترشود. فوتبال مدرن خودشيفتگي آنهايي که روي نيمکت هستند را مورد تجليل قرارمي دهد.»
    ولي باجو دوست دارد به خود فوتبال بيش ازهرچيز ديگري اهميت دهد: « من ازکاري که ميشل پلاتيني درنقش رئيس يوفا انجام مي دهد واقعاً خوشم مي آيد. اصل وپايه هر بيزينسي در اين ورزش بايد فوتبال در زمين باشد و همه تصميمات بايد در چارچوب منافع افرادي که در اين فوتبال سهيم هستند، اتخاذ شوند. پلاتيني حق داشت که مرا بازيکني بين شماره 9 و10 مي دانست. من در خط مياني و خط حمله بازي مي کردم و گلهاي زيادي زدم و البته پاسهاي گل زيادي هم دادم.»
    اما افسوس باجو، هميشه همان ضربه پنالتي است که درفينال جام جهاني 1994فضاي بالاي دروازه تافارل را گشود. «آن توپ سه متربالاتراز تيرعمودي رفت. يک اتفاق باورنکردني براي بازيکني مثل من که اصلا هيچ پنالتي خود را تا قبل ازآن روز بيرون نزده بودم. براي همين هواداران برزيلي هميشه مي گفتند که اين يک رويداد غيرطبيعي بوده است. براي همين از آيرتون سنا که دوماه پيش ازآن تاريخ درپيست ايمولا ايتاليا کشته شده بود تشکرکردند که آن توپ را به بالاي تيردروازه برد.»
    شايد با اين توضيح براي خود باجو هم آن اتفاق ناگوار، امروز تلخي کمتري داشته باشد.

pnugirl
    • n/a

ركود جالب بنزما: سه پنج تا پانزده‌ تا

او در جام حذفي و ليگ قهرمانان نيز هر كدام 5 گل به ثمر رسانده است

دو گلي كه كريم بنزما در بازي مقابل مالاگا به ثمر رساند او را 15گله كرد. بنزما كه حالا بايد نقش مهمتري براي رئال مادريد بازي كند با اين گل‌ها اعتماد به نفس ويژه‌اي يافته است. او در جام حذفي و ليگ قهرمانان نيز هر كدام 5 گل به ثمر رسانده است.
    در حالي كه با مصدوميت رونالدو او شرايط بهتري براي حضور ثابت پيدا خواهد كرد، كريم در مصاحبه‌اي درباره نمايش اخيرش گفت:« در بازي لاكرونيا فرصت خوبي را از دست دادم اما در اين بازي تمام تلاشم را كردم تا خاطره خوبي از خود به جاي بگذارم.»
    اين بازيكن با تمجيد از كريس رونالدو ابراز اميدواري كرد كه ستاره پرتغالي رئال هر چه سريع‌تر به شرايط بازي بازگردد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از فاصله 10 امتيازي با رئال
    ژاوي: حالا ديگر مادريد تحت فشار است

هافبک بازي‌ساز تيم فوتبال بارسلونا معتقد است که رئال مادريد از شب گذشته وارد فاز فشار و هيجان شده است.

به نقل از رويترز، ژاوي ارناندس پس از پيروزي يک بر صفر بارسلونا برابر رئال ساراگوسا تصريح کرد: حالا ديگر مادريد تحت فشار است، اين تيم از شب گذشته وارد فاز فشار و هيجان شد و ديگر خواب راحت نخواهد داشت. مادريد متوجه شده که نمي تواند قهرمان لاليگا شود و بعيد مي‌دانم مورينيو و مردانش تا اين حد خوشبين باشند که هنوز هم گوشه چشمي به قهرماني در لاليگا داشته باشند.
    ژاوي ادامه داد: رئال مادريد ديگر توانايي رسيدن به ما را ندارد و شايد تنها اميد آنها براي نزديکي به هوادارانشان پيروزي در ال‌کلاسيکو دربي باشد که آن رويا هم هرگز به حقيقت نخواهد پيوست.

صفحه 19 از 27 اولیناولین ... 91718192021 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع