بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 18 از 23 اولیناولین ... 81617181920 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 از مجموع 226

موضوع: پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور √ اراك √

tiffani آواتار ها
    • 38

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

سلام ; چطورین ؟
    من بعد مدتها اومدم بالاخره

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

من گویا خوبم بقیه رو نمی دانم شما خوبی

tiffani آواتار ها
    • 38

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

من که خوبم . اگه اینجا رونق بگیره بهتر هم میشم !

م.م_ب آواتار ها
    • 56

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام خدمت همه دوستان اراکی. یه چندتا مطلب رو می خواستم اینجا بگم.

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد حسن 63 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    محمد حسن هستم
    دانشجوی اراک . ساکن بروجرد .
    رشته مهندسی صنایع
    خیر سرم ترم 6 هستم اما به خاطر مشکلاتی که داشتم تا حالا نتونستم واحد پاس کنم . تازه از این ترم شروع کردم
    فکر کنم تا وقتی که بخوام لیسانس رو بگیرم ، بابابزرگ دانشگاه بشم
    سلام آقا محمدحسن. خیلی از ما اینطوری هستیم. ازجمله خودم که دقیقا همینطوریم. البته من میگم همیشه آدم باید بهتر از خودشو ببینه. تو این دانشگاه خودمون هم خیلی ها هستند که 18تایی و 20تایی پاس می کنن. فقط اگر آدم خیلی ناامید شد باید به این هم فکر بکنه که خیلی ها از اون بدترن. امیدوارم از این وضعیت در بیای. چون خودمم توش هستم و میدونم چه حالیه. موفق باشی.

نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها
    منم تازه اومدم اینجا دارم لیسانس دوم رو می گیریم لیسانس اولم فلسفه الان هم دارم مدیریت بازرگانی می خونم خدمت هم رفتم اگه شد دو سه تا لیسانس دیگه می گیرم دوست دارم از همه چی سر در بی ارم
    دانشجو اراک هستم
    زه گهواره تا گور نشاید که نامت نهند ادمی صد دانه یاقوت
    سلام آقا امیر دمت گرم. بالاخره این سایتو با نجوم آشتی دادی. من که با این ادعام هیچ کاری نکردم. ببینم تو انجمن نجوم هستی؟ من که ندیدمت.
    فقط با چیزهایی که در مورد قهوه تلخ گفتی به شدت مخالفم که به زودی همون جا بهت جواب میدم. رشتت انسانی بوده که فلسفه خوندی آره؟ الآن با دروسی مثل ریاضی فیزیک مشکل نداری؟ منم یه جورایی مثل تو داخل همه کاری دست دارم اما همه کاره و هیچ کاره. نمیخوام از همه چیز سر دربیارم اما فقط علایقم خیلی متنوعه.
    در ضمن اینجوری که داری مطلب مینویسی فکر کنم برای مدیر شدن تو سایت دورخیز کردی! آره کلک!؟

نقل قول نوشته اصلی توسط reza karimi نمایش پست ها
    به امیر و ممدحسن تازه وارد بخاطر ورودشون به جمع بی بخارهای اراکی تبریک عرض میکنم!
    به امید اینکه از شما دوستان تازه وارد بخاری دیده شود...
    به جون خودمو جفتتون این اراکی های پولدار فقط به فکر پولند!!!
    یعنی فقط پول رو میشناسند و بس
    حالا من 1چیزی میگم شما1چیزی میشنوید
    اگه فکر میکنید دروغ میگم خودتون راجع بش تحقیق کنید
    تا مطمئن شید
    من هر ماه به این باشگاه سر میزنم ولی میبینم که تو این 1ماه هیچ کس به اینجا سر نزده
    راستی یادم رفت بگم پرسپولیس سوراخه
    من با ادبیاتی که شما به کار بردی کلا مخالفم. حالا آقا طه یه چیزی گفت و کسی هم جوابی نداد قرار نیست شما مدام تکرار کنی. بخار به این نیست که آدم همش بیاد بگه سلام...خوبی...خوبم...و غیره! بچه ها گاه گداری تو بخش های مفید فعالن. از جمله همین آقا امیر. بعضی چیزهایی هم که میگی رو قبول دارم ولی طرز بیانشون درست نیست از جمله اینکه اراکی ها همش دغدغه نون دارن. (البته این تعبیر منه. چون بهش اعتقاد دارم.) اصلا ببینم شما اراکی هستی!؟ موفق باشی.

reza karimi آواتار ها
    • 216

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    The End...
    شغل , تخصص
    فارغ و بیکار و پشت کنکور
    رشته تحصیلی
    ChemiStry Applied
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط م.م_ب نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان اراکی. یه چندتا مطلب رو می خواستم اینجا بگم.

سلام آقا محمدحسن. خیلی از ما اینطوری هستیم. ازجمله خودم که دقیقا همینطوریم. البته من میگم همیشه آدم باید بهتر از خودشو ببینه. تو این دانشگاه خودمون هم خیلی ها هستند که 18تایی و 20تایی پاس می کنن. فقط اگر آدم خیلی ناامید شد باید به این هم فکر بکنه که خیلی ها از اون بدترن. امیدوارم از این وضعیت در بیای. چون خودمم توش هستم و میدونم چه حالیه. موفق باشی.

