با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه مدیران عزیز و زحمت کش کلوپ
من با اجازه تون چند تا انتقاد و پیشنهاد داشتم
1. اول اینکه در اولین فرصت سایت یه رفرش بشه قالب ها عوض بشه و قالب بروزتر بشه با ظاهر گرافیکی خیلی جذاب این میتونه سایت از حالت تکراری بودن برای کاربران در بیاره
2. اصلاح لینک هایی که قدیمی و خراب شدن چون من پیام هایی بر مبنای شکایت کاربران از این لینک ها داشتم
3.بخش هایی که خیلی مورد استفاده قرار میگیره مثل بخش نمونه سوالان و مقالات و کتابخونه بصورت لینک هایی در بالای سایت در خود قالب جای داده بشه
4.اسپم ها و مطالب تکراری و خیلی قدیمی که کهنه شده پاک بشه و کمی سایت خلوت کنیم
5. تالار ها یه باز سازی بشن یک سری بخش ها اضافه و کم بشه و دسته بندی های مرتب صورت بگیره
6.خیلی خوب میشه که برای عناوین کاربری یه تجدید نظر بشه
7. صورت لود سایت بالا بره تا همه کاربران با هر سرعت نتی بتونند وارد باشگاه بشن
یه چند تا هم انتقاد دارم
اول که بعضی از کاربرا بیش از حد گاهی پست های نامربوط میزارن که خیلی وقت ها به کپی پیس ختم میشه گاهی باشگاه از خط مشی خودش خارج میشه و کلا یه طور دیگه دیده میشه باید قبول کنیم که سایت یه جورایی سایت تخصصی محسوب میشه پس خیلی بهتره که از کپی پیس اخبار و مطالب غیر ضروری خود داری بشه و در عوض هر کاربری توی بخشی که میتونه به طور تخصصی کار کنه تا بشه گفت باشگاه برای هر رشته تخصصی منبع جامعی هستش
یه انتقاد دیگه از اراستگی و زیبایی باشگاه دارم که خیلی جذاب نیست اسمایل ها به روز بشه و از اسمایل های جدید استفاده بشه . امیدوارم ترتیب اثر داده بشه ب این موضوع
با تشکر از همه شما و معذرت برای صحبت ها و انتقاد هام
حقیر فقط قصد در بهبود روند سایت داشتم که مطالب بالا رو عرض کردم