راستی اگه کسی مکانی برای دانلود کتابای رشته کشاورزی پیام نور بلده بگه!من که هرجا گشتم فقط حسابداری و کامپیوتر و ... بود
راستی اگه کسی مکانی برای دانلود کتابای رشته کشاورزی پیام نور بلده بگه!من که هرجا گشتم فقط حسابداری و کامپیوتر و ... بود
راستی الان رفتم سایت دانشگاه نوشته بود چه منابعی رو بخری با اسم مولف، خیالم از شیمی راحت شد!تو هم اگه هنوز نمی دونی برو ببین!
بچه ها تو برنامه کلاسیم چندتا درس با هم تداخل دارن چکار کنم!
به نظرتون تو زمان حذف و اضافه چند درصد امکان داره بتونم اصلاحش کنم؟ میشه؟
تروخدا!یکی بگه! تازه پنجشنبه از ساعت 8:00 تا 18:00 کلاس دارم به نظرتون سردرد نمی گیرم!
فقط بگید واسه تداخل کلاسا چکار کنم؟!![]()
خب الان میگم چکار کن اگه گروه دیگه ای با همون استاد وجود داره و ساعت بعدش میتونی بری مشکلی نداره میتونی بری با استاد صحبت کنی برای تداخل کلاسی و استاد این جور مواقع چیزی نمیگه و موافقت میکنه این برای زمانی هست که نتونی تو حذف و اضافه تغییری انجام بدی به دلیل پر شدن ظرفیت گروه ها .
حذف و اضافه که از 17 فکر کنم شروع میشه نگران تداخل کلاسهات نباش زیاد چون یه گروه دیگه با همون استاد مطمئنن وجود داره برنامه اصلی رو رو برد زدن بری دانشگاه ببینی یا همونی که دانلود کردی توش زدن
اگه گروه ها پر نشده باشه میتونی اصلاح کنی ضمن اینکه تو حذف اضافه گروه های جدید هم ممکنه اضافه بشه بنا به درخواست و زیاد بودن تعداد دانشجو
نه بابا نترس اب دیده میشی به قولی
ما چند ترمه همینجوری هستیم تازه کلاسای ترم پیش که ساعت 8 بود تا 20
برات توضیح دادم که اگه یه دفعه دیدی که تو حذف اضافه نتونستی کاری کنی نگران نباش با استاد حرف بزن بگو گروه ها پر شده بود دیگه هماهنگی استادا سخت نمیگیرناین چیزا عادیه
موفق باشی
مرسی آبجی جون
واقعا ما یه آبجی مثل تو نیاز داریم؛تو همیشه از خجالت ما دراومدیاز یه سال قبل از اینکه کنکور بدم تا الان!
اتفاقا از هر کلاس چند گروه هست به جز فارسی عمومی!
من اصلا فکر کلاس نیستم! فقط میخوام اون 6 نمره رو بگیرم؛ آخه میگن امتحانا سخته!!!
تازه من از وقتی کتابارو خریدم تا الان از هرکدوم چند فصل خوندم بدون استاد؛ فقط میخوام تو میان ترما شرکت کنم.
راستی کتابایی که گرفتم روش تاریخ 86 87 88 زده، بعد فیمت روی ریاضی عمومی 2960 تومن بود با برچسب کرده بودن 6960 یعنی تو دوسال اینهمه فیمت رفته بالا! به نظرت اینا که تاریخشون مال قبله مشکلی نداره؟ مثلا محتوا عوض شه؟
تازه فارسی عمومی پر بود غلط املایی!
جلد کتابارو تا میخری میگیری دست بعد دوبار خوندن رنگش میره!
ریاضی عمومیشم دست نویسهانگار جزوه طرف و بگیری و ازش کپی بگیری!
راستی این ساختمون جدیده که میگ کی آماده میشه؟ تا کلاسا بیاد بین هفته
کجاست حالا این ساختمونه؟ قلمستونه؟
سلام
سخت نیست نکته ای هست از چیزایی سوال میدن گاها که اصلا فکرشم نمیکنیمن اصلا فکر کلاس نیستم! فقط میخوام اون 6 نمره رو بگیرم؛ آخه میگن امتحانا سخته!!!. . .
خیلی خوبه اما سعی کن دروس اختصاصی رو بیای سرکلاساتازه من از وقتی کتابارو خریدم تا الان از هرکدوم چند فصل خوندم بدون استاد؛ فقط میخوام تو میان ترما شرکت کنم.
نه محتواشون تغییر نکرده اینا هم به دلار وابسته هستند همینطور به نرخ تورمیعنی تو دوسال اینهمه فیمت رفته بالا! به نظرت اینا که تاریخشون مال قبله مشکلی نداره؟ مثلا محتوا عوض شه؟با اونها بالا میرن ولی با اونها پایین نمیان همون بالا بالاها میمونند .
یه چیز کاملا عادیه ، عادت میکنیتازه فارسی عمومی پر بود غلط املایی!![]()
ساخته شده کامل نشده هنوز ، تو گوهردشته بالاتر از سیزدهم دانشگاه آزاد این طور که من شنیدم نرفتم خودم ، نه بابا قلمستان که جای نداره برای برگزاری کلاسها اونجا فقط واحد اداری هستراستی این ساختمون جدیده که میگ کی آماده میشه؟ تا کلاسا بیاد بین هفته
کجاست حالا این ساختمونه؟ قلمستونه؟![]()
راستی آبجی اگه یه بار تو حذف و اضافه گروه پر شده بود و نتونستم تغییر گروه بدم و با استاد صحبت کردم و بعد التماسات متوالی استاد دلش سوخت و گذاشت شرکت کنم تو کلاسش، از نمره میان ترم بهره مند میشم؟؟
با اینکه گروهم تغییر نکرده باشه و استادش کس دیگه ای باشه؟
راستی آبجی امتحانات پایان ترم کجا برگذار میشه/ تربیت معلم یا بی تربیت معلم،چیز،ببخشید شوخی کردم،یا جای دیگه؟
مثلا این تکمیل شدن ساختمون جدیده شامل چی میشه؟ کی تکمیل میشه؟ مگه نمی خواستیم این ترم بریم؟ ترم بعد میریم؟ تروخدا بگو! داره گریم میگیره
من تمام کلاسم به این بود که دانشگاه آزاد نیستم، اما به لطف این ساختون جدیده به ماهم به چشم دانشگاه آزادی نگاه میکنن!حیف شد! ای کاش یه جای دیگه بود. حداقل نه پیش دانشگاه آزاد!![]()
اره مشکلی نداره امتحان رو که سر هر کلاسی بدی با استاد هماهنگ کنی برگه میان ترمت رو میده به استاد گروه خودت فقط هماهنگی یادت نره
سالن های تربیت بدنی تربیت معلمراستی آبجی امتحانات پایان ترم کجا برگذار میشه/ تربیت معلم یا بی تربیت معلم،چیز،ببخشید شوخی کردم،یا جای دیگه؟
ببین از اون ترمی که من اومدم میگن ترم بعد ترم بعد معلوم نیست ترم بعد کی میادمثلا این تکمیل شدن ساختمون جدیده شامل چی میشه؟ کی تکمیل میشه؟ مگه نمی خواستیم این ترم بریم؟ ترم بعد میریم؟ تروخدا بگو! داره گریم میگیره![]()
خب چه عیبی داره مگه ؟؟؟من تمام کلاسم به این بود که دانشگاه آزاد نیستم، اما به لطف این ساختون جدیده به ماهم به چشم دانشگاه آزادی نگاه میکنن!حیف شد! ای کاش یه جای دیگه بود. حداقل نه پیش دانشگاه آزاد!![]()
![]()
راستی اگه ساختمون جدیده تکمیل شد،ساختمون قلمستون باز هستش؟ مثلا واسه کارای اداری باید اونجا مشرف شیم؟