سلام آقا امیر دمت گرم. بالاخره این سایتو با نجوم آشتی دادی. من که با این ادعام هیچ کاری نکردم. ببینم تو انجمن نجوم هستی؟ من که ندیدمت.
    فقط با چیزهایی که در مورد قهوه تلخ گفتی به شدت مخالفم که به زودی همون جا بهت جواب میدم. رشتت انسانی بوده که فلسفه خوندی آره؟ الآن با دروسی مثل ریاضی فیزیک مشکل نداری؟ منم یه جورایی مثل تو داخل همه کاری دست دارم اما همه کاره و هیچ کاره. نمیخوام از همه چیز سر دربیارم اما فقط علایقم خیلی متنوعه.
    در ضمن اینجوری که داری مطلب مینویسی فکر کنم برای مدیر شدن تو سایت دورخیز کردی! آره کلک!؟

من با ادبیاتی که شما به کار بردی کلا مخالفم. حالا آقا طه یه چیزی گفت و کسی هم جوابی نداد قرار نیست شما مدام تکرار کنی. بخار به این نیست که آدم همش بیاد بگه سلام...خوبی...خوبم...و غیره! بچه ها گاه گداری تو بخش های مفید فعالن. از جمله همین آقا امیر. بعضی چیزهایی هم که میگی رو قبول دارم ولی طرز بیانشون درست نیست از جمله اینکه اراکی ها همش دغدغه نون دارن. (البته این تعبیر منه. چون بهش اعتقاد دارم.) اصلا ببینم شما اراکی هستی!؟ موفق باشی.
    سلام عزیز
    نه اراکی نیستم...

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

درووووود بر دوستان
    شرمنده چند وقت بود به این بخش سر نزده بودم به نظر من کسی که ریاضی بلد نیست نمی تونه فلسفه منطق یاد بگیره فقط می تونه سفسطه یاد بگیره یه دیپلم انسانی گم میشه تو دریای مغالطات معنایی
    به نظر من درد باعث میشه انسان به سمت فلسفه بره این درد میتونه شکست عشقی باشه تبعیض باشه و غیره فیلسوف از وضعیت تعریف واژه های فعلی راضی نیست به واژه ها معنی جدید میده
    بعضی وقت انقدر واژه رو بسط میده که در نظر عوام اون برداشت فیلسوف مضحک به نظر می رسه فیلسوف عوام رو شاید درک کنه چون زمانی جزو همین قشر بود ولی عوام خیلی سخت می تونن این کارو بکنن
    مشگل این قضیه اینجاست تو مغز خودت میتونی فیلسوف باشی تو اجتماع باید نقاب به صورت بزنی اگه خواستی در جامعه روابط اجتماعی رو داشته باشی عوام دوست دارند چیزی که مطلوبشون هست باور کنند
    جملات رو خبری بیان می کنن فیلسوف دنبال ماهیت می گرده همون جملات رو پرسشی بیان می کنه
    خلاصه بگم انسان منزوی میشه
    بنده 2 تا دیپلم داررم هم ریاضی فیزیک هم علوم انسانی نجوم رو از تو ژورنال های علمی دنبال می کنم

م.م_ب آواتار ها
    • 56

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    نرم افزار
    راه های ارتباطی

به نظرم کسی که به فلسفه علاقه داره آدم خاصیه یا به عبارتی آدم عجیبیه. در کل احساس می کنم روحیاتمون خیلی شبیه به همه. فقط اعمال و روش هایی که برای زندگیمون انتخاب کردیم متفاوته. اکثر چیزهایی که گفتی رو قبول دارم و درگیرشون بودم ولی من نتونستم نقاب بزنم بخاطر همین احساس می کنم تو جامعه وجهه خوبی ندارم ولی چندتا رفیق فابریک دارم که درون منو میشناسن و هم من برای اونا سنگ صبورم و هم اونا برای من. علاوه بر این چیزهایی که گفتی درد دیگه ای که من در جامعمون احساس می کنم قضاوت سریع درباره همدیگس. مخصوصا از روی چهره.
    نجوم رو از توی چه ژورنالی دنبال می کنی!؟ نجوم یه علمیه که با کار گروهی گره خورده. به نظر من یه دلیل اصلیش اینه که خیلی گستردست و هرکسی درباره بخش هاییش اطلاعات جمع آوری کرده و باید این اطلاعات رو در گروه با هم درمیون بذارن که دانسته هاشون در مجموع کامل تر بشه. مثل علوم دیگه هم نیست که شما نیاز به مطالعه زیاد داشته باشی. گاهی در یه بحث دونفره کلی اطلاعات به دست میاری. بهت پیشنهاد می کنم به بچه های انجمن بپیوندی. بچه های خوبی داریم البته چون اکثرا ترم آخرن یه مقدار انجمن خوابیده. از ترم بعد ایشاالله خودمون قراره بریم و بهش رونق بدیم.

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نه منظورم عوام بود منم یه سری رفیقام هستند که زبون همو درک میکنیم
    یه جاهایی مجبوری نقاب بزنی
    چشم خوشحال می شم بپیوندم کدوم انجمن؟
    تمام علوم گروهی هستند و همین باعث سرعت زیاد پیشرفت علم
    من یه تایپیک باز کردم با این عنوان

http://pnu-club.com/pnu.thread54792.html#post172716

سرم خلوت شد سعی میکنم مطالبش رو اضافه بکنم

reza karimi آواتار ها
    • 216

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    The End...
    شغل , تخصص
    فارغ و بیکار و پشت کنکور
    رشته تحصیلی
    ChemiStry Applied
    راه های ارتباطی

بابا زیر دیپلم صحبت کنید منم بفهمم!!!!
    بحث رو زیاد فلسفیش نکنید خواهشا.چون امتحانا شروع شده بدتر گیج میشیم.
    متوجه که هستید آقایِِِِِِِِِــــــــــــ ــــــون امیر و ممدحسن!!؟؟

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

صفحه 18 از 23 اولیناولین ... 81617181920 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